• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kahkül uzatma :(

svlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
539
74
73
35
kızlar kahkül kestirip uzatan var mı kısa sürede? pişman oldum toplasam toplanmıyorlarda :(

hızlı uzuyor zaten dert etme, bende kestirdim önceki hafta sanırım, sonra uzun geldi gözüme evde kendim kısaltayım dedim yamuk oldu, kuaförde iyice kısaltmak zorunda kaldı bildiğin küçük besleme lamia gibiydim sonuç olarak.. Sonra bu sabah dışarı çıkarken fönle düzelteyim dedim bir baktım nerdeyse 1 cm uzamış. Birde alışma süresi var bu arada ilk günlerde o saçlar inatla kendi istedikleri yöne gidiyorlar, kabarıyorlar vs. alışırsın 3-5 güne :D

bende kestirdim ve cok pişman oldum :( kaynak yaptırmayıbile düşündüm yani o derece... aksam mayonez maskesi yaptım inşallah fayda eder

bende muzdaribim bu konuda :KK43:

hızlı uzuyor zaten dert etme, bende kestirdim önceki hafta sanırım, sonra uzun geldi gözüme evde kendim kısaltayım dedim yamuk oldu, kuaförde iyice kısaltmak zorunda kaldı bildiğin küçük besleme lamia gibiydim sonuç olarak.. Sonra bu sabah dışarı çıkarken fönle düzelteyim dedim bir baktım nerdeyse 1 cm uzamış. Birde alışma süresi var bu arada ilk günlerde o saçlar inatla kendi istedikleri yöne gidiyorlar, kabarıyorlar vs. alışırsın 3-5 güne :D

bende kestirdim ve cok pişman oldum :KK43: kaynak yaptırmayıbile düşündüm yani o derece... aksam mayonez maskesi yaptım inşallah fayda eder
bende şimdi hiç düzleştirmiyorum kızlar bi çözüm buldum kendimce paylaşayım. banyo yapmadan 1 saat önce keratin serum sürüyorum (kendim kestim bayağı berbat haldeler onarım için) birde dışarı çıkarken saçımı düzleştiriyorum ortadan ikiye ayırıyorum normal ince lastiklerle kahkulun bi kısmını sağdan diğer kısmını soldan lastikliyorum diğer uzun saçlarımı da lastikler gözükmesin diye önüme atıyorum şimdilik beni idare ediyor

Back
X