- 6 Ekim 2016
- 660
- 959
- 103
- Konu Sahibi derin_elvinnn
Ben istedim, ortaya çıkmasa o hayatına da devam edecekti büyük ihtimalle.Boşanmayı siz mi istemiştiniz yoksa kendisi mi istedi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istedim, ortaya çıkmasa o hayatına da devam edecekti büyük ihtimalle.Boşanmayı siz mi istemiştiniz yoksa kendisi mi istedi ?
Onunla muhattap olmak bile istemiyorum inanın. Arayayım kendimizi hatırlatayım, rahatsız edeyim, sorumluluk vereyim istemedim hiç. Aslında bizden uzak olsa en güzeli.Parayla sorunu varsa, baska bir yol dusunelim.
Cocuklarin eline piknik sepeti hazırlayın, götürsün.
Yani programi ona birakmayin, siz mecbur edin demek istiyorum.
Yok oyle bir kadini 2 cocuguyla birakip, cocuksuzmus gibi balayına devam etmek!
Sorumluluk almiyorsa, zorla verin.
Evli olup olmamak onun ozel hayatı. Ama babalik tercih edebilecegi birsey degil
Yasal olarak hakkı var ne yazıkki. Anlaşmalı boşanmada avukata sordum yılda 1 15 gün alma hakkı var. Bunu kaldıralım dedim yasal olarak hakkı silemem dedi. Aslında soy bağı reddi falan yapmak lazım ama yaşları küçük çocuklarımın . Oluyor mı bilmiyorum.Bır avukatla konusup fikir alsanız?
Ozur dilerim ama duygulariniz karıştırıyorsunuz. Yasadiklarinizin kolay olmadigina eminim. Hazmedememekte de cok haklisiniz çok ağır bir durum.Çocukları alma hakkı var korkularımdan biri de bu. Evine götürmeyi çok istedi izin vermedim. O kadının yanına çocuklarımı götüremez. Bu kadarına izin vermem. Ama zora koşarsam icrayla falan alıp evine götürür çocuklarımı diye korkuyorum.
Ya ne biçim biriymiş eski eşiniz.Allah o pisliklere çocuk vermesin inşallah.Yanlız yaşlansınlar.Ben istedim, ortaya çıkmasa o hayatına da devam edecekti büyük ihtimalle.
Soybagi reddi yapmak ne demek biliyor musunuz? Biyolojik babasi bu adam degil deyip, o adamin kutugunden sildirmek. Evlilik icinde dogmus cocuklar, biolojik babalari da eski kocanız diye dusunuyorum. Soybagi reddi sizin icin gecerli degilYasal olarak hakkı var ne yazıkki. Anlaşmalı boşanmada avukata sordum yılda 1 15 gün alma hakkı var. Bunu kaldıralım dedim yasal olarak hakkı silemem dedi. Aslında soy bağı reddi falan yapmak lazım ama yaşları küçük çocuklarımın . Oluyor mı bilmiyorum.
Bir pedagogla görüşseniz.Çocuklarınızın babasıyla görüşmesi psikolojilerini bozuyorsa,istemiyorlarsa mahkemede pedagogun görüşüne,raporuna bakarak belki görüş günlerini kaldırabilir.Yasal olarak hakkı var ne yazıkki. Anlaşmalı boşanmada avukata sordum yılda 1 15 gün alma hakkı var. Bunu kaldıralım dedim yasal olarak hakkı silemem dedi. Aslında soy bağı reddi falan yapmak lazım ama yaşları küçük çocuklarımın . Oluyor mı bilmiyorum.
Ben onu aldatıp evlenmediğim için öyle bir şey deme hakkı olamaz. Ki çocuklarını o kadar düşüneceğini hiç sanmıyorum. Biz anlaşamayıp boşansaydık ve o sonradan tanıştığı biriyle evlense idi ben zaten evine götürmesini sorun etmezdim.Ozur dilerim ama duygulariniz karıştırıyorsunuz. Yasadiklarinizin kolay olmadigina eminim. Hazmedememekte de cok haklisiniz çok ağır bir durum.
Ama yarin siz hayatiniza birini aldığınızda, babasi "cocuklarim o adami gormeyecek" dese?
Evet aslında bir araştırayım bunu. Büyük kızım için ha var ha yok. Babalar gününde dedenizi (benim babam) arayalım mı dedim ikisi de çok sevindi. Babalar gününü kutladılar. Özellikle bekledim babalarını aramak isteyecekler mi diye akıllarına bile gelmedi.Bir pedagogla görüşseniz.Çocuklarınızın babasıyla görüşmesi psikolojilerini bozuyorsa,istemiyorlarsa mahkemede pedagogun görüşüne,raporuna bakarak belki görüş günlerini kaldırabilir.
Bu durumda iki seçeneğiniz var. Ya adamın uzaklığını destekleyecek, bir miktar da siz iterek zamanla baba ve cocuklar arkasındaki bağın tamamen kopmasını bekleyeceksiniz.Ben onu aldatıp evlenmediğim için öyle bir şey deme hakkı olamaz. Ki çocuklarını o kadar düşüneceğini hiç sanmıyorum. Biz anlaşamayıp boşansaydık ve o sonradan tanıştığı biriyle evlense idi ben zaten evine götürmesini sorun etmezdim.
Bence bu işe yarayabilir.Sonuçta hakimde çocukları zorlayacak,psikolojilerini bozacak bir karar vermek istemezEvet aslında bir araştırayım bunu. Büyük kızım için ha var ha yok. Babalar gününde dedenizi (benim babam) arayalım mı dedim ikisi de çok sevindi. Babalar gününü kutladılar. Özellikle bekledim babalarını aramak isteyecekler mi diye akıllarına bile gelmedi.
Dediğiniz gibi. Çocuklar aptal değil. O şimdi ilerde lazım olur diye çocuklarına kendini unutturmuyor ya. Çocuklar bu yapaylığı da unutmayacak. İlgisizliği de unutmayacak. Babalarının kendilerine uzun vadede gelecek menfaat için yaklaştığını da anlayacak. Çocuklar koyacak tepkisini ilerde. Şimdi bırakın o adamı, vicdan tatmini yapsın, kendini akıllı sansın. Eşim de dağılmış bir aileden geliyor. Hiçbir şeyi unutmamış, herkese ederi kadar muamele ediyor. İçinizi ferah tutun.Merhaba. 4 yıl oldu aldatıldığımı öğrenip boşandım. Yandım yıkıldım. 2 küçük çocuğumla tekrar tutundum hayata. Evlendiler 7-8 ay sonra aldattığı kadınla.
2-3 ayda bir gelip 2 saatlik babalık yaptı gördü çocuklarını. Aslında görmeyi bile hak etmediği halde. Sırf çocuklarımın psikolojisi için görüştürdüm. Telde de konuşmak istedi bir süre sonra ona da tmm dedim görüştürdüm.
Büyüğüm ilkokula başladı başka çocuklar babalarıyla geldiler gittiler okula. Arayıp okula mı başladın bile demedi. Kızım bir ortamda başkaları varken, benim babam yok dedi, açıkladım senin baban var kızım ama bizimle yaşamıyor diye.
Telde konuşmak için msj attığında o adam, sorarım ikisine de konuşacak mısınız babanızla diye. 8 ve 5 yaşındalar şimdi. Büyük kızım konuşmak istemiyorum der ben baban üzülür konuş derim benim hatrıma konuşur. O da derinliği olmayan adet yerini bulsun diye bir iletişim. İlgisiz bir babanın vicdan tatmini.
Şimdi esas sorun. 4 yılın ardından resimler sosyal hesaplar şovlar evli, mutlu ve ah almamış gibi yaşayan çiftte.
2 hafta önce çocuklarımı ararım diye msj atan sözde baba, 2 hafta sonra arayabildi vakit bulup meşgule attım.
Yaptıklarıyla çocuklarımla görüşmeyi hak etmiyor. Babasıdır senin böyle bir hakkın yok diyenler çıkacaktır. Yaşamadığı bir acıyı, kimse bilemez. O adamın tek derdi kendini çocuklara unutturmamak ilerde mecbur kalırsa çocuklarım var demek. Nerden mi biliyorum 1 ve 4 yaşında acımadan bırakıp gitmesinden. Hiçbir özel zamanlarında yanlarında olmamasından. Görüşmeye geldiğinde samimiyetsiz yapmacık yapay sevgi gösterilerinden. Çocuklar aptal değil, gerçek sevgiyi ayırt edebiliyor.
Görüştürmek istemiyorum yasal hakkı var ne yazıkki. Ama saflık yeter. Onun vicdan tatmin aracı değil benim çocuklarım. Mesaj atmış müsait olunca çocuklarla görüşeyim diye yazacak çok şey var da değmez. Yasal olarak da kullansın istemiyorum. Ne yapmalı sizce
Dediğiniz gibi aslında. Eski eşiniz utansa zaten bunlar başınıza gelmezdi. Siz onları umursamayın dedim o yüzden.Esas sorun utanmamaları. Bu kadın bunları görürse ne hisseder denememeleri. Hoş bunları düşünecek kapasiteleri olsaydı en baştan yaptıklarını yapmazlardı.
Doğru diyorsunuz.2 çocuklu Adamla evlendiyse sonuçlarına katlanacak.Çocuk sorumluluğu almak onlarla ilgilenmek,yasak aşk günlerinde ki gibi keyifli yaşamalarına darbe vurur.Sizi anlıyorum çok da haklısınız çocuklarınızın sizi aldattığı kadınla aynı ortama girmemesini istemekle. Ama aslında kendi hayatınızı zorlaştırıyorsunuz böyle yaparak. Anne olmak bile yeterince zorken bi de baba olmuşsunuz. Bırakın götürsün evine. Evli adamla yasak ilişki yaşamak güzel tabi ama çocuklarına bakınca nasıl oluyor yeni eş de görsün bakalım. Kolay mı öyle çocuk büyütmek avmde iki dolaştırıp dondurma alan kendini babayım sanıyor. Zorlamayın ama daha fazla iletişim kurmaları sağlayın. Siz de kendinizle ilgilenirsiniz bu süreçte. Siz de sadece anne değilsiniz genç bi kadınsınız bunu unutmayın
Kesinlikle. Adam da babalık duygusu olduğunu sanmıyorum annelik gibi değil çünkü babalık. Ne kadar vakit geçirirsen çocuğunla o kadar baba gibi hissediyorsun. Eski eşi kendini baba gibi bile hissetmiyordur eminim. Konu sahibi haklı olarak böyle bir tepki verip ne kaybettiğini anlasın istiyor ama adamın haberi bile yok. Olan kadınlara oluyor boşanmalarda bu yüzden. Yeni eş de sefasını sürüyor.Doğru diyorsunuz.2 çocuklu Adamla evlendiyse sonuçlarına katlanacak.Çocuk sorumluluğu almak onlarla ilgilenmek,yasak aşk günlerinde ki gibi keyifli yaşamalarına darbe vurur.
Cocuklarini alamaz. Alsa da geri getirmek zorunda. Mahkeme karari var. Yoksa cocuk kacirmaya girer hem zaten bakamaz. Anca evine gotururse bir kac saat durdurup geri getirir. Sen de gorus gununde sadece kendi gozetmenliginde gormeye izin verirsin. Icraya her seferinde tek cocuk icin 600 tl yatirmak zorunda. Onu yapmaz.Çocukları alma hakkı var korkularımdan biri de bu. Evine götürmeyi çok istedi izin vermedim. O kadının yanına çocuklarımı götüremez. Bu kadarına izin vermem. Ama zora koşarsam icrayla falan alıp evine götürür çocuklarımı diye korkuyorum.
Karısı da izin vermez hem. Heheh.Cocuklarini alamaz. Alsa da geri getirmek zorunda. Mahkeme karari var. Yoksa cocuk kacirmaya girer hem zaten bakamaz. Anca evine gotururse bir kac saat durdurup geri getirir. Sen de gorus gununde sadece kendi gozetmenliginde gormeye izin verirsin. Icraya her seferinde tek cocuk icin 600 tl yatirmak zorunda. Onu yapmaz.