Kağıt üzerinde baba. Lütfen sağduyuyla bir akıl verin.

Sanirim 4 yil olmus ayrilali. Onlar nereye kadar sen üzülürsün diye fotograf paylasmamalilar kac yil gecmeli yani. Evlenmisler sen uzulme diye gizli sakli mi yasasinlar. Bence sen takıntı yapmışsın. Kendine hayatı zehir ediyorsun. Hiç takılma. Ne zaman istiyorsa görüşsün. Ne olur ki. Cocuklar senden illa ki etkilenir. Her halinden anliyorlardir görüşmelerini istemediğini. Arada kalmasınlar yazık.

bende boşanmış bir anne olarak çocuklarımı babalarıyla görüşme konusunda asla mecbur bırakmıyorum... çocuklarımda hiç bir zaman görüşmek istemediler babalarıyla hoş babalarıda hiç aramadı da... siz çocuklarınızı asla zorlamayın onlar zaten kimin sevip sevmediğini yapmacık davrandığını inanın bizden daha çok iyi biliyor...

Fotoğraf atmadan yaşayabilirler herhalde. Yanı elzem değil. Sadece ben değil, birçok kişi biliyor ne şekilde evlendiklerini. Ki bu adam makam mevki çevre sahibi bir kişi. Beni geçtim başkalarından da utanmıyorlar. Ben olsam vicdan yapardım, utanırdım. Ama onlar da bu kavramlar ne gezer. Bir de kadın ne paylaşırsa paylaşsın ben görmem bilmem. Tuhaf olan adamın durumlarında paylaşılması. Güncel durumlardan geldi öyle baktım ben de. Malum telini de silemiyorum. Bir daha da bakmam zaten ne halleri varsa görsünler.

Aslında var ya sorumlulukları Adama yıkacaksınız.2 küçük çocukla ilgilenmekten o kadına fırsat gelmeyecek.Kadında dayanamayacak sonra kavgalar,kavgalar...
Kadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.

Boşanmış bir ailenin çocuğuyum.
Yani beni çocuklarınızdan biri gibi düşünüp söyleyeceklerimi bir de bu taraftan ölçün derim.

Babamla birkaç ayda bir sadece 10 saniyelik telefon görüşmeleri yaparız.
ilgisiz ve sorumsuz bir adamdır.
Aynı sizin eski esiniz gibi.

Ben kücükken ayrıldılar beni görmeye hic gelmezdi arada arardı.
Annem hic bir zaman görüştürmem demedi tam aksine ben üzülüyorum diye istediği zaman arasın gelsin derdi.

Şimdi siz aldatıldıgınızı , karsı tarafın yeni evliliğinde mutluluk pozları vs verdiği bilgisini verip cocukları nadiren aradığından bahsedip bu sefer hic görüştürmemek icin yol arıyorsunuz.
YAPMAYIN.
cocuk aklı ihaneti bilmez.
Her baba figüründe içine dert olur.

Bırakın isterse 6 ayda bir arasın, bırakın sorumsuz olsun ama arasın.
Ama 6 ayda bir arasın. Yine de arasın.

Buna karışmayın.
Aradığında konuşsunlar çocuklar kendi istemezse amenna o ayrı ama önünü kapatmayın.
Size bir eş olamadı ama o biyolojik bir baba emin olun nadiren de olsa çocuklar o babanın var olduğunu bilir.

Kadının 2 çocuğu var onlarla yaşıyorlar. Kendi çocuklarına babalık yapmayan iskele babası, kadının çocuklarına babalık yapıyor zaten.
Vay...
Kadının çocukları için kendininkilerden vazgeçti, öyle mi!
Adı batasıca, yolu düze çıkamayasıca!!!

Gün olur devran döner... Merak etmeyin bundan 10 sene sonra çocuklar büyüdüğünde zaten kendileri babalarını istemezler, o babanın da başına öyle şeyler gelir ki şaşırır kalırsınız. Bu hiç şaşmaz kimsenin ahı yerde kalmaz. Biraz sabır, kendi hayatınıza odaklanın boşverin sosyal medyadan filan takip etmeyin. Herkesi kendi yoluna bırakın hayatın kurduğu bir hesap vardır.

Düşüncelerime tercuman olmuşsunuz ağzınıza sağlık

Konunuzla alakasız bir şey soracağım.Nasil karşıladınız? Siz ve çocuklarınızın duruşu nasıl oldu?Aynı durumda sayılırız ben sizin kadar aklıselim olamıyorum.Nasil yani yaptığı bunca pislikten sonra bir de mutlu mu oldu?

Diğer 2 evliliğinizde aynı Adamlamıydı ? Yani yine denediniz ama olmadı mı ?

Çöktüm yıkıldım. Çocuklarım olan biteni anlamadılar çok küçüktüler. Mutlu mu bilmiyorum ama mutluluk pozları içinde.

Boşanmışsın hala niye dert ediyorsun bırak istedikleri kadar mutluluk pozları versinlerhiç umursama o sözde babaya da her zaman uygun olmuyorum bundan sonra belli saatler veya günler koyun o gün arıyamazsa haftayı beklesin yada bir dahaki arama gününü ha çoçuklar isterse o ayrı .ha bence çocuklar siz görüştürün ileride zaten onlar kendileri istemez bence çoçuklarınızda unutamayacakları yaralar açmayın icra falan

Sizi anliyorum öncelikle boyi posu devrilsin inşallah

Maalesef tamamen bağlarının kopması şuan için onları daha çok üzer. Dediğiniz gibi çocuklar her şeyi anliyo. Çocuklarınıza iyi gelecek şey elbette babalarıyla daha fazla vakit geçirmek olacak. Bazı şeyleri birlikte yapmalarını sağlarsanız en azından çocuklarınızın ruh sağlığını korumuş olursunuz.
Gerçekten çok zor yıpratıcı bir durum Allah kolaylık versin

Sona alın durumlarını görmezsiniz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…