• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

angel okusun bunu :))

okudum öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

herbalife ürünlerini bırakınca kilo alındığını duymuştum ama kilo verildiğini açıkçası bilmiyordum.

Neden kilo alındığına gelince: Herbalife ürünleri kilo verdirmez ya da aldırmaz.Yaptığı tek şey vücuda gerekli olanı verir. İnsan vücudu yapısı gereği ihtiyacı olanı aldıktan sonra kendi kendini yenileme kabiliyetine sahiptir.

Kilo kontrol programındaki ürünler protein bazlı olup gerekli vitamin ve mineralleri barındırır. Kilo vermek için günde iki öğün bu karışımdan alınması önerilir.Bir öğünü yaklaşık olarak 250 kaloridir.Dolayısıyle iki öğün 500 kalori yapar.Bunu üzerine bir öğün normal yemek ki ortalama 1000 kaloridir.Sonuç olarak bir günde 1500 kalori almış olursunuz.Yani 1500 kalorilik bir protein diyeti yaparsınız.Araştırmalar bir insanın ortalama günde 3000 kalori harcadığını söyler.Yani siz hergün 1500 kalori yakarsınız.Tabiki protein aldığınız için bu kaslarınızdan değil yağlarınızdan gider.Eğer siz yaşam tarzınızı az hareketliden hareketliye ve yeme alışkanlığınızı çok kaloriliden az kaloriliye doğru değiştirirseniz emin olun değişimi görürsünüz.

Unutmayın dünyada bırakılıp da eski alışkanlıklara dönüldüğü zaman kilo aldırmayan bir diyet programı icat edilmedi. Mesele alışkanlıklar Herbalife size sadece bunun için zaman kazandırır.

Kilo vermek için ya az kalori alırsınız ya da çok kalori yakarsınız.Bunun dışında size söylenen her şey karaciğeriniz başta olmak üzere vücudunuza zarar verir.

Bırakılınca kilo verme olayı ile karşılaşmadım ve duymadım. Eğer kişinin metabolik olarak bir rahatsızlığı yoksa bu pek mümkün görünmüyor.

İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.

Kilo alamamak mııı? Ya ben vermek için neler yapıyorum alamıyorum denince şaşırıyorum arkadaşlar.Madem illaha almak istiyorsunuz tahinle pekmezi karıştırın her gece saat 12 de yarım ekmekle yiyin.Bakın bakalım neler oluyor :))))

Kilo alamamak mııı? Ya ben vermek için neler yapıyorum alamıyorum denince şaşırıyorum arkadaşlar.Madem illaha almak istiyorsunuz tahinle pekmezi karıştırın her gece saat 12 de yarım ekmekle yiyin.Bakın bakalım neler oluyor :))))
herkes bunu söylüyor da insanın iştahı olmayınca yarım ekmek yemesi mümkün değil.bence de vermek çok kolay.az ye verirsin.ben 1 hafta az yesem 2 kilo veririm.ama böyle söylediğim gibi kolay değil işte dimi?

hayır bildiğin gibi değil işte .. kimilerinin vucudu kilo almaya kimilerinin kide vermeye yatkındır. bizim ki vermeye sizinki almaya ben almak için her gece neler neler yiorum ama 43 ten 41 e dusmusum .. kilo almayı bu kadar basit sanan bayanlar var siz nasıl kilo veremiyorsanız bizde A-L-A-M-I-Y-O-R-U-Z. olay bu .kimisi için çok kolay kimisi için o kadar zor kii.. Bünye ye bağlı tahin pekmezle hallolcak şey değil hem ben 2-3 hafta kadar bi sürede 2.5 litre has pekmez tükettim .hemde o kadar işe yarar ki rakıların yapımı genelde üzümle olur ve ben üzüm pekmezini kokladığım zaman rakı kokusu alıyordum o kadar gerçek vitamiin ama işe yaramadı bendee . İnanın SÖYLEMEKLE olmuyor . :50:

Son düzenleme:
herkes bunu söylüyor da insanın iştahı olmayınca yarım ekmek yemesi mümkün değil.bence de vermek çok kolay.az ye verirsin.ben 1 hafta az yesem 2 kilo veririm.ama böyle söylediğim gibi kolay değil işte dimi?

ben yemek yemeye gdiyorum canım aksam belki grerm belki girmem bilmiyorumm . Görüsürüz:54:

1.70 boyunda 43 kilo ve 16 yaşındayım.Bazıları manken gibisin diyor mankenlik marifet değil önemli olan benim bunu beğenip beğenmemem..Kilo almak için yapmadığm şey kalmadı.. Pekmezli ve ya Ballı süt.. Bebek bisküvisi-süt..Çörek otu ve Bal .. Özel karısımlar ..Gece yatmadan önce tereyagı ekmek..Midem bozulacak sonunda..Evet ! bunların yararını gördüm ama sonunda midem kalkıyor ve yapmak istemiyorum..Yaklasık 3 yıl önce doktor tedavisi gördüm 3 ay uğraştım her ay 1 kilo aldım sonunda 40 tım 43 oldum. Artık 3 yıldır 43 kiloyum.Neden devam etmedin diyorsunuzdur eminim. 3 aydan sonra yediklerimi geri kusmaya basladım. TAM BİR SORUNLUYUM. psikolojık mı diye düşünüyorum ama öyle birşey olacağını sanmıyorum. Aile seferber oldu . Sevmediğim yemekleri gördüğüm an kusacak gibi oluyorum.Birileri bana yardım etsin..Önüme gelen bir 5 kilo alsan çok güzel olacak .. Şu kadar alsan böyle olacak diye canımı sıkıyorlar elimde olan birşey değil.En sonunda bir erkekten bunu duyunca tepem attı ve bu siteye üye olmak istedim.Umarım birileri benimle ilgilenir.

off offf boyle şeyleri okuyunca hem yalnız olmadıgımı görüp mutlu oluyorum sonra neden kilo almak bu kadar zor biz zayıflar ıcın dıye dusunuyorum.. Canım ben 21 yaşındayım senin gibi cok zayıfım 34 bedenim... hatta bazen 34 beden bile bol geliyor. Kalçalarım olsun istiyorum. Şort etek gbi şeyleri rahatca ozguvenle giymek istiyorum ama kendımı bıldım bileli zayfım. Lisedeyken cok sorun edıyordum yanı şu halimden daha cok sorun edıyordum agladıgım bunalıma girdiğim oldu bu yuzden. Şimdi o konuda daha rahatım cunku kabullendim. Çünkü başka çarem yok en güzel yıllarımı boyle şeylerle harcamak istemıyorum. Balık yağı, pekmez bebe bisküvisi vs her seyı denedim iştah acıcıları da denedim. Olmuyor. Sana tavsiyem kabullen kendini. Biz yemek yemeyi zevk haline getirmiyoruz bütün problem bu. Kilolu insanlara bak. Yemek yemek çin yaşıyorlar resmen. Biz stresle ya da zorla yemek yıyoruz. Yanlış olan bu bence... kafa rahat olunca alınıyor kilo. yediğimiz 2 kaşık yemekte bile kılo alayım kaç kaloridir vs gibi yüzlerce soruyla o tabagı bitiriyoruz ya da bitirmiyoruz yalan mı?

off offf boyle şeyleri okuyunca hem yalnız olmadıgımı görüp mutlu oluyorum sonra neden kilo almak bu kadar zor biz zayıflar ıcın dıye dusunuyorum.. Canım ben 21 yaşındayım senin gibi cok zayıfım 34 bedenim... hatta bazen 34 beden bile bol geliyor. Kalçalarım olsun istiyorum. Şort etek gbi şeyleri rahatca ozguvenle giymek istiyorum ama kendımı bıldım bileli zayfım. Lisedeyken cok sorun edıyordum yanı şu halimden daha cok sorun edıyordum agladıgım bunalıma girdiğim oldu bu yuzden. Şimdi o konuda daha rahatım cunku kabullendim. Çünkü başka çarem yok en güzel yıllarımı boyle şeylerle harcamak istemıyorum. Balık yağı, pekmez bebe bisküvisi vs her seyı denedim iştah acıcıları da denedim. Olmuyor. Sana tavsiyem kabullen kendini. Biz yemek yemeyi zevk haline getirmiyoruz bütün problem bu. Kilolu insanlara bak. Yemek yemek çin yaşıyorlar resmen. Biz stresle ya da zorla yemek yıyoruz. Yanlış olan bu bence... kafa rahat olunca alınıyor kilo. yediğimiz 2 kaşık yemekte bile kılo alayım kaç kaloridir vs gibi yüzlerce soruyla o tabagı bitiriyoruz ya da bitirmiyoruz yalan mı?

çok haklısın ama çok zayıflık hiç iyi değil. basta hastalıklara karsı korunamıyoruz . ''Lisedeyken cok sorun edıyordum yanı şu halimden daha cok sorun edıyordum agladıgım bunalıma girdiğim oldu bu yuzden. ''' demişsin aynı sorun bendee sinirlerim alt üst oldu resmen.. çok dert ediyorum ama olmuyor işte :50:

çok haklısın ama çok zayıflık hiç iyi değil. basta hastalıklara karsı korunamıyoruz . ''Lisedeyken cok sorun edıyordum yanı şu halimden daha cok sorun edıyordum agladıgım bunalıma girdiğim oldu bu yuzden. ''' demişsin aynı sorun bendee sinirlerim alt üst oldu resmen.. çok dert ediyorum ama olmuyor işte :50:

hastalık konusunda sana katılamayacagım lakin hastalanmam kolay kolay. çok soguklarda bile hasta olmam en fazla burnum akar bogazım acır o da 2 gün sürer. Kansız falan da değilim. Çok şükür ki hastalık konusunda dayanıklıyım :) bugun okulda benım kadar zayıf bir arkadaşla karşılaştım (bırkaç aydır gormuyordum) baktım kilo almış farkedilir şekilde. Nasıl aldın dedim.. Geceleri yatmadan once makarna yedim dedi :)) paylaşmak istedim belki faydası olur

hastalık konusunda sana katılamayacagım lakin hastalanmam kolay kolay. çok soguklarda bile hasta olmam en fazla burnum akar bogazım acır o da 2 gün sürer. Kansız falan da değilim. Çok şükür ki hastalık konusunda dayanıklıyım :) bugun okulda benım kadar zayıf bir arkadaşla karşılaştım (bırkaç aydır gormuyordum) baktım kilo almış farkedilir şekilde. Nasıl aldın dedim.. Geceleri yatmadan once makarna yedim dedi :)) paylaşmak istedim belki faydası olur

bende kansız falan değilim de bünye zayıf olunca bağışıklık da zayıf oluyor , çabucak hastalanabiliyorum .makarnayı yazın her öğle aksam denedim işe yarıyor da bi süre sonra miden bulanıyor bende değişik değişik şekillerde yiyordum peynirli , yoğurtlu , mayonezli , sade makarna yanında de braz domates , bazen hardal falan :))) öyle iyi sonuc var ama bende biraz stres falan var .. yazın yeme ihtimalım oluyordu hep evdeydim her dk yapabiliyordum . ama şimdi okul basladı , sınav stresleri o bu derken 41 e dustum :(

bende kansız falan değilim de bünye zayıf olunca bağışıklık da zayıf oluyor , çabucak hastalanabiliyorum .makarnayı yazın her öğle aksam denedim işe yarıyor da bi süre sonra miden bulanıyor bende değişik değişik şekillerde yiyordum peynirli , yoğurtlu , mayonezli , sade makarna yanında de braz domates , bazen hardal falan :))) öyle iyi sonuc var ama bende biraz stres falan var .. yazın yeme ihtimalım oluyordu hep evdeydim her dk yapabiliyordum . ama şimdi okul basladı , sınav stresleri o bu derken 41 e dustum :(

canım anlıyorum. zayıf insanların cogunun kılo alamama sebebi bu yüzden. "stres" ben de yapısal olarak stresli biriyimdir. endişeliyim her şeyi takarım... ama artık bunyem bile bu stresi kaldırmadı antidepresanlarla hayata dönmeye calısıyorum stressiz biri olsam zaten alırım. Sana tavsiyem daha bu yaşta kendini bu kadar strese sokma rahat olmaya çalıs ilerki yıllarda daha kötü olursun çünkü :(

canım anlıyorum. zayıf insanların cogunun kılo alamama sebebi bu yüzden. "stres" ben de yapısal olarak stresli biriyimdir. endişeliyim her şeyi takarım... ama artık bunyem bile bu stresi kaldırmadı antidepresanlarla hayata dönmeye calısıyorum stressiz biri olsam zaten alırım. Sana tavsiyem daha bu yaşta kendini bu kadar strese sokma rahat olmaya çalıs ilerki yıllarda daha kötü olursun çünkü :(

bende bu sinir olduğu sürece çok zor . accık şiddete eğimliyim ondan :D herşeye olumsuz yönden bakarım olumlu bakmaya çalışsamda bişey beni sıkıyor yok asla olmaz diyorumm çok karamsarım bnde dahil çevremdeki herkes şikayetçi bu durumdan .:53:

Kızlar acaba kuru pasta kilo aldırır mı ya hani böyle tatlı tuzlu karısık kücük simitler falan ? Yemekten sonra cayın yanında yesem diyorum da aldırsa keskee:(

Back