Kah Pıhtılaşması

nu_jiyan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
149
0
116
İstanbul
Merhaba hanımlar,

Yanımda bi arkadaşım var şu an.Onun için bilgi istiyorum.Kendisi daha önce 2 defa düşük yaptı.İlkinde kimyasal gebelik dedi,ikincisinde de doktor kistin war bebek o yüzden düştü dedi.Arkadaşımda doktordan vazgeçip başka bi doktor buldu.Bulduğu doktor genetik testi yaptırmasını söyledi.Genetik testinde trombofili olduğunu ama değer çok düşük olduğu için hamileliği etkilemeyeceğini belirtti ve folik asit kullanmasını söyledi.Folik asit kullanmaya başladıktan 4 ay sonra hamile kaldı.Hamile olduğunu da adeti 1 gün geçtikten sonra öğrendi.öğrenir öğrenmez bebeasprini kullanması gerektiğini de doktor ayrıca söylemişti.Geçen hafta doktor kontrolü sırasında kesenin oluştuğu,rahmin kalınlaştığı ama bebeğin gelişmediğini söyledi.1 hafta daha bekleyip tekrar kontrol ettiğinde gelişim yok kan testi yapalım dedi ve kan testinde 5 haftalık hamile görünmesine rağmen bebeğin gelişmesi 15 günlük emriyo gibiydi.Doktor düşecek bu bebek,düşmesini bekle dedi.Şimdi bebeğin düşmesini bekliyor.

Benimde eşimde varikolsel ve sperm azlığı olduğu için az çok kendi çapında bişiler biliyorum diye eşinde test yapsın belki morfolojisinde problem wardır dedim ama doktoru ısrarla onunla alakası yok,senin ayrıca kan testleri yapman lazım deyip duruyor.

Sizin de sanırım kan pıhtılaşması ve morfoloji probleminiz war.Sizce de eşinin test yaptırıp morfolojisine baktırması gerekmez mi? Ya da ne yapsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…