- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- Konu Sahibi pessimisticss
1.70 boyunda 43 kilo ve 16 yaşındayım.Bazıları manken gibisin diyor mankenlik marifet değil önemli olan benim bunu beğenip beğenmemem..Kilo almak için yapmadığm şey kalmadı.. Pekmezli ve ya Ballı süt.. Bebek bisküvisi-süt..Çörek otu ve Bal .. Özel karısımlar ..Gece yatmadan önce tereyagı ekmek..Midem bozulacak sonunda..Evet ! bunların yararını gördüm ama sonunda midem kalkıyor ve yapmak istemiyorum..Yaklasık 3 yıl önce doktor tedavisi gördüm 3 ay uğraştım her ay 1 kilo aldım sonunda 40 tım 43 oldum. Artık 3 yıldır 43 kiloyum.Neden devam etmedin diyorsunuzdur eminim. 3 aydan sonra yediklerimi geri kusmaya basladım. TAM BİR SORUNLUYUM. psikolojık mı diye düşünüyorum ama öyle birşey olacağını sanmıyorum. Aile seferber oldu . Sevmediğim yemekleri gördüğüm an kusacak gibi oluyorum.Birileri bana yardım etsin..Önüme gelen bir 5 kilo alsan çok güzel olacak .. Şu kadar alsan böyle olacak diye canımı sıkıyorlar elimde olan birşey değil.En sonunda bir erkekten bunu duyunca tepem attı ve bu siteye üye olmak istedim.Umarım birileri benimle ilgilenir.