Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum iş arkadasım aycnsrdr sayesinde öğrendim böyle bir site olduğunu ve sizlere içimi dökmek rahatlamak istedim kimseye anlatamıyor sessizliğimde boğuluyorum.benim çok uzun süren bir ilişkim var 4 yıl gibi aynı lisedeydık fakat ilişkimiz liseden sonra başladı sevgilim 2 yılık myo okuyup dışarıdan 4 yıllığa tamamladı bu arada çalışmadı sadece okudu deli gibi ders çalıştı fakat ben aynı zamanda bır yerlerde çalışmasını deneyım sahıbı olmasını istedım ama o okul bitsin iş bulurum diye düşündü ve 2009 da okulu bitirdi.askere gitti kısa dönem iş aramalarına başladı ee deneyım yok işte yok okul bitince 21 - 22 yaşların verdiği özgüvenle okulu bıtıremem diye korkup derse yönelmesinin hata olduğunu keske senı dinleseydımlere başladı bir ara tanınmış bir firmaya girdi toplu çıkarım nedenıyle işinden oldu ve bu işten önce ve sonrada gercekten iş aradı internetten cevreden tanıdıklardan ama yok yok en sonunda bir giyim mağazına girdi satış elemanı olarak bir taraftanda daha iyi bir iş ararım dedı ama 12 saat çalısıyor ve arayamıyor ben netten araştırıyorum.şimdi asıl soruna gelıcem biz sözlenmek istiyoruz fakat ailem maddı olark ortamın çok bozuk olduğunu ve işinin garantı olmadığını bununda kendılerını korkuttuklarını söyledıler haklılar bızde düşünüyoruz bunu ama iş yok arıyoruz araştırıyoruz.istihare namazı kıldım rabbıme çok dua ettım hayırlısı değilsede bır engel çıkart dıye delirmek üzereyım sevgılım efendıdır saygılıdır benım için her işi yapıcağına kımseye muhtaç etmemek için çabalıcagına emınım ya bır taraftakı hayt ne getırceğı belli değil kafa yicem kızlar 1 aydır bunlarla dolu kafam abimle kınuştuk bana destekçi amaiş konusundan oda korkuyor sevgilimin babası çiftçi işleri çok güzel köye gidermisin işsiz kalsa dedi bilmiyorum dedim hiç yaşamadım köyde ne yapılır edılır bılemem dedım .çok karısık anlattım ama anlayın yardım edın kısmetım mı değilse nasıl anlarım ne yapmam lazım benı çok sevıyor bende onu yarı yolda bırakamam onu ama ailemın tecrübesi düşüncesi deli olucam dün hep dua ettım mubarek günde yardım et diye rabbime kızlar tecrübelerinizi payşasın ne olur iş maddıyat çok önemlı bılıyorum ama sevgısı saygısı hoş görüşü adam gibi adam olması bır de sevmedığım huyu sessızdır sakındır bu da benı deli ediyor atak biri değil bu sorun yaratır mı ilerde iş hayatında