• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahraman kedi küçük çocuğu köpekten kurtardı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
ABD'de çekilen bu görüntüle izleyenleri şaşkınlık içinde bırakıyor. Bir ev kedisi evin çocuğunu köpek saldırısından böyle kurtardı
http://haberler.geliyoo.com/default/kahraman-kedi-cocugu-kopekten-kurtardi
[video=dailymotion;x1v9g5w]http://www.dailymotion.com/video/x1v9g5w_kucuk-cocugu-kopek-saldirisindan-kurtaran-kedi_news[/video]

Kurban oldugumun kedileri.Çok seviyorum çok.
Yalnız gerçekten çocuklara karşı bir hassasiyetleri var bu hayvanların.
Kedim ev kedisi olmasına rağmen yabanidir.Hemen ısırır ellerimi falan pati atar.
Minik yeğenim bugun gizlice yanına gitmiş üstüne çullanmış pat pat vuruyor güya seviyorum diye.Bizimki pıstı kaldı patisini bile kaldırmadı bebek diye sanırım.Ben okşamak için elimi atsam ısırır yegenıme cıtını cıkarmadı.Koca yaşlı güzel kedim benim :14:

Kurban oldugumun kedileri.Çok seviyorum çok.
Yalnız gerçekten çocuklara karşı bir hassasiyetleri var bu hayvanların.
Kedim ev kedisi olmasına rağmen yabanidir.Hemen ısırır ellerimi falan pati atar.
Minik yeğenim bugun gizlice yanına gitmiş üstüne çullanmış pat pat vuruyor güya seviyorum diye.Bizimki pıstı kaldı patisini bile kaldırmadı bebek diye sanırım.Ben okşamak için elimi atsam ısırır yegenıme cıtını cıkarmadı.Koca yaşlı güzel kedim benim :14:

Bu haber ve senin yazdigin iyi oldu Chelzy, ben de yarin bir gun bebek isi olursa mahvolduk diyordum, benimkiler sokak kedisi, bir hayli de artistler, aman aman saldirganliklari yoktur ama baskiya gelmez, ativerirler tirnagi:) Halimiz nice diyordum ama iyi oldu bu duyduklarim:)

Haber icin de ilk savuruyor zaten kopegi, kovaliyor, yeterince uzaklasinca, kosa kosa geri cocugun yanina donuyor ya, yeme de ne yap yani:16:

Aferin kediye şovalya gibi atlamış :1:

evet kedilerin çocuklara karşı çok değişik farklı yaklaşımı var. Çocukların savunmasız olduklarını hissediyorlar ve kedilere yaptıkları davranışların bilinçsizce yapıldığının farkındalar. bütün hayvanları severim. ama şu tatlı yaratıklar bir başka oluyor.

Back