kızlar bugün msj atmadı dün gece atmıştı ya bnde az önce msj attım nasıl davranıck dye napıyosun yazdım oda tv izliyorum sen napıysn falan yazmış.
Bende izliyorum falan dedim.odda faceimi dondurdum fark etmişsindir dedi sende dondurucaktın öyle demiştin bir ara dedi bnde yok şuan dondurmayı düşünmyrm ayrıca eski kız arkadaşını silip mi dondurdun dedim. oda sence? yazmış bnde sordum sadece yazdım. oda merak etme istediğin gibii yaptım yazmış.Bende dedim ki görüşmende sakınca görmüyorum artık bende eski erkek arkadaşımla görüşmeye karar verdm bugün msj attı arkadaş olmakta sakınca yok haklısın sonuçta o kız senden halen hoşlansada bunu engelleyemem ki olucağı varsa olur , bir gün sen başkasına bir şey hissedersen bana bunu söylersin ve ben anlarım artık sakıncası yok dedim. oda ne demeye çlışıyorsun dedi. bende ya sorun yok sakınca grmüyorum artık dedim. erkek arkadaşımda tmm o zamann zaten bende bu aralar pek fazlla kişiyle görüşmeyi düşünmüyorum sevgilim hariç tabiki onun yeri ayrı dedi. bende anladım ama görüşsende sorun yok bnm için dedim. erkek arkadaşım birden değişti askım falan demeye başldı :)) acaba kaybetme korkusu mu yaşadı birdn eski erkek arkadaşımla konuşuyorum yada artık o kızla görüşmende sakınca görmüyorum dynce mi değişti pek anlayamadım ama iyi oldu