kafayı yemek üzereyim !

Bi an cevabı ben yazdım sandım

gelmeseydıler ... tabı onun icin geldi ne sandın sormadıgınımı daha önce anlatmışsın zaten:)

Zaten birsey görmemiştir. Olmamisti birsey.

Keşke eşinizle aranızda halletseydiniz bu konuyu kayınvalide ve anneniz dahil olmasaydı. Kaldı ki bir erkek bunu annesine nasıl anlatır ki

O an oldu.yani ben ağlıyorum. İçerde sessizce konuşuyorduk. Derken kvdem geldi.esim de anlattı durumu.hatta kv .dem ne var kızım ne olacak ağlama olur böyle şeyler dedi.

Eşin gidip annesine mi anlattı yani..
Bir de cümbür cemaat hastaneye gitmişsiniz.
Kv denin bu tablo da işi ne?
Çok garipsiniz gerçekten..

Evliliğiniz çok kötü başlamış .
Ama kusura bakmayın sizin de hatanız var.
Neden bu kadar özelinizi ailedeki herkesin bilmesine ve doktor doktor dolaşılmasına izin verdiniz ?
En cahil kız bile tepki verir siz ne yaptınız böyle kendinize?

Haklisini
Haklisiniz hiç bir şey diyemiyorum.olmamasi gerekirdi.o anlık oldu.kv dem cin gibi zekidir.kizim suna da gir bir soruver dedi tatlı tatlı.

Ann

Annem de o zaman çok kızdı bana. Bu kadın ne terbiyesiz niye gelmiş dedi.ama o zaman kvdem in iyi niyetine inandım.

İyi niyetle hiç alakası yok.
1. si eşinin annesine bu durumdan bahsetmesi tam bir fiyasko.
Komik yani.
2. si annesinin koşa koşa doktora gelmesi :/

Keşke olmasaymış olmuş artık.. Ama 6 yıl sonra bile dönüp aynı
konu hakkında huzursuzluk yaşıyorsanız
bunun tek sebebi eşin olacak çapsız.
Kusura bakma artık.

Böyle tepkilerden belli ki ben gayet doğru anlamışım eşimi.

Zaten suçlu eşim canım. Şu an midem bulanıyor kendisinden.6 yıldır bir tek lafı geçmedi. Beni kahreden bunca yıl sonra böyle bir laf söylemesi. Sonra gelmiş Bana diyor ki " şüphem olsaydı senle evlenir miydim? "

evleneceği insanın zarını gidip annesine anlatan adamdan koca yapmışsın sen kendine, zaten en başından olmamış o adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…