Kafayı Yiyeceğim !!

Benim babannemlerin aşırı karınca sorunu vardi, sonra bir şekilde hallettiler ama o zamanlar küçük olduğum icin tam olarak ne yapıldı hatırlamıyorum, eve gittiğimde sorayim size bilgi veririm insallah kurtulursunuz

cıktıkları deliğe diş macunu sürün.. ben neler cektım o karıncalardann ahha hh..cok ıyı anlıyorum senii.. günah dıye kıyamıyordumda..evın bereketıı derler.. ama bazenn hayatıı cekılmezz hale getırıyorlar.. birde bunu deneyın ben bu sekılde kurtuldum ( gercıı tasındık ordan sonra )

Bıktım artık şu karıncalardan yaa ! Her taraftan çıktıkları deliğe çıkıyorlar, yemek yediğimiz masanın üzerinde geziyorlar, yattığımız yere çıkıyorlar. Toz aldık, karınca zehirleri , raid'in karınca tableti, yemi.. Artık besledik mi, büyüttük mü bilemiyorum.. Yok olacaklarına çoğaldılar. En son yediğim yemeğim içine doluşmuşlar. Hem de tabağı masaya koyup iki dakikalığına mutfağa gittiğimde.. Eşim de o kadar geniş ki, rahat bırak hayvanları diyor. İnanın kaşına kaşına hal oldum.Etrafı sürekli süpürmekten belim koptu.
Bizden önce KV oturuyordu, onda da sorun olmuş bu. O da bir çare bulamamış. Neler denemiş hatta tuz muz bir şeyler bile dökmüş. Çay mı ne, onu da dökmüş.
İnanın her şeyi denedik neredeyse.
En son yuvalarını buldum. Pencere aralığından giriyorlar koloni halinde.
Artık kafayı yedirtecekler.

ayyy karınca !!! annemlerin evinde de vardı bu sorun özellikle mutfakta dediğin gibi babamda anneme kızıyordu ne istiyosun hayvanlardan bırak gezsinler die :))) anneminde denemediği şey kalmadı snrasında kolonya dökmek geldi aklımıza.çıktıkları deliklere sıktık gezdikleri yere falan.böle üstesinden geldik bi dene canım.birde canlı canlı süpürme sakın tekrar çıkıyolar ölmüyolar bide eve dağılıyolar :KK66:

Allah günah yazmasın kızlar.. cep sodasını denedim unu denedim limonu denedim bugün gene çıktılar. Bende önce soda sepeledim üstüne sonra sirke döktüm. :KK43: :KK43: içim acıdı ama bir daha çıkmadılar.

Bu arada işe yaradı. Sirkenin kokusu gitsin diye kloraklı suyla sildim yerleri.. Çünkü sirkenin kokusu çekermiş karıncları...Şimdi baktım sadece 1 tane karınca var. O da yolu şaşırmış.Bu arada yuvasının önüne un döktüm.

X