• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafayı yemek üzereyim !!

pessimisticss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
1.196
1
158
1.70 boyunda 43 kilo ve 16 yaşındayım.Bazıları manken gibisin diyor mankenlik marifet değil önemli olan benim bunu beğenip beğenmemem..Kilo almak için yapmadığm şey kalmadı.. Pekmezli ve ya Ballı süt.. Bebek bisküvisi-süt..Çörek otu ve Bal .. Özel karısımlar ..Gece yatmadan önce tereyagı ekmek..Midem bozulacak sonunda..Evet ! bunların yararını gördüm ama sonunda midem kalkıyor ve yapmak istemiyorum..Yaklasık 3 yıl önce doktor tedavisi gördüm 3 ay uğraştım her ay 1 kilo aldım sonunda 40 tım 43 oldum. Artık 3 yıldır 43 kiloyum.Neden devam etmedin diyorsunuzdur eminim. 3 aydan sonra yediklerimi geri kusmaya basladım. TAM BİR SORUNLUYUM. psikolojık mı diye düşünüyorum ama öyle birşey olacağını sanmıyorum. Aile seferber oldu . Sevmediğim yemekleri gördüğüm an kusacak gibi oluyorum.Birileri bana yardım etsin..Önüme gelen bir 5 kilo alsan çok güzel olacak .. Şu kadar alsan böyle olacak diye canımı sıkıyorlar elimde olan birşey değil.En sonunda bir erkekten bunu duyunca tepem attı ve bu siteye üye olmak istedim.Umarım birileri benimle ilgilenir.

mrb güzelim öncelikle seni anladığımı biilmeni istiyorum
bende 1.65 boyunda 50 kiloyum yaşım 25 senin yaşlarındaykende 45in üstüne çıkamazdım hiç özelliklede hareketli bi insansan çok zor
bende eskiden çok takardım neden kilo alamıyorum benimde popom olsa azıcık giydiklerim yakışsa diye düşünür dururdum ama 3 sene kadar önce ciddi bi
rahatsızlık geçirdim sonra farkına vardımki kilo falan umrunda olmuyor insanın sağlığını kaybettiğinde nolur bukadar üzülme

mrb güzelim öncelikle seni anladığımı biilmeni istiyorum
bende 1.65 boyunda 50 kiloyum yaşım 25 senin yaşlarındaykende 45in üstüne çıkamazdım hiç özelliklede hareketli bi insansan çok zor
bende eskiden çok takardım neden kilo alamıyorum benimde popom olsa azıcık giydiklerim yakışsa diye düşünür dururdum ama 3 sene kadar önce ciddi bi
rahatsızlık geçirdim sonra farkına vardımki kilo falan umrunda olmuyor insanın sağlığını kaybettiğinde nolur bukadar üzülme

Bende böyle dşünüyorum ama şu zamanın kızları hele benim etrafımdaki kızlar ciddi anlamda çok güzel .. ben de boyle olmak istiyorum .. çok hareketli bir kızım ama kendimi tutamıyorum. Ya bide lakap takarlar ya kibrit çöpü falan diye uyuz oluyorum .. Beğendiğim elbiseler ya bedeni bana iyi olmuyor ya da bacaklarım ip gibi duruyor. Hele de aynı elbiseleri arkadaslarda gorunce sinirlerim alt üst oluyor ablacım ya.

tatlım bu kadar kafana takma.biraz önce sana yazmıştım ama şunu da soruyum bir sağlık problemin var mı?ondan kilo alamıyor olabilirsin belki?

tatlım bu kadar kafana takma.biraz önce sana yazmıştım ama şunu da soruyum bir sağlık problemin var mı?ondan kilo alamıyor olabilirsin belki?

Hayır sağlık problemim hiç yok herşey normal allaha şükür de .. İnsan düştüğü dertten yakınıyor . Benim kilo almam lazım yaa alamayınca bu sefer strese giriyorum oyle hastalık cıkar zaten.

herşeyi denedim demişsin ama mesela bebe bisküvisini ne kadar süre denedin? ve iştah açıcı şurup kullandın mı?

herşeyi denedim demişsin ama mesela bebe bisküvisini ne kadar süre denedin? ve iştah açıcı şurup kullandın mı?

evet sipraktini kullandım bebe biskuvsini yaklasık 2 hafta kadar kullandım hala devam ediyorum annem kilo aldın farkındayım diyor ama tartıya cıkınca hep aynı kilo anlayamıyorum.

ben başka bir ilaç kullanıyorum da burdan ilaç ismi vermek yasak.benim çok iştahımı açtı.sen devam et.yaşından dolayı çabuk yakıyorsundur bir de hareketli olduğun için. normalde ayda 3-4 kilo alınıyorsa sen 1-2 alırsın ama sonuçta alırsın yani sıkıldım deyip bırakma.

kilo almak için mi ilaç kullanıyorsun ? ya ben devam ediyorumda artık maximum 1 hafta dayanırım bu büskivi iğrençliğine beni bırak mide almıyor kii

evet kilo almak için kullanıyorum. bisküviyi de çok sevdim sık sık yiyorum.mama gibi olması seni iğrendirdiyse ballı süt yap yanına da bisküvileri koy batıra batıra ye.öyle de olabilir.

Bak şimdi sana bir günümü anlatıyorum .. iyi oku :)
sabah kalkıyorum gevrek yiyorum
1 saat geçiyor aradan kahvaltı yumurta peynir tereyagı çay falan filan..
okula gdiyorum elimde çikolata..
öğle arası okulda tost gbi ekmek arası yiyecekler yanında ayran
eve geliyorum yemek yiyorum her ne varsa sevmediğim bişeyse makarrnaa vazgecilmezim..
simdi sana en ilginç gelecek sey yatmadan once :D tereyaglı ekmek ardından ballı ve ya pekmezli süt .. biraz zamn geçiyor
midemi zorluyorum buyusun diye cici bebe falann geçiştiriyorum .. işte hergün boyle okuldakiler guluyorlar bna hayvan gibi yiyormusum da kilo almıyormusum diyee :)) gel de sinir olma butun gunum boylee ablacım :)

ee sen baya yiyormuşsun zaten.ben seni az yiyorsun sandım ya :) annen baban falan zayıf mı ailedekiler? bazılarının genlerden öyle oluyor.ne yapsa alamıyor. böyle dedim diye moralin bozulmasın ama elbet alırsın :)

ee sen baya yiyormuşsun zaten.ben seni az yiyorsun sandım ya :) annen baban falan zayıf mı ailedekiler? bazılarının genlerden öyle oluyor.ne yapsa alamıyor. böyle dedim diye moralin bozulmasın ama elbet alırsın :)

yoo genle alakası ailemdekiler iyi bitek ben çürük çıktım iştee :D bu gidişle sinir hastası olacam :))

aynı benim gibisin bizim de herkes tombiş bi ben çırpı gibiyim :1: sabah akşam 1 kaşık pekmez de kilo aldırır diyorlar da ben pekmez içemiyorum.bide bunu denesen?

3 haftada 2,5 litre pekmez bitirdim annemler ta adıyamandan getrtmişti :) bitek kan yapıyor. aglanacak halime guluyorum . inan bana evde denemedigm sey kalmadı :) sen ndn içemiyorsun pekmezi ?

kokusu bile içimi fena yapıyor ya içemiyorum. senin de denemediğin şey kalmamış ya :) balık yağı içtin mi peki?

kokusu bile içimi fena yapıyor ya içemiyorum. senin de denemediğin şey kalmamış ya :) balık yağı içtin mi peki?

ohooo ilk onla basladım zaten kutu kutu balya , marincp falan :) bak pekmezi limon suyuyla karıstırda iç hem tadıda kotu gelmez sana dene bunu.

canım aynı dert bendede var daha yeni 18 yaşıma girdim boyum 1:53 kilom da 43 halimi siz düşünün erkek arkadaşım sürekli kilo al diyip beynimin etini yiyor ama olmuyor ama benim sigara kullandığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum eğer sende sigara kullanıyorsan bu yüzden olabilir yada hormon bozuklugu olabilir

canım aynı dert bendede var daha yeni 18 yaşıma girdim boyum 1:53 kilom da 43 halimi siz düşünün erkek arkadaşım sürekli kilo al diyip beynimin etini yiyor ama olmuyor ama benim sigara kullandığımdan dolayı olduğunu düşünüyorum eğer sende sigara kullanıyorsan bu yüzden olabilir yada hormon bozuklugu olabilir

bence sigarayı bırakırsan kesin kilo alırsın .

ohooo ilk onla basladım zaten kutu kutu balya , marincp falan :) bak pekmezi limon suyuyla karıstırda iç hem tadıda kotu gelmez sana dene bunu.
bunu hiç duymamıştı bak deniyim.valla sana başka kilo aldırabilecek fikirler gelmiyor aklıma.benim yaptıklarım şu anda aldırıyor yani bunlar

Back