- Konu Sahibi derin_elvinnn
-
Fotoğraf atmadan yaşayabilirler herhalde. Yanı elzem değil. Sadece ben değil, birçok kişi biliyor ne şekilde evlendiklerini. Ki bu adam makam mevki çevre sahibi bir kişi. Beni geçtim başkalarından da utanmıyorlar. Ben olsam vicdan yapardım, utanırdım. Ama onlar da bu kavramlar ne gezer. Bir de kadın ne paylaşırsa paylaşsın ben görmem bilmem. Tuhaf olan adamın durumlarında paylaşılması. Güncel durumlardan geldi öyle baktım ben de. Malum telini de silemiyorum. Bir daha da bakmam zaten ne halleri varsa görsünler.Sanirim 4 yil olmus ayrilali. Onlar nereye kadar sen üzülürsün diye fotograf paylasmamalilar kac yil gecmeli yani. Evlenmisler sen uzulme diye gizli sakli mi yasasinlar. Bence sen takıntı yapmışsın. Kendine hayatı zehir ediyorsun. Hiç takılma. Ne zaman istiyorsa görüşsün. Ne olur ki. Cocuklar senden illa ki etkilenir. Her halinden anliyorlardir görüşmelerini istemediğini. Arada kalmasınlar yazık.
Kadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.Aslında var ya sorumlulukları Adama yıkacaksınız.2 küçük çocukla ilgilenmekten o kadına fırsat gelmeyecek.Kadında dayanamayacak sonra kavgalar,kavgalar...
Vay...Kadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.
Merhaba. 4 yıl oldu aldatıldığımı öğrenip boşandım. Yandım yıkıldım. 2 küçük çocuğumla tekrar tutundum hayata. Evlendiler 7-8 ay sonra aldattığı kadınla.
2-3 ayda bir gelip 2 saatlik babalık yaptı gördü çocuklarını. Aslında görmeyi bile hak etmediği halde. Sırf çocuklarımın psikolojisi için görüştürdüm. Telde de konuşmak istedi bir süre sonra ona da tmm dedim görüştürdüm.
Büyüğüm ilkokula başladı başka çocuklar babalarıyla geldiler gittiler okula. Arayıp okula mı başladın bile demedi. Kızım bir ortamda başkaları varken, benim babam yok dedi, açıkladım senin baban var kızım ama bizimle yaşamıyor diye.
Telde konuşmak için msj attığında o adam, sorarım ikisine de konuşacak mısınız babanızla diye. 8 ve 5 yaşındalar şimdi. Büyük kızım konuşmak istemiyorum der ben baban üzülür konuş derim benim hatrıma konuşur. O da derinliği olmayan adet yerini bulsun diye bir iletişim. İlgisiz bir babanın vicdan tatmini.
Şimdi esas sorun. 4 yılın ardından resimler sosyal hesaplar şovlar evli, mutlu ve ah almamış gibi yaşayan çiftte.
2 hafta önce çocuklarımı ararım diye msj atan sözde baba, 2 hafta sonra arayabildi vakit bulup meşgule attım.
Yaptıklarıyla çocuklarımla görüşmeyi hak etmiyor. Babasıdır senin böyle bir hakkın yok diyenler çıkacaktır. Yaşamadığı bir acıyı, kimse bilemez. O adamın tek derdi kendini çocuklara unutturmamak ilerde mecbur kalırsa çocuklarım var demek. Nerden mi biliyorum 1 ve 4 yaşında acımadan bırakıp gitmesinden. Hiçbir özel zamanlarında yanlarında olmamasından. Görüşmeye geldiğinde samimiyetsiz yapmacık yapay sevgi gösterilerinden. Çocuklar aptal değil, gerçek sevgiyi ayırt edebiliyor.
Görüştürmek istemiyorum yasal hakkı var ne yazıkki. Ama saflık yeter. Onun vicdan tatmin aracı değil benim çocuklarım. Mesaj atmış müsait olunca çocuklarla görüşeyim diye yazacak çok şey var da değmez. Yasal olarak da kullansın istemiyorum. Ne yapmalı sizce
Aklı var mı ki çıksın canı çıksın dicem kusura bakmayın ne olur.Beş kuruş harcasa aklı çıkar yapmaz öyle birşey.
Düşüncelerime tercuman olmuşsunuz ağzınıza sağlıkOlduğu kadarı ile hayatlarında olsun.İttirmeyin zorlamayın, yarın ben görüşmeye çalıştım anneniz engel oldu diyecek ergenliklerinde ? Çocuklara bırakın kararı büyüdükçe kararları da belirginleşecek. ottan çöpten moktan yine de bir baba figürü var ortada. dövmüyor sövmüyor az da olsa nafaka veriyor diye söylüyorum.siz her konuda haklısınız ama hakların en büyüğü çocukların.
Kesinlikle sorumluluk almasını sağlayın.Böyle ucuz yırtmamalı bu adi ikiliKadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.
Hayır 2. eşimdi bu kişi. Bir sonrakini ona inat yaptım. O da ruh hastası bir paranoyak çıktı 9 ayda zor kurtardım kendimi.Diğer 2 evliliğinizde aynı Adamlamıydı ? Yani yine denediniz ama olmadı mı ?
Çöktüm yıkıldım. Çocuklarım olan biteni anlamadılar çok küçüktüler. Mutlu mu bilmiyorum ama mutluluk pozları içinde.Konunuzla alakasız bir şey soracağım.Nasil karşıladınız? Siz ve çocuklarınızın duruşu nasıl oldu?Aynı durumda sayılırız ben sizin kadar aklıselim olamıyorum.Nasil yani yaptığı bunca pislikten sonra bir de mutlu mu oldu?
Sona alın durumlarını görmezsiniz bir dahaFotoğraf atmadan yaşayabilirler herhalde. Yanı elzem değil. Sadece ben değil, birçok kişi biliyor ne şekilde evlendiklerini. Ki bu adam makam mevki çevre sahibi bir kişi. Beni geçtim başkalarından da utanmıyorlar. Ben olsam vicdan yapardım, utanırdım. Ama onlar da bu kavramlar ne gezer. Bir de kadın ne paylaşırsa paylaşsın ben görmem bilmem. Tuhaf olan adamın durumlarında paylaşılması. Güncel durumlardan geldi öyle baktım ben de. Malum telini de silemiyorum. Bir daha da bakmam zaten ne halleri varsa görsünler.
Ooooo o zaman yatili verin cocuklarinizi. Görsünler dunya kac bucak!Kadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.
Sanırım kadın önceden boşanmış.Ooooo o zaman yatili verin cocuklarinizi. Görsünler dunya kac bucak!
O zaman karşıdaki adam da aldatilmis oyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?