• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kafayı yemek üzereyimm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
kızlar kızım 3 yasını yenı bıtırdı..ınanın bu yasına kadar dogru duzgun bslenmedı doktora goturuyorum karısma cocuga o ne yıcegını ne kadar yıyecegını bılır dıyor ya......cocuk süt meyve suyu ayran arada baska hıc bı besın yok kafayı yemek uzereyım katı bıse yemez meyve yemez saglıklı hıcbıse yemez dondurma yer bıre ancak cıkldıracam ne yapmam gerekıyor kılosu boyuda normal

benim de oğlum 3 yaşinda senin kız gibi yapardı:1no2:,ben dr götürdüm bir sorun yok:uhm:,gayet sağlıklı dedi,bende eşimle konuştum,ve onun lafı çok rahatlıci geldisenağlama:acıkınca yer,bağrıp çağrıp,açim der,raht bırak çocuğu- dedi bana ben de bıraktım:dilcikar:,bu yaşlarda çok inatçiler,seni çok iyi anlıyorum:teselli:,ve fark ettimki ben onu zorlamadıkça o kendi gayet güzel düzgün yemekler yerdicokacimcoook,ve gelip derdi ki bana annem ben bunu seviyorum bunu yap,ben şaşirip kalırdımyerimseniben,yapardım o da afetle yerdi,şimdi 5 yaş ve ben zorlamıyorum,bana kendi gelip diyor anne sana kaç kez soylecem ben açim:mymeka:,bak karnım sırtına yapışmış,bana yazık değilmı:roflol:,bir dene sende bu yontemi herşeyin yoluna gireceiği eminim:1hug::nazar:

ay allahım ogunlerı gosterecekmı ?????ınankı boyle agzını ucuyla acıo delı edıyor benı bır ınat bır ınat resmen sıvı beslenıyor cocuk ya delı ettı benı inşallah dedıgın gıbı olur zaten artık ustune dusmuyecegımmmm

benım oglum 13 aylık hıc bırsey yemıyor sadece emıyor...

kılosu dusuk ama

meyve sutu hıc bırsey...

takmıyorum ben

ay canım bendede var bitane artık öcüyle korkutmayı bile deneyerek yedirdim ama eziyet oluyo bu şekilde piskolojisi bozulcak karnı tok olsun derken yemek vermim acıktım demez ben artık adını yemek özürlüsü taktım :) sen bikere sütü kes yada su kat iştahı tamamen kapatıyo çünkü. bide ne istiyosun ne yapim diye ben soruyorum istediğini yapmaya çalısıyorum ama mızıkçılık yapıp gene yemiyo yada yarım bırakıyo karnım ağırdı yalanıyla üstüne düşmemek gerekiyo bu durumda ama korkuyom acından hasta olcak die :(

aynen canım bende cok korkuyorum ac kala kala hastalanacak dıye..ınanın artık açlıktan ayakları bırbırıne dolanıyor durmadan dusuyor ya sınır oluyorum doktora bakarsan hıcbıse yemesın vıtamın ılacı bıle yazmıyorlar ama şu süte su katmayı denıcem cok sagol bıde sekerlı süt içio bıberonda sımdıden dıslerı curumeye basladı bıle

merhaba kızlar
benim kızımda da aynı problem vardı geçenlerde KK ' nü gezerken arkadaşlarından biri havuç tohumunu tavsiye etti ben de araştırıp buldum gerçekten işe yaradı daha bir kaç gün oldu henüz peşimden koşmuyor ama en azından eskiden en fazla 3 kaşık alıyorken şimdi küçük kase miktarı yiyor sadece perşembe gecesinden beri ateşli sanırım diş çıkarıyor onun verdği rahatsızlıktan dolayı dünden beri pek bir şey yemiyor denedim ben memnun kaldım
bir çay kaşığı havuç tohumunu tozunu almak için süzgeçte yıkadıktan sonra bir çay bardağı sıcak suyun içine atıp 4-5 dk demlenmesini bekliyorum sonra biberona(bardağa) süzüp biraz balla tatlandırıp ılık halde sabah öğle akşam yemeklerden sonra veriyorum önceleri istediğim kadar içmese de her seferinde biraz daha fazla içiyor şekerle tatlandırmayın çünkü tüm bitki çaylarında olduğu gibi şeker, yararını etkiliyor
bu arada alacağınız havuç tohumunu alırken ilaçlı olup olmadığını sorun çünkü ilaçlıları tarlada kullanıyorlar

benım kızım haytta onu içmez kı ben kızımı tanıyorum su bıle içmıyorkı cocuk meyve suyu süt ancak

ee benim daha 1 yaşımda 2 buçuk aya kaadar zar zor emdi daha sonrada da 4 aylıkken biberonu bıraktı kaşıkla gece bile inanınm kaşıkla içirdim zar zor bende kalmadı sabır pskolojim alt üst oldu asla yemek yemiyor 1 yaşına girdi yenice hala yok iştah ısrar etmedim 7 aya kadar açım olmadı asla acıkmadı hiç doğru düzgün yediğini görmed,im 1 kere daka kendiliğinden ağzını amadı hep zorla açtırıyorum hiç bir oyuna tv ye oyuncağa kanmaadı kanmıyorda...yani 5 aydır açız...5 aydır sorunluyuz kilo boy düştüüü dr .gittim hatta inanmadım başaka dr. götürdüm bişey çımadı zorladım yesi için ağladı ağzında yaa tuttu 1 saatde yakın hemde yada çıkarıverdi ağzından yutmuyor hiç..delirtti beni artık....hiç yemiyor hiçççççççççççç........

canım iyide nasıl kilosu boyu normal kiii bneim kızım 4 aya kadar hatta üzeriydi şimdilerde altına düştü normalin......sen bence takma kafana normalmiş işte....mafoldumbenmafoldumben
kızlar kızım 3 yasını yenı bıtırdı..ınanın bu yasına kadar dogru duzgun bslenmedı doktora goturuyorum karısma cocuga o ne yıcegını ne kadar yıyecegını bılır dıyor ya......cocuk süt meyve suyu ayran arada baska hıc bı besın yok kafayı yemek uzereyım katı bıse yemez meyve yemez saglıklı hıcbıse yemez dondurma yer bıre ancak cıkldıracam ne yapmam gerekıyor kılosu boyuda normal

çocuğunuz 6 aylık olana kadar hep doktorların dediğine bakarsanız tabikide bişey yemez..artık şu doktorlara gitmeyi bir bırakın yaa iyice doktora alıştırmışınız yuh..ne olsa doktor bilir havasındasınız

canım bazı çocuklar geç yemek yemeye başlıyor , çok fazla yerde işittim 4 -5 yaşına kadar hiçbir şey yemeyen çocuğun iştahı sonradan açılıveriyormuş. İnşallah senin çocuğunun da iştahı açılıverir.

ay inşallah allahım şöyle sofraya oturdugunu görürüz inşallah dun yeşil fasulye yapmıstım ne varkı şöyle ucundan yesınler

canım kilosu normalmiş işte birde düşük olsaydı ne yapacaktın.yemeyen çocuk çok zor Allah sana sabır yavrunada booll iştah versin

Back