Kafayı yemek üzereyim

adalduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
7
0
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum iş arkadasım aycnsrdr sayesinde öğrendim böyle bir site olduğunu ve sizlere içimi dökmek rahatlamak istedim kimseye anlatamıyor sessizliğimde boğuluyorum.benim çok uzun süren bir ilişkim var 4 yıl gibi aynı lisedeydık fakat ilişkimiz liseden sonra başladı sevgilim 2 yılık myo okuyup dışarıdan 4 yıllığa tamamladı bu arada çalışmadı sadece okudu deli gibi ders çalıştı fakat ben aynı zamanda bır yerlerde çalışmasını deneyım sahıbı olmasını istedım ama o okul bitsin iş bulurum diye düşündü ve 2009 da okulu bitirdi.askere gitti kısa dönem iş aramalarına başladı ee deneyım yok işte yok okul bitince 21 - 22 yaşların verdiği özgüvenle okulu bıtıremem diye korkup derse yönelmesinin hata olduğunu keske senı dinleseydımlere başladı bir ara tanınmış bir firmaya girdi toplu çıkarım nedenıyle işinden oldu ve bu işten önce ve sonrada gercekten iş aradı internetten cevreden tanıdıklardan ama yok yok en sonunda bir giyim mağazına girdi satış elemanı olarak bir taraftanda daha iyi bir iş ararım dedı ama 12 saat çalısıyor ve arayamıyor ben netten araştırıyorum.şimdi asıl soruna gelıcem biz sözlenmek istiyoruz fakat ailem maddı olark ortamın çok bozuk olduğunu ve işinin garantı olmadığını bununda kendılerını korkuttuklarını söyledıler haklılar bızde düşünüyoruz bunu ama iş yok arıyoruz araştırıyoruz.istihare namazı kıldım rabbıme çok dua ettım hayırlısı değilsede bır engel çıkart dıye delirmek üzereyım sevgılım efendıdır saygılıdır benım için her işi yapıcağına kımseye muhtaç etmemek için çabalıcagına emınım ya bır taraftakı hayt ne getırceğı belli değil kafa yicem kızlar 1 aydır bunlarla dolu kafam abimle kınuştuk bana destekçi amaiş konusundan oda korkuyor sevgilimin babası çiftçi işleri çok güzel köye gidermisin işsiz kalsa dedi bilmiyorum dedim hiç yaşamadım köyde ne yapılır edılır bılemem dedım .çok karısık anlattım ama anlayın yardım edın kısmetım mı değilse nasıl anlarım ne yapmam lazım benı çok sevıyor bende onu yarı yolda bırakamam onu ama ailemın tecrübesi düşüncesi deli olucam dün hep dua ettım mubarek günde yardım et diye rabbime kızlar tecrübelerinizi payşasın ne olur iş maddıyat çok önemlı bılıyorum ama sevgısı saygısı hoş görüşü adam gibi adam olması bır de sevmedığım huyu sessızdır sakındır bu da benı deli ediyor atak biri değil bu sorun yaratır mı ilerde iş hayatında

merhaba,bence kendine fazla sıkıntı yapmışsın. İş olayı gerçekten çok zor günümüzde iş olmadan birçokşeyollmuyor ve rekğin çalışmamaması evde oturması çok zor düzenli bir işi yoksa dönem dönem bu tür şeylerle karşılaşman mümkün. Fakat seviyorsan iş için vazgeçme sevdiğinden yarın bir gün çok güzel işi olur karşına çıkar direk beni bu yüzden terk ettimn diye. Keşşke güzel bir iş için dua etseydin.
Sözlenmek için acele etmeee onada söyleeee ayrılmak ikiniizide üzer. işini ayarlayana kadar onu bekleyeceğini söyle ve işini ayarlasın. Sen ondna ayrılsan yeni birini bulsan onunla hayatını kurmaya karar versen1 yıl olur yine:KK70: anladığım kadarıyla yaşıında küçük aceleetme sözlenmekiçin. Sevmek dünyanın en güzel duygusu. Biraz mücadele et. Ben öyle yapardım ve öyle yaptım:KK70:

canım Allah yardımcın olsun yasınız kucuk acele etmeyın,cıddı adımlar atmadan bıraz daha bekleyebılırısınız ,mutlaka Allah guzel bır ıs kapısı acacaktır.

Canım ya seni öyle iyi anlıyorum ki.. bizimde 5 yıl oldu okul öğrencilik derken hala sağlam bi işi yok bekliyoruz ama acele etmiyoruz bu birbirimizden vazgececeğimiz anlamına gelmiyor. hatta simdi kpss 3 tercihleri bekliyoruz inşallah gelir çünkü bizde eylülde söz-nişan seneye düğün istiyoruz bakalım kısmet..
ama bence çok dert etme bunu mutlaka bi iş bulucak çevreye haber verin nette sitelere cv bıraksın hakkınızda hayırlısı tatlım..:KK54:

merhaba,bence kendine fazla sıkıntı yapmışsın. Iş olayı gerçekten çok zor günümüzde iş olmadan birçokşeyollmuyor ve rekğin çalışmamaması evde oturması çok zor düzenli bir işi yoksa dönem dönem bu tür şeylerle karşılaşman mümkün. Fakat seviyorsan iş için vazgeçme sevdiğinden yarın bir gün çok güzel işi olur karşına çıkar direk beni bu yüzden terk ettimn diye. Keşşke güzel bir iş için dua etseydin.
Sözlenmek için acele etmeee onada söyleeee ayrılmak ikiniizide üzer. Işini ayarlayana kadar onu bekleyeceğini söyle ve işini ayarlasın. Sen ondna ayrılsan yeni birini bulsan onunla hayatını kurmaya karar versen1 yıl olur yine:d anladığım kadarıyla yaşıında küçük aceleetme sözlenmekiçin. Sevmek dünyanın en güzel duygusu. Biraz mücadele et. Ben öyle yapardım ve öyle yaptım:d
çok teşekkür ederim canım evet kafaya fazla taktım bundan başka bir sıkıntımız yok çok şükür muhteşem biri siz ne kadar bekledınız ne asamalardan geçtiniz pekı bu arada yaşımız 25 oldu :KK34:

canım allah yardımcın olsun yasınız kucuk acele etmeyın,cıddı adımlar atmadan bıraz daha bekleyebılırısınız ,mutlaka allah guzel bır ıs kapısı acacaktır.
amin canım amın rabbim dualarımızı duyarda yardım eder inşallah bılıyorum suan sınava tutuluyoruz .o kadarda küçük sayılmayız yaşlar 25 oldu

canım ya seni öyle iyi anlıyorum ki.. Bizimde 5 yıl oldu okul öğrencilik derken hala sağlam bi işi yok bekliyoruz ama acele etmiyoruz bu birbirimizden vazgececeğimiz anlamına gelmiyor. Hatta simdi kpss 3 tercihleri bekliyoruz inşallah gelir çünkü bizde eylülde söz-nişan seneye düğün istiyoruz bakalım kısmet..
Ama bence çok dert etme bunu mutlaka bi iş bulucak çevreye haber verin nette sitelere cv bıraksın hakkınızda hayırlısı tatlım..:KK54:

amin canım umarım sizin içinde hakkınızda hayırlısı olsun bırtanem bızım içinde benım kı sözel çıkışlı olduğundan dolayı matematık bılgısı yok ve kpss umudugumuz da yok yapamıyor tek sözellede olmuyor ben hazırlanıyorum kpss en azından bırımızın işi devlet garantılı olsun

Sağlam bir işe başlamadan ben olsam sözlenmezdim.

Sözlenmenin veya nişanlanmanın yükü ağır.

İş bulmakta kolay bir mesele değil.

Erkek arkadaşının bu konuda elinden geleni yaptığına inanıyorsan

biraz daha zamana yaya bilirsin sözlenme konusunu.

bak arakadaşım yaşlarınız bi kere hiç de küçük değil tam çocuk doğurma zamanları normalde ama herkeste aynı olmuyor neyse ,iş tabiki önemli ama benim eşim biz evlenene kadar geçici işlerde çalıştı evlenmeden 1 hafta önce işe girdi ve hala çalışıyor tam bir sene oldu asgari ücret alıyor ama bende çalıştığım için geçiniyor,eğerki sen beraber taşın altına elimizi koyarız diyosan arkadaşınada güveniyosan bekleme derim Allah yuva kuranın inan yardımcısı oluyor ama beklentilerini azaltman lazım ancak o zaman mutlu olursun ayrılmayı düşünmen bile saçma geldi bana sen o çocuğu gerçekten sevsen sorun etmezsin emin ol demekki hala amaların var işi seni korkutur ama o benim kısmetimmi diye bize sorman yanlış onu biz değil ALLAH bilir mücadele et ve evlen

çok teşekkür ederim canım evet kafaya fazla taktım bundan başka bir sıkıntımız yok çok şükür muhteşem biri siz ne kadar bekledınız ne asamalardan geçtiniz pekı bu arada yaşımız 25 oldu :KK34:

:)) takma takmaaaa biz 6 yıl çıktık 7.yılımızda nişanlandık 8.yılımızda evlendik :KK70: 5 yıllık eviliyim hehe.

bak arakadaşım yaşlarınız bi kere hiç de küçük değil tam çocuk doğurma zamanları normalde ama herkeste aynı olmuyor neyse ,iş tabiki önemli ama benim eşim biz evlenene kadar geçici işlerde çalıştı evlenmeden 1 hafta önce işe girdi ve hala çalışıyor tam bir sene oldu asgari ücret alıyor ama bende çalıştığım için geçiniyor,eğerki sen beraber taşın altına elimizi koyarız diyosan arkadaşınada güveniyosan bekleme derim Allah yuva kuranın inan yardımcısı oluyor ama beklentilerini azaltman lazım ancak o zaman mutlu olursun ayrılmayı düşünmen bile saçma geldi bana sen o çocuğu gerçekten sevsen sorun etmezsin emin ol demekki hala amaların var işi seni korkutur ama o benim kısmetimmi diye bize sorman yanlış onu biz değil ALLAH bilir mücadele et ve evlen

Aklı başında bir cevap ancak bukadar güzel olurrr. ilgili arkadşaım aynen bende katışıyorum buna.

[ı]sağlam bir işe başlamadan ben olsam sözlenmezdim.

Sözlenmenin veya nişanlanmanın yükü ağır.

Iş bulmakta kolay bir mesele değil.

Erkek arkadaşının bu konuda elinden geleni yaptığına inanıyorsan

biraz daha zamana yaya bilirsin sözlenme konusunu.[/ı]

teşekkür ederim canım

bak arakadaşım yaşlarınız bi kere hiç de küçük değil tam çocuk doğurma zamanları normalde ama herkeste aynı olmuyor neyse ,iş tabiki önemli ama benim eşim biz evlenene kadar geçici işlerde çalıştı evlenmeden 1 hafta önce işe girdi ve hala çalışıyor tam bir sene oldu asgari ücret alıyor ama bende çalıştığım için geçiniyor,eğerki sen beraber taşın altına elimizi koyarız diyosan arkadaşınada güveniyosan bekleme derim allah yuva kuranın inan yardımcısı oluyor ama beklentilerini azaltman lazım ancak o zaman mutlu olursun ayrılmayı düşünmen bile saçma geldi bana sen o çocuğu gerçekten sevsen sorun etmezsin emin ol demekki hala amaların var işi seni korkutur ama o benim kısmetimmi diye bize sorman yanlış onu biz değil allah bilir mücadele et ve evlen
sorun ediliyor malesef bır ömür geciriceksin ve ben sevgimin saygımın forumda okuduğumuz olaylara dönüşmesini istemıyorum bu mutluluk hep sürsün istiyorum o yüzden tabıkıde korkuyorum acaba diyorum seviyorum evet ama mantık insanıyım yoksa karsımdakı insanın ısrarlarına göre suan belkı evlı bıle olabılırdım ama hayat malesef bır bılmece ve ben canım acısın yada sevdığımın canı acısın istemıyorum

sorun ediliyor malesef bır ömür geciriceksin ve ben sevgimin saygımın forumda okuduğumuz olaylara dönüşmesini istemıyorum bu mutluluk hep sürsün istiyorum o yüzden tabıkıde korkuyorum acaba diyorum seviyorum evet ama mantık insanıyım yoksa karsımdakı insanın ısrarlarına göre suan belkı evlı bıle olabılırdım ama hayat malesef bır bılmece ve ben canım acısın yada sevdığımın canı acısın istemıyorum

canım benim biz sana yardımcı olmak istiyoruz sen kafana taktığını söylüyorsun ama sabitlemişsin kendini tabiki mantıklı davranacaksın ama bazı şeylerede katlanacaksın benden bu kadar hoşçakal

X