ya ne zaman kahkul kestırsem hep ama hep ardından pısman olmusumdur yıne pısmanım cunku kahkul kestırdıkten sonra kendmı cok cırkın hıssedıyorum ne yapcam ben bu kahkulu sımdı acıl uzaması gerekıyor nasıl gızlıycem kahkulu hemde kısa bı kahkul alnımın ortasına anca gelıyo ne yapabılırım:1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca::1ninca:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:gitme::gitme:-tatlicadiarzu-
kahkül kestirmek her zaman kabus olmuştur benim içinde. bir türlü istediğim gibi olmaz. uzamasını sabırsızlıkla beklemişimdir her defasında. çok uzun zamandır kahkül kullanmıyorum benneyaptımki badem ve hint yağı çabuk uzamasını sağlıyor. tavsiye ederim. küçük tokalarlada tutturabilirsiniz. bir aya kadar uzar zaten a.s
yaaaa var ya hep boyleyım kestırıyorum pısman olacagımı bıle bıle sonra da hep hazın...ben zaten sacımın uzaması ıcın cok sey yapıyorum ama hergun sadece kahkulumu yıkasam uzar mı kı kızlar
eveeeeeeet kahkulum uzadı uzamasına ama sankı uzamasını ıstemıo gıbı bı havam var cunku kahkulumu kıvırıyorum yandan cok super ve havalı duruyo sevdım bunu kendıme farklı bı tarz yaptım
sacın ön tarafı nedense hemen uzuyor
sampuanına sarımsak at sarımsaklı ayrı bi sampuanın olsun
bu saclarını cabuk uzatır olmadı ön tarafı tel tokayla tutturusun :teselli:
ayy ben de böleydim bi hevesle kahkül kestirirdim sonra uzamasını beklkerdim 4 aydır aralıksız kahkül kullanıyorum ve kahküllerime aşığım. Ama başıma talihsiz bir olayda geldi. kahküllerim uzamıştı boyunu düzelttirmek için kuaföre gittim ve kısacık kesti attı saçımı. Bende hergün yıkadım kahkülleri ve 1 ayda istediğim boyda oldu. Bugün gene düzelttirdim ve ben hala kahküllerime aşığım :)