Kafayı Yiyeceğim !!

Bizimde banyoda olurdu nerden girer bilmem. Bir limonu ikiye bölmek suretiyle girdikleri yerin önüne koyduk. O gün bu gündur yoklar. Bi de onu dene derim. Limonda çıktı keramet bizde :KK70:

Bizimde banyoda olurdu nerden girer bilmem. Bir limonu ikiye bölmek suretiyle girdikleri yerin önüne koyduk. O gün bu gündur yoklar. Bi de onu dene derim. Limonda çıktı keramet bizde :KK70:
KV denedi onu canım ya.. Bizimkiler ölümsüz ya da mutant sanırım. :KK43: Hiç bir şey yok edemedi.

Ayni durumu yasamis ve karincalardan illallah demis biri olarak size tavsiyem bayerin blattanex karinca granulu.ziraat muhendisi enistem verdi kesinlikle kayboluyorlar.denemediyseniz mutlaka deneyin.bende ki karincalar da sizin gibi yemegin icine kadar girmislerdi.ama bu ilac kesin cozum

Dogal çözümler deneyin zehir falan kullanmayınsagliginiza çok zararı var
Yazın lavanta yagı ve sedir agacı yagını bi fısfıs şişeye suyla karıştırıp odalara koku olarak kullanınca gelmiyor böcekler ben denemiştim
Bir de hayvanlara acı çektirmek de istemedigim için bu yöntemi denemiştim,,, en azından acı çektire çektire öldürmek yerine hayvanları evden uzak tutmak daha insaflı gelmişti kendi adıma.
Duvarlara bol bol sıkın ,, yuvalarinin girişlerine de ayni yaglara bulanmiş pamuk koyun kokusunu sevmiyorlarmış,, nane yagi ve portakal yagi da kullanabilirsiniz, özeellikle nane..
Ben pire için ve karınca için faydasını görmüştüm inşallah işinize yarar.

Ayni durumu yasamis ve karincalardan illallah demis biri olarak size tavsiyem bayerin blattanex karinca granulu.ziraat muhendisi enistem verdi kesinlikle kayboluyorlar.denemediyseniz mutlaka deneyin.bende ki karincalar da sizin gibi yemegin icine kadar girmislerdi.ama bu ilac kesin cozum

Evde bebek var ama yine de deneyeyim.Nereden temin edebilirim?

Dogal çözümler deneyin zehir falan kullanmayınsagliginiza çok zararı var
Yazın lavanta yagı ve sedir agacı yagını bi fısfıs şişeye suyla karıştırıp odalara koku olarak kullanınca gelmiyor böcekler ben denemiştim
Bir de hayvanlara acı çektirmek de istemedigim için bu yöntemi denemiştim,,, en azından acı çektire çektire öldürmek yerine hayvanları evden uzak tutmak daha insaflı gelmişti kendi adıma.
Duvarlara bol bol sıkın ,, yuvalarinin girişlerine de ayni yaglara bulanmiş pamuk koyun kokusunu sevmiyorlarmış,, nane yagi ve portakal yagi da kullanabilirsiniz, özeellikle nane..
Ben pire için ve karınca için faydasını görmüştüm inşallah işinize yarar.

Yuvaları evin içinde sayılır. Yuvayı terk mi ediyorlar acaba bu sayede? :KK43:

Yuvaları evin içinde sayılır. Yuvayı terk mi ediyorlar acaba bu sayede? :KK43:
Kokusunu sevmiyorlarmış yani yakınlarına bu kokuyu koyunca zaten kendileri gidiyor..
O hayvanlar yemek aramaya geliyor öyle düşünün
Direk üstlerine sıkmayacaksınız tabi yazık günah ,, siz yakın yerlere, duvarlara sıkın uzaklaşırlar

Kokusunu sevmiyorlarmış yani yakınlarına bu kokuyu koyunca zaten kendileri gidiyor..
O hayvanlar yemek aramaya geliyor öyle düşünün
Direk üstlerine sıkmayacaksınız tabi yazık günah ,, siz yakın yerlere, duvarlara sıkın uzaklaşırlar

Yuvaları pencere içinde ama deneyeceğim teşekkür ederim hatta şimdi sıkayım. Elimide ısırmışlar kaşınıyorum :KK43:

Yuvayi kapatmalisiniz.
Bizim evdede uzum baginin kenarinda bir catlak olusmus oradan girmeye baslamisti karincalar.
Bizim haberimiz yoktu tabii.
1 yildan biraz fazla o odayi karincalara birakmistik.
Hatta sonunda kanatlanip ucmaya da baslamislardi.
Sonunda catlagi bulup kapattik, ve karinca belasindan kurtulduk :)

Yuvayi kapatmalisiniz.
Bizim evdede uzum baginin kenarinda bir catlak olusmus oradan girmeye baslamisti karincalar.

İşte gerçek bi hayvansever:KK73:

Yuvayi kapatmalisiniz.

Karıncalar evrim geçirmiş. :KK70: :KK70: :KK70: uçmaya başlamışlar.. :KK70:
Allaha şükür bizde o problem yok. Hala minicikler. Ama çok fazlalar.Bayağı koloni halinde dolanıyorlar. Uzun ince bir sıra halinde salondan mutfağa oradan odalara... böyle işte.

X