- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
-
- Konu Sahibi littleaniqa
Un dökün bide gezdigi çıktığı yere oyle deneyin
Felaket tiksinirim karincadan, felaket Piknikte hicbir şey yiyemem bu yüzden cogu zaman
Bi toz vardi o ise yariyor diyorlardi adına bir bakayim
Kahveden de kaçar karınca, çıktıkları noktaya kahve dökün.
O raddeye geldim bende canım ya. Hatta satılık ilan koymayı düşünüyorum.Karınca yüzünden ev taşıdım be ben.
Ki başka bir böcek olsa tamam gene belki de, karınca yüzünden ev taşınır bence.
Acikta bişey varsa gelirler şekerli oyle şeylerde dikkat etmek gerekirHavalar ısınmaya başladı ya fırladılar yine.
Deneyeceğim yarın. Paylaşırım etkilerini.Teşekkür ederim.
Valla her türlü şeyi aldık çarşıdan ama kar etmiyor. Evde bebekte var artık çok zehir kullanmak istemiyorum.
İnan çok dikkat ediyorum. Her yemekten sonra süpürge çekiyorum. Beni bırak KV çok titizdi. Gene de bayılıyorlar bu eve.Acikta bişey varsa gelirler şekerli oyle şeylerde dikkat etmek gerekir
Bıktım artık şu karıncalardan yaa ! Her taraftan çıkıyorlar, yemek yediğimiz masanın üzerinde geziyorlar, yattığımız yere çıkıyorlar. Toz aldık, karınca zehirleri , raid'in karınca tableti, yemi.. Artık besledik mi, büyüttük mü bilemiyorum.. Yok olacaklarına çoğaldılar. En son yediğim yemeğim içine doluşmuşlar. Hem de tabağı masaya koyup iki dakikalığına mutfağa gittiğimde.. Eşim de o kadar geniş ki, rahat bırak hayvanları diyor. İnanın kaşına kaşına hal oldum.Etrafı sürekli süpürmekten belim koptu.
Bizden önce KV oturuyordu, onda da sorun olmuş bu. O da bir çare bulamamış. Neler denemiş hatta tuz muz bir şeyler bile dökmüş. Çay mı ne, onu da dökmüş.
İnanın her şeyi denedik neredeyse.
En son yuvalarını buldum. Pencere aralığından giriyorlar koloni halinde.
Artık kafayı yedirtecekler.
Cibinliği var kızımın. Yine de karıncadan korumuyor. Hele ufakken üstüne geliyorlardı. sürekli banyo..Ayy hakikaten çok fena bebek varsa hele.
Bizim evde böcek falan olmaz yazın hava sicakken camlari actik mutfağa gittik 5 dk döndüğümde sineğin kanadi agzinin kenarindaydi cadının
Kotu ya.
Bebegin yattigi yerin yakinina kahve telvesi koyun...
bu kadar yoğunsa karınca, %90 tüm apartmanı sarmıştır
durum öyleyse karınca zehiri, tableti fayda etmez
evi ilaçlatmanız gerekir
karınca için ilaçlama yarım saat kadar sürüyor, sonrasında bir kaç saat dışarıda olmak yetiyor
çocuklara da yetişkinlere de bir zararı yok, akşam evde yatılabiliyor
fakat yalnız kendi evinizi ilaçlatırsanız max. 3-4 ay gider, sonra tekrar ilaçlatmak gerekir
daha dayanıklı veya toptan yok olması için komple tüm apartmanı, tüm daireleri aynı anda ilaçlatmalı ve bunu 2 kere tekrarlamanız lazım
sadece apartman boşluklarını ilaçlatmakla falan da çözülmez o sorun
Bilemiycem artik internetten arastirdinizmi vardir bi çözümüİnan çok dikkat ediyorum. Her yemekten sonra süpürge çekiyorum. Beni bırak KV çok titizdi. Gene de bayılıyorlar bu eve.
Yuvasina sakiz bas sakizi cigne iyice yuvalarina bas daha cikamasinlar bende kasindim simdi yaaa
Bilemiycem artik internetten arastirdinizmi vardir bi çözümü
Annem çıktıkları yere limon koyar. Bi deneyin isterseniz.