- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
-
mrb güzelim öncelikle seni anladığımı biilmeni istiyorum
bende 1.65 boyunda 50 kiloyum yaşım 25 senin yaşlarındaykende 45in üstüne çıkamazdım hiç özelliklede hareketli bi insansan çok zor
bende eskiden çok takardım neden kilo alamıyorum benimde popom olsa azıcık giydiklerim yakışsa diye düşünür dururdum ama 3 sene kadar önce ciddi bi
rahatsızlık geçirdim sonra farkına vardımki kilo falan umrunda olmuyor insanın sağlığını kaybettiğinde nolur bukadar üzülme
tatlım bu kadar kafana takma.biraz önce sana yazmıştım ama şunu da soruyum bir sağlık problemin var mı?ondan kilo alamıyor olabilirsin belki?
herşeyi denedim demişsin ama mesela bebe bisküvisini ne kadar süre denedin? ve iştah açıcı şurup kullandın mı?
ee sen baya yiyormuşsun zaten.ben seni az yiyorsun sandım ya :) annen baban falan zayıf mı ailedekiler? bazılarının genlerden öyle oluyor.ne yapsa alamıyor. böyle dedim diye moralin bozulmasın ama elbet alırsın :)
kokusu bile içimi fena yapıyor ya içemiyorum. senin de denemediğin şey kalmamış ya :) balık yağı içtin mi peki?
canım aynı dert bendede var daha yeni 18 yaşıma girdim boyum 1:53 kilom da 43 halimi siz düşünün erkek arkadaşım sürekli kilo al diyip beynimin etini yiyor ama olmuyor ama benim sigara kullandığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum eğer sende sigara kullanıyorsan bu yüzden olabilir yada hormon bozuklugu olabilir
bunu hiç duymamıştı bak deniyim.valla sana başka kilo aldırabilecek fikirler gelmiyor aklıma.benim yaptıklarım şu anda aldırıyor yani bunlarohooo ilk onla basladım zaten kutu kutu balya , marincp falan :) bak pekmezi limon suyuyla karıstırda iç hem tadıda kotu gelmez sana dene bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?