Bramble yaşadıklarımızı ancak biz yaşayanlar anlar canım. İlk gördüğümde bebeğimi Burnundan foşur foşur kan geliyor demişlerdi. Biz gidince temizlemişler ama burnunn kenarlarında kan pıhtıları vardı. Öyle kötü oldum ki, sanki oraya yığılacaktım. Ama Allah büyük, güç verdi.. Geçmiş olsun canım. Hepimize geçmiş olsun. Dev yürekli parmak çocuklarımıza da seninde dediğin gibi bir ömür bouyu sağlık-mutluluk versin..
;Dualarınız ve desteklerinizle bize güç veriyorsunuz. İnşallah bende sizler gibi kızımı sağlıla kucagıma alırım ve evimize gideriz. Dün odasını boyattık. Bu haftaiçi de mobilyalarını almıstık, onları getirecekler.. Allahım acısını yaşatmasın. Odası boyanırken hem korktum hemde heyecan.. değişik duygular, hepsi bir aradaydı.. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın.. Cuma günkü göz muaynesini de inşallah sağlıkla atlatırız. Umarım lazere gerek kalmadan düzelir minik kızımın gözü..
Yummy cim, o bnim biriciğim, parmak çocuğum.. Uğuer böcüşüm olacak.. ondan ayhrı bir hayat düşünemiyorum.. Öyle minik ki bir görseniz.. Küvezin içinde gözlerini açıp bana baktığını gördüğümde içim eriyor.. Hele mide sondası ile beslenior ya, canım yavrum ağlamaya başladığında o hortumlardan dolayı sesi bile cıkmıyor.. Eriyorum adeta o orda ağladıkça, birsey de yapamıyorum minik kuzuma.. Allahım tez zamanda iyileşsin de kucağımızda evimize gidelim diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?