- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi pessimisticss
-
bunu sürekli anlatıyorsun da bu ürünlerin sağlık bakanlığından onayı var mı?varsa neden sitede yok? bu tür ürünlerin zararı sonradan çıkıyor.kilo alıcaz diye sağlığımızdan olmak istemiyoruzarkadaşlar,
bu kadar farklı yolları denemek yerine neden etkisi kanıtlanmış yolu denemiyorsunuz? Reklam olmaması açısından ismini artık söylemiyorum.İnternet sitem iyiyasamkulubu.com burada hem ürünlerin tanıtımını yapıyorum.Bana her türlü sorunuzu orada sorabilirsiniz ve emin olun maliyet olarak da şu an harcadıklarınızdan farklı olmaz.
bende kızarmıs dondurmaya we künefeye sardım bu aralar bol bol yiorum :)) bu kızarmıs dondurma bogazımı hasta etmesse iyidir
bunu sürekli anlatıyorsun da bu ürünlerin sağlık bakanlığından onayı var mı?varsa neden sitede yok? bu tür ürünlerin zararı sonradan çıkıyor.kilo alıcaz diye sağlığımızdan olmak istemiyoruz
inşallah iyi sonuç alırızz
ayyyy künefe mi dedinnn bak agzım sulandııııı
bu ara kilo vermeye başladığım dönem bu yazdıklarının hepsini bnde denemdim ama hiçbir faydasını göremedim..sipraktin olsn cici bebe olsn pekmezler olsun hatta gece bi tabak dolusu makarna yerdim.önce psikolojimizi düzeltelim kızlarr:)
bu ürünü deneyip kilo alamayanlar var . butun insanlar kilo alabilir yeter ki psikolojı konusunda basarılı olsun . biz psikolojımızı yenemiyoruz. bi gün yemesek işte zayıfladık diyoruz ki biz başta kendimizi alıştırmamız lazım . evet metabolizmayla da alakası var ama yedikten sonra metabolizma bizi sallamazz. neden bu kadar sürede bu kadar kilo aldırıyor her artının bi eksisi var belikide alırsın .. PEKİ YA VEREMEZSEK????bunu sürekli anlatıyorsun da bu ürünlerin sağlık bakanlığından onayı var mı?varsa neden sitede yok? bu tür ürünlerin zararı sonradan çıkıyor.kilo alıcaz diye sağlığımızdan olmak istemiyoruz
arkadaşlar,
bu kadar farklı yolları denemek yerine neden etkisi kanıtlanmış yolu denemiyorsunuz? Reklam olmaması açısından ismini artık söylemiyorum.İnternet sitem iyiyasamkulubu.com burada hem ürünlerin tanıtımını yapıyorum.Bana her türlü sorunuzu orada sorabilirsiniz ve emin olun maliyet olarak da şu an harcadıklarınızdan farklı olmaz.
Herbalife kullanmanızı tavsiye etmiyorum.Kullanmadığınız takdirde aldığınız kiloları geri veriyorsunuz aynı şekilde verdiğiniz kilolarıda geri alıyorsunuz.Annem belli bir süre bu işte çalıştığı için biliyorum
angel okusun bunu :))Herbalife kullanmanızı tavsiye etmiyorum.Kullanmadığınız takdirde aldığınız kiloları geri veriyorsunuz aynı şekilde verdiğiniz kilolarıda geri alıyorsunuz.Annem belli bir süre bu işte çalıştığı için biliyorum
angel okusun bunu :))
haftada 1 kilo deyip duruyor bunun zararlı olduğu çok belli zaten amaaa :)) bıraksın bence... :)o da bırakır da yakındaaa .. bu kadar açık söylemeseydin be yavrum
haftada 1 kilo deyip duruyor bunun zararlı olduğu çok belli zaten amaaa :)) bıraksın bence... :)
boşver biz böyle yavaş yavaş alırız kilolarımızı :))
bu arada benim göbeğim çıkıyor sankimekik çekiyorum çıkmasın diye ama arttırmam lazım sanırım
ya hiç sorma .) bi teek zayıflığımdan memnun olduğum sey belimin inceliği 60 cm .. dun bi baktım 64(
benim de 62ydi 64 olmuş yaa(
bel inceltme hareketi var ya onu da yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?