Kafayı yemek üzereyim !!

bunu sürekli anlatıyorsun da bu ürünlerin sağlık bakanlığından onayı var mı?varsa neden sitede yok? bu tür ürünlerin zararı sonradan çıkıyor.kilo alıcaz diye sağlığımızdan olmak istemiyoruz

katılıorum sana dogal yoldan almak (yani yiyerek) en saglıklısı. ben güvenmiyorum böyle seylere sahsen

haklısın yaa .. başta psikoloji..

bu ürünü deneyip kilo alamayanlar var . butun insanlar kilo alabilir yeter ki psikolojı konusunda basarılı olsun . biz psikolojımızı yenemiyoruz. bi gün yemesek işte zayıfladık diyoruz ki biz başta kendimizi alıştırmamız lazım . evet metabolizmayla da alakası var ama yedikten sonra metabolizma bizi sallamazz. neden bu kadar sürede bu kadar kilo aldırıyor her artının bi eksisi var belikide alırsın .. PEKİ YA VEREMEZSEK????

bu ürünü deneyip kilo alamayanlar var . butun insanlar kilo alabilir yeter ki psikolojı konusunda basarılı olsun . biz psikolojımızı yenemiyoruz. bi gün yemesek işte zayıfladık diyoruz ki biz başta kendimizi alıştırmamız lazım . evet metabolizmayla da alakası var ama yedikten sonra metabolizma bizi sallamazz. neden bu kadar sürede bu kadar kilo aldırıyor her artının bi eksisi var belikide alırsın .. PEKİ YA VEREMEZSEK???? belkide bırktığımız an geri vrecğizz .. :)

Son düzenleme:
Herbalife kullanmanızı tavsiye etmiyorum.Kullanmadığınız takdirde aldığınız kiloları geri veriyorsunuz aynı şekilde verdiğiniz kilolarıda geri alıyorsunuz.Annem belli bir süre bu işte çalıştığı için biliyorum

boşver biz böyle yavaş yavaş alırız kilolarımızı :))
bu arada benim göbeğim çıkıyor sanki mekik çekiyorum çıkmasın diye ama arttırmam lazım sanırım

boşver biz böyle yavaş yavaş alırız kilolarımızı :))
bu arada benim göbeğim çıkıyor sanki mekik çekiyorum çıkmasın diye ama arttırmam lazım sanırım

ya hiç sorma .) bi teek zayıflığımdan memnun olduğum sey belimin inceliği 60 cm .. dun bi baktım 64 (

popkek falan var ya onları sıcak şekerli süt içerken yanında ye bence. hem lezzetli hem de her gün bir miktar yersen kilo alırsın ama birden yeme gün arasına bölüştür ozaman kusman gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…