Psikolojinin bozulmasi sadece hamilelik ihtimali yuzunden mi?İnşallah degilimdir. Bi daha asla boyle bi ise kalkismam asla
Konumu bide buraya acmak istedim.Lütfen beni yargılamadan biseyler söyleyin. Yaptığımın ne kadar büyük bi günah olduğunu biliyorum bi o kadar pismanim çok pismanim. Erkek arkadasimla anal yolla birlikte olduk . hic bir şekilde boşalma olmadı . sadece zevksuyu geldiyse gelmiştir. Hesaplarıma gore 11 haftalık olması gerekiyor. 2 kez adet gördüm 4 defa kan tahlili yaptırdım ultrasona girdim hepsi negatif. Ama içim rahat etmiyor. Bir hafta önce yatmadan Rabbime dua ettim varsa da yoksa da ruyama bi işaret gönder dedim . o gece rüyamda erkek arkadasimdan mesaj geldi 'kızımız' yazan bi mesaj. Bi gün sonra tekrar hastaneye gittim yine baktirdim yine hiç bisey cikmadi. Ama hala çok korkuyorum bu bi işaret olabilir mi yoksa çok fazla takıntı yaptığım için beynimin oynadığı bi oyun mu bilemiyorum. Çok pismanim ne yapmam gerek bilmiyorum çok caresizim
Doğru soyluyosunuz defalarca tövbe ettim Rabbim affetsinHaram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.
+ merak etme hamile kalmassin.
Çok pismanim gerçekten çok pismanimMidemi bulandirdin,yasin Ne basin ne senin ,erkek arkdasmis yarin bigun tekmeyi basınca yaptigin Rezillikle kalirsin.
rahmetli müslüm gürsesin dedigi gibi :Çok pismanim gerçekten çok pismanim
Tovbeniz de samimi , israrci olun, Rabbim affeder insallah.Çok pismanim gerçekten çok pismanim
İnşallah çok tesekkur ederim.Tovbeniz de samimi , israrci olun, Rabbim affeder insallah.
Oncelikle bu pislik adami hayatinizdan cikarin ve ruhunuzu iyilestirmeye ozen gosterin.
Dalga mı geçiyorsun?
Bağırsaklarından mı hamile kalacaksın
Dalga mı geçiyorsun?
Bağırsaklarından mı hamile kalacaksın
Asla tekrarı olmayacak zaten ama gitmeden hic bi şekilde rahatlatamiyorum kendimi . yarın gidicem bu geceyi nasıl sabah edicem diye düşünüyorum
Yemin de edebilirim size asla dalga geçmiyorum keşke diyorum keşke dalgalik bi durumum olsaŞu konuları illa dini boyuta getirmeseniz olmuyor değil mi? Konu sahibinin durumu normal değil o ayrı, hatta dalga geçtiğini bile düşünüyorum, ama size ne milletin işlediği günahtan sevaptan? Herkes kendi günahından sorumlu size yaa sizin ne haddinize ayıplamak?
Analdan olmuyor biliyorumYahu anal yoldan çocuk olmaz sen istesen de olmaz kardes..Rahat ol.
Yemin de edebilirim size asla dalga geçmiyorum keşke diyorum keşke dalgalik bi durumum olsa
Analdan olmuyor biliyorum
ama dediğim gibi o bi damla zevk suyu bile akıp bırakırsa diye korkuyorum korkum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?