- Konu Sahibi pessimisticss
angel okusun bunu :))
okudum öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
herbalife ürünlerini bırakınca kilo alındığını duymuştum ama kilo verildiğini açıkçası bilmiyordum.
Neden kilo alındığına gelince: Herbalife ürünleri kilo verdirmez ya da aldırmaz.Yaptığı tek şey vücuda gerekli olanı verir. İnsan vücudu yapısı gereği ihtiyacı olanı aldıktan sonra kendi kendini yenileme kabiliyetine sahiptir.
Kilo kontrol programındaki ürünler protein bazlı olup gerekli vitamin ve mineralleri barındırır. Kilo vermek için günde iki öğün bu karışımdan alınması önerilir.Bir öğünü yaklaşık olarak 250 kaloridir.Dolayısıyle iki öğün 500 kalori yapar.Bunu üzerine bir öğün normal yemek ki ortalama 1000 kaloridir.Sonuç olarak bir günde 1500 kalori almış olursunuz.Yani 1500 kalorilik bir protein diyeti yaparsınız.Araştırmalar bir insanın ortalama günde 3000 kalori harcadığını söyler.Yani siz hergün 1500 kalori yakarsınız.Tabiki protein aldığınız için bu kaslarınızdan değil yağlarınızdan gider.Eğer siz yaşam tarzınızı az hareketliden hareketliye ve yeme alışkanlığınızı çok kaloriliden az kaloriliye doğru değiştirirseniz emin olun değişimi görürsünüz.
Unutmayın dünyada bırakılıp da eski alışkanlıklara dönüldüğü zaman kilo aldırmayan bir diyet programı icat edilmedi. Mesele alışkanlıklar Herbalife size sadece bunun için zaman kazandırır.
Kilo vermek için ya az kalori alırsınız ya da çok kalori yakarsınız.Bunun dışında size söylenen her şey karaciğeriniz başta olmak üzere vücudunuza zarar verir.
Bırakılınca kilo verme olayı ile karşılaşmadım ve duymadım. Eğer kişinin metabolik olarak bir rahatsızlığı yoksa bu pek mümkün görünmüyor.
İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dilerim.