• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok karmaşık bir durum..

sevgilin seni pek sevmiyor gibi geldi bana. ya da zamanla tükendi bişeyler yaşadıklarınız neticesinde bilemem.

teşekkür ederim yorumun için iyice düşünüp karar vermem lazım ama bni svip sevmediğini nasıl anlayabilirim bir önerinz var mı ?

teşekkür ederim yorumun için iyice düşünüp karar vermem lazım ama bni svip sevmediğini nasıl anlayabilirim bir önerinz var mı ?

herkesin sevgisini gösterme tarzı farklıdır, erkekler genelde karşı taraf için birşeyler yaparak insiyatif alarak sevgilerini gösterirler. bu yönden sevgi sözcüklerine takılmayın, hem bazı uyanık erkekler kadınların bu sevgi sözcüklerine olan zaaflarını bildikleri için bunları kullanıyorlarda. bu yüzden dikkat etmekte fayda var...

bir de karşı tarafı gerçekten de sıkıyor gibisiniz. şifreleri falan istemek, eski sevgiliyi silmesini istemek. bir nevi tahakkümle,, onu terk etme tehdidi ile isteklerinizi karşı tarafa yaptırıyorsunuz, yalnız unutmayın karşı tarafı kontrol etmeniz belki uysallık getirir ama huzur ve mutluluk getirmez. bu şekilde geleceği olabilecek bir ilişkiyi de alttan alta zehirliyorsunuz. şu an karşı taraf birşey demese de size bu yaptıklarınızdan ötürü içerliyordur da. en basitinden faceni kapatması da bir tepki mesela.

bu yüzden kendi isteklerinize uygun davranması için karşı tarafı zorlamyı, sevgisini göstermesi için onu tüketmeyi bırakın. kendi hayatınıza odaklanın biraz, erkeğe ilişkiye bu kadar da kafayı takmayın. böyle yaparsanız her ikinizde yıpranırsınız çünkü...

kızlar bugün msj atmadı dün gece atmıştı ya bnde az önce msj attım nasıl davranıck dye napıyosun yazdım oda tv izliyorum sen napıysn falan yazmış.
Bende izliyorum falan dedim.odda faceimi dondurdum fark etmişsindir dedi sende dondurucaktın öyle demiştin bir ara dedi bnde yok şuan dondurmayı düşünmyrm ayrıca eski kız arkadaşını silip mi dondurdun dedim. oda sence? yazmış bnde sordum sadece yazdım. oda merak etme istediğin gibii yaptım yazmış.Bende dedim ki görüşmende sakınca görmüyorum artık bende eski erkek arkadaşımla görüşmeye karar verdm bugün msj attı arkadaş olmakta sakınca yok haklısın sonuçta o kız senden halen hoşlansada bunu engelleyemem ki olucağı varsa olur , bir gün sen başkasına bir şey hissedersen bana bunu söylersin ve ben anlarım artık sakıncası yok dedim. oda ne demeye çlışıyorsun dedi. bende ya sorun yok sakınca grmüyorum artık dedim. erkek arkadaşımda tmm o zamann zaten bende bu aralar pek fazlla kişiyle görüşmeyi düşünmüyorum sevgilim hariç tabiki onun yeri ayrı dedi. bende anladım ama görüşsende sorun yok bnm için dedim. erkek arkadaşım birden değişti askım falan demeye başldı :)) acaba kaybetme korkusu mu yaşadı birdn eski erkek arkadaşımla konuşuyorum yada artık o kızla görüşmende sakınca görmüyorum dynce mi değişti pek anlayamadım ama iyi oldu

Bugün yine msj atmadı şu saate kadar bnde atmadım :S dün gece bayağı bir değişme vardı aşkım demeler falan ben demedim özellikle snra uykusu falan gldi zaten uyudu yarın yine konuşuruz yazmıştı ben tmm iyi geceler yazmıştım oda sanada dedii. ve bugün yine aynı olay acaba bnm atmamı mı isiyor yani alışmış peşinden koşmama yine öyle mi yapayım istiyor anlayamadım :S:S:S

Back
X