- Konu Sahibi pessimisticss
-
Kızlar nasıl gidiyorr yeme icme isleriii:)) Walla benim süper gidio bugün kahwaltıda domatesli omlet peynir reçel çay salatalık ekmek ws yedim arada cikolatalı puding öğlen tavuk patates kızartma salata ekmek arada yas pastaa:) aksam da patlıcan yemeği ekmek biraz öncede cayla bisküvi falan yedim yatmadan daa meywe yicem masallahh
ohh ohhh maşallahben bugün az yedim şimdi onu tamamlamaya çalışıyorum.çok yüksek kalorili şeyler lazım
az yemeyin kızlarr yapmayın böylee( Cikolata kuruyemis falan yeee
antep fıstığı ve fındık da öylee:)
fındığın içindeki yağ öyle de antep fıstığını pek duymadm.
antep fıstığını da diyetisyenim söyledi ordan biliorum cnm cewiz de iyiymiş saglıklıymıs ama ben pek sewmiorum cewizi :)
bende sevmem cevizi :))
ewdekilerden cewizli sucuk almıs yiyim diye ben napıorum cevizli sucugun o dısındaki tatlı kısmını yiorum icindeki cewizleri ayıklıorum yine yemiorum
aynı sorun bendede var kahretsinngeçen sene bola vardı ona bile gitmeye cesaret edemedim kıyafetler vicuda oturmuyor :/ bende 15 yaşındayım kilom yaklaşık 40 falan dediğin gibi yaşıtlarımız çok güzel ve heleki onların üstünde ki kıyafetlerin süper durması.. Belki boydanda olabilir bazı arkadaşlarım benden boysuz aynı kiloyuz ama onlar zayıf göstermiyor
bu forumda okumuştum günde 3 bardak salep kilo yapıyormuş bunu denedin mi ? bi deniyelim bence
biran önce bu dertten kurtulalım artıkk
salep ancak ayda 1 içerim .. önceleri çok severdim çok içe içe tiksindim artık ceviz olayı da oylee işte. ama bu aralar daha fazla içmeliym .. kilo aldırdığını duydum çok kalori var içinde . özellikle sütlü olması çok iyi . Deniyelim tatlım bakalım ..
hahaahhaaynı bennn dısındaki daha güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?