• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman Tazeoğlu Sözleri

1622720_824836867533487_589735635_n.jpg

" Bir insanı en çok sevdiği güzelleştirir. Ve bir güzelliği en çok zamansız gidenler soldurur."

" Mutluluğunda seninle olanları değil, ağladığında sana sarılanları seç. Bak onlar hâlâ benim yanımda. Unuttum kimlerle güldüğümü, birlikte ağladıklarım aklımda..."

" Neden aklımızdakiler yanımızda değil?"

" Oluruna bıraktım seni; olmazların bende kaldı."

" Hayır! Hayır! Ağlamıyorum, ağlamayacağım. Söz verdim bir kere. Sadece biraz… Sensizlik kaçtı gözüme."

1016363_822922727724901_1323241046_n.jpg

"Sana anlattıklarım neleri susuyor bir bilsen. Ve anlatmadıklarım neleri söylüyor."

"amansızdı gelişin. Benim başımı yaslayacak aşklara değil, bağrıma basacağım taşlara ihtiyacım vardı.
Gelişinle hatırlattıkların benim unutmak için çabaladıklarımdı. "

BUKRE'den...

"Giden de değişir kalan da. O yüzden kaldığı yerden başlamaz hiçbir ilişki. Değiştiği yerden başlar ve değişen hiçbir şey eskisi gibi olmaz!"

"Sol yanıma yatsam seni uyusam, hep rüyada kalsam."

Son düzenleme:
"Sakın geri gelme.
Açılacak bir yaraya daha yer kalmadı kalbimde..."

1524803_812005282149979_1752449081_n.jpg

" Ben, her hecemde seni aşka çağırırken, sen gidip buruşuk kelimelerle aşk taslayanlara inandın."

" Aynı dili konuşup hiçbir şey anlatamamaktansa, susup anlaşılmayı beklemek daha iyidir."

" Her gözyaşı yenilgi değildir. İnsan bazen daha fazla dayanabilmek için ağlar."

Back
X