- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 702
- 43
- 34
- Konu Sahibi Zencefill90
arkadaşlar çıldırmak üzereyim. ben bugune kadar çok yoğun çalışan bir insan olduğum için öyle ev temizliği falan uğraşan bir insan değildim hatta bazen 15 gün temizlenmediği olurdu evin ama gece yatmaya geldiğimiz için birtek sorun etmiyorduk. ama şimdi 5 aylık bi bebeğim var. ben mi şimdi dikkat etmeye başladım yoksa normalde herkesin evinde de oluyor mu bilmiyorum ama evde aşırı bi toz var. yani toz da değil tam olarak havada uçuşan ince iplikler gibi. kıyafetlerden çıkıyor özellikle. beneğimin kıyafetlerini sallayınca inanılmaz tütler dökülüyor üstlerinden tabi bizim kıyafetlerimizden de. yatak odamdaki mobilyalarımın üstü siyah cam. haliyle tozu gösteriyor. nerdeyse günde 4-5 kere toz alıyorum ama 1 saat sonra siyah olan cam bembeyaz oluyo. başka kimsenin evinde bu kadar uçuşan kıyafet tozu görmedim anlamıyorum acaba kurutma makinası mı yıpratıyor kıyafetleri o yüzdn mi oluyor. kafayı yemek. üzereyim bebeğim sürekli hapşuruyor ağzınq burnuna kaçıyor o uçuşan toz ve iplikler. onlar ciğerlerine kaçıp kalıcı bi hasar bırakır diye çok korkuyorum. ya ciğerlerinde birikip kist yaparsa. bunlardan kurtulmanın bi yolu yok mu. gerçekten bir tane koyafeti alıp güneş alan bi yerde sallayınca uçuşan liflere inanamqzsınız. normalde de odada sürekli heryerde uçuşuyolar. koltuğa oturuyorum bütün tüyler yine uçuşuyo. hergün makina tutuyorum koltuklara ve perdelere bile. günde 4-5 defa toz alıyorum ama yok kurtulamıyorum çünkü kıyafetlerden yine dökülüyor. Allah rızası için nolur bana bi akıl verin. sizin evlerde de oluyor mu böyle bişey ? ben şimdi buna kafayı taktığım için mi çok dikkat etmeye başladım ? bebeğime zarar gelmesinden çok korkuyorum.