• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayı yemek üzereyim !

pembe tokam

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.236
1.712
333
Merhaba herkese.oncelikle derdim biraz uzun.aslinda hikayesi uzun...

Daha önce buraya da konu açmıştım. 6 sene oldu evleneli.yillar önce 18 yasimdayken bir jinekologa akinti sebebiyle gittim.kadin alttan kültür alırken birden "aaaaa vah kızım tüh kızım sen nasıl adet oluyorsun?" demeye başladı. Meğer kızlık zarı min yapısı kalın eğri imiş. Adet olmama şaşırmamak birlikte şiddetle kızlık zarı min normal bir ilişkiyle bozulamayacagini ameliyat olmam gerektiğini söyledi.sonra bir başka doktora gittim. O da aynısını söyledi. Nikahı yapınca ameliyat olursun. Bu sekilde İmkansız dedi. Nitekim evlendiğimde buraya da yazmıştım. Olmadı da zaten hemen.
Ben tabi Ünv. Ye gittim eşimle tanıştım. İlişkimiz ciddiye bindi.4 . Sınıfta bu durumu anlattım. "Saçmalama ya olmasa ne olacakki! "dedi.

Ve bizim düğün günümüz yaklaştı. Küçük bir ilçede ögretmendim. Orada güvenip yaptiramazdim. Evlendikten sonra da donecektik hemen.Kendi doktoruma gittim.dugune bir kaç gün kala. Eşimi de aldım götürdüm. Kadın esime de durumu anlattı.bu kızın durumu böyle. Canını acitma. Düğünden sonra gelin operasyonu yapalım. İnanmazsa n sana rapor da veririm.baska doktora da goturebilirsin oğlum dedi.sonra eşimle konuşurken ben korktum.aglamaya başladım. Nasıl gelicem nasıl yapıcaz derken kv.deme söyledi eşim. Kv dem de o sivri aklıyla bir daha gidelim o doktora baska yolu yokmuymus dedi.hep bu eşimin yüzünden ve kendi cahilligimden. Her b..u ..annesine anlattığı için. ...Neyse benim annemi de aldık. Gittik mi yine doktora. Doktor kv demi azarladi. Siz bu kıza inanmiyormusunuz koşarak gelmişsin iz diye. Ben o kadar iyi niyetliydim ki.ah kizlar şimdi kafamı duvarlara vuracagim .sonra yandaki doktor eltiler min doktorumuz. Kvdem dediki" kızım ona da gir iyi doktor o .Belki gerek kalmaz böyle şeylere. " girdim o doktora.doktor bakmadı bile güldü. "Hic birlikte oldunuz mu ? Denemeden nerden bileceksin "dedi.Düğün tarihini sordu.ertesi gün nobetciyim sıkıntı olursa gel dedi.o verdiği rahatlıkla benim doktorum oldu artık sonradan o adam.

Neyse tabiki düğünden sonra olmadı tabi.3 ay olmadı.ameliyatta olmadım. Kendi kendine olsun dedik.esim de zorlama. "Ne var ne olacak tatilde olursun.onun için mi evlendik sanki " diyerek gönlümü fethetti. Burayı o zaman keşfettim. Vajinismus sayfalarını okudum. Ben vajinismus değildim ama o kadin doktorun korkuttugu gibi olacak diye ödül kopuyordu. Hastanelik olursun demişti. Bu sırada ufak tefek uğraşıyoruz ama hep kan geliyor. Canım acıyor ama olmuyor olmuyor.esim bütün o kanı lekeyi görüyor bu arada.sonra bir gün oldu!kanamam da oldu. 1 -2 gün devam etti. Esim tüm bu süreçte şahit. Gözüyle gördü tabi.

Gelelim bu güne .Bir tartışmada kandırmaya açıldı mesele.ben de" siz beni kandirdiniz.dugun ertesi sabah 9 da annenler damladı eve.hani gelmeyeceklerdi ya "dedim.esim de " sanki ilk gün de birsey oldu.siz de annenle bizi kandirdiniz. Annen koşa koşa geldi doktora korkusundan ne yapacağını şaşırdı " dedi.

Lanet olsun böyle adama .evi siliyordum. Viledayi kovayla birlikte tuttum fırlattım yere.allah kahretsin böyle adamı. ..."sen nasil dersin bunu , ben ilk defa senin elini tuttum.18yasindan beri birlikteyiz.nasil dersin bunu , biz dedigine gore demekki annen de öyle düşündü "dedim.
Ne dediğini anladı tabi.yok işte annemin günahını alma. Yok ben cocuk meselesini dedim.(o da evlendikten sonra bu konuları araştırırken acaba rahimde sıkıntı var mıdır .cocuk olmasını etkiler mi ki ?"dedim kendisine o.doktorum da öyle bişey olmaz alakası yok dedi.ki kurduğu cümle içinde cocuk lafı geçmedi.

Siz olsanız bunca olanın üstüne ne anlarsınız o laftan?Kayınvalidem severdim.su an yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Bu terbiyesiz adami da istemiyorum hayatımda. 3 gündür uyuyamıyorum. Kaldıramıyorum. Öyle demedim ben cocuk için dedim diyip duruyor.ama laf ağızdan bir kez çıktı. Bizi dedi.bizi ne demek.annesi işledi mi o zaman .6yildir içinde mi biriktirdi. Nerden bileceğim ? Zaten arada sorunlar yaşadığımız bir evliliğimiz vardı. Yeni yeni toparlaniyorduk.ama bunu nasıl yerim yutarim. Ejderha gibi ateş puskurecegim sinirden . Nefretimden.cok kırıldım. Çok! !!3 gündür ağlıyorum. Allah a havale ettim o ana oğlu. Terbiyesizler. Bu denir mi.bu laf ne demektir.bana açıklayın. Ben mi yanlış anladım.

Gerizekalı afedersiniz, evlenmeden durumu biliyormuş derdi ne şimdi? Şey yapamadı diye zoruna mı geldı? Hani iyi gün kötü gün ? Aptal yaratıklar nefret ediyorum Allah yardımcınız olsun.

Ben olsam sizin sahip olduğunuz öfkeli ruh haline sahip olurdum.

Ancak zarınızı, cinsel hayatınızı tüm aileye tasıyan da sizsiniz bir noktada .. Eşiniz söylemiş ama siz de bunların doktora gelmesine müsade etmişsiniz.

Üf ya midem bulandı bu insanlardan kusura bakmayın.

hic birşey anlamadım. ben bu adamla baştan evlenmezdim. benim zarımdan ona ne? niye annesine anatıyor hep beraber doktora koşuyorsunuz? ....

Kadınları düştügü durumlar nedir ya yeter artık! Tepkinizi koyun. bıktım bu cahil insanlardan, toplum baskısından

Hayır o günden sonra bu mesele konuşulması hiç. Kv dem açmadı konuyu hiç bir zaman .sormadı da bana.ben bu laftan çıkarım yaptım sadece. ....kv dem le ya da annemle bu konuda yüz göz olmadım. En azindan ben öyle sanıyordum.

Bir de kızlar bir tarafta kanamadan hastanelik olursun diyen doktor. Bir taraftan ne yapacağımı bilmeyen ben.korktum ve anneme mecburen söyledim. Ama kv deme söyleyen éşimdi .

düğün ertesi günü kvden nıye geldi carsaf icin...ve eşin bunu biliyordu.
ama suc sende baştan kimseye anlatmıcaktın bunu. gidip bu tür özel şeyleri annesine anlatan adamdanda koca olmaz

Hayır o günden sonra bu mesele konuşulması hiç. Kv dem açmadı konuyu hiç bir zaman .sormadı da bana.ben bu laftan çıkarım yaptım sadece. ....kv dem le ya da annemle bu konuda yüz göz olmadım. En azindan ben öyle sanıyordum.

Bir de kızlar bir tarafta kanamadan hastanelik olursun diyen doktor. Bir taraftan ne yapacağımı bilmeyen ben.korktum ve anneme mecburen söyledim. Ama kv deme söyleyen éşimdi .
kimse bu işten ölmedi bekelseydınız olmasada doktora giderdın eşinle. baştan buladar özel şeyleri anlatmaın geregı yoktu

Evet kabul ediyorum. Benim suçum da var.ama diyorum ya.cok korktum. Anlatılan ilk gece efsaneleri bir de bu.esimden başka kimseyle çıkmadım bir de ben. Hiç bir şey bilmiyordum evlenirken

Evet kabul ediyorum. Benim suçum da var.ama diyorum ya.cok korktum. Anlatılan ilk gece efsaneleri bir de bu.esimden başka kimseyle çıkmadım bir de ben. Hiç bir şey bilmiyordum evlenirken
bende bilmıyordum yinede anlatmazdım. benim eşim bu tür şeyıde annesını anlatmazdı zaten.... bunu anlatan ilerde daha neler anlatır hic düşünsunmu

düğün ertesi günü kvden nıye geldi carsaf icin...ve eşin bunu biliyordu.
ama suc sende baştan kimseye anlatmıcaktın bunu. gidip bu tür özel şeyleri annesine anlatan adamdanda koca olmaz
Hayır çarşaf için değil. Orayı yanlış anlamissiniz. Bizim evimiz düğünden başka şehirden di. Onların evinde kaldık düğün günü . Esime ben utanirim. Ertesi gün hemen gelmesinler demiştim. Sanırım orası yanlış anlaşılmış

Hayır çarşaf için değil. Orayı yanlış anlamissiniz. Bizim evimiz düğünden başka şehirden di. Onların evinde kaldık düğün günü . Esime ben utanirim. Ertesi gün hemen gelmesinler demiştim. Sanırım orası yanlış anlaşılmış
gelmeseydıler ... tabı onun icin geldi ne sandın sormadıgınımı;) daha önce anlatmışsın zaten:)

Siz kendinizi biliyordunuz, kendinizden eminsiniz ve kimseye de bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz, dilerseniz anlatmak zorunda bile değilsiniz, inanan inanır, inanmayanın kendi problemidir. Kadınlarımız işte bu güvende olmalı. Duruşunuzdan yüz bulmuşlar belli ki...

Böyle oğulları ve analarını aynı kalıpta ayaklarına beton döküp denize atmalı.
Saçma saçma muhabbetler...

Yatak odasına kadar anasına her mokunu anlatan adam ne kadar adamdır, adam mıdır? Değildir.
Siz yine de öfkenize hakim olun, 6 sene geçmiş bazı şeylerin üzerinden.
Kv ile görüşmek istemiyorsanız da görüşmezsiniz, madem oğlu böyle bi kurt düşürmüş içinize saçma konuşmalarıyla, gelsin paşa paşa büyüklüğünü göstersin, analığını yapsın da sizin gönlünüzü alsın, özür dileyebilsin, oğluna bi azar kaysın.

Bunu yapabilecek insanlık varsa o annede tabi... Çünkü vaktinde, oğlu anlatmak istese dahi susturabilmeliydi "Eşinin mahremi çocuğum" diyerek o kadın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke eşinizle aranızda halletseydiniz bu konuyu kayınvalide ve anneniz dahil olmasaydı. Kaldı ki bir erkek bunu annesine nasıl anlatır ki :KK57:

neden bu konuda kendinizi bu kadar savunma gereği duydunuz. bakın valla kızım dermiş gibi... her şeyin bu kadar açık açık konuşulması olayı dallanıp budaklandırmış. eşinle senin aranda.. bir arkadaşımda da aynı durum vardı.. o da doktor müdahalesiyle açtırdı. bu olayı ne kaynana duydu ne kızın annesi.

Çok karıştırmışsınız bu özel konuya kvyi falan.
O kadar doktora anlattırmanıza rağmen eşiniz algılayamamış demek ki.
Bide yıllar sonra yüzünüze vurmuş iğrenç insan.

Back