Kafay yedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tellerin nasıl kafadan baglamalı teller var çene yapıısı bozuk olanlar için birde sadece dişleri çarpık olanlar için kare teller var hangısınden taktın bilemiyorum ama
canım bende çene bozukluğu vardı 6 ay kafadan baglamalı kalın damaklığı olan tellerden kullandım
hoş benle dalga geçmeye başlatıkları içins adece düzenli olarak 3 ay taktım çokda bir ilerleme olmadı
daha snr kare tellerden taktım onlardan da memundum ama 5 sene kullanınca artık bunalmıştım sırf benle dalga geçiyorlar diye tedavi sürecini uzattım kullanmadım hıçbir meteryali sadece kare tellerim duruyordu lastıkları falan takmamıştım hoş düzelme oldu çok şükür şuan düzgün dişlerim sadece telleri çıkardıktan snr biraz değişme oldu o da herkes de oluyormuş ama istenilen sonuç alınamadı düzgün kullanmadım için şimdi diyorumki keşke düzgünce kullansaydım tamamen tedavim bitseydi istenilen sonuç alnsaydı şimdide çok kötü değil düzgün dişlerim var çok şükür ama daha düzgün olabilirdi
sana tavsıyem tedavın nasıl bilmiyorum ama sabret
sakın çıkartma tellerini

bence biraz sabırlı ol canım, bozukluk var diyorsun ileride bu canını sıkacağına biraz sabret daha düzgün dişlerin olsun..

sabret çünkü zamanla yavaş yavaş düzelir

hayatın boyunca dişlerinin düzgün olmadığını düşünüp üzüleceğine
bir iki yıl idare edip güzel ve sağlıklı dişlere kavuşabilirsin
bence zamanla alışırsın hemen pes etme
arkadaşların da dediği gibi sonucunu düşün

canım şeffaflar var çok rahatsız ediyosa onları kullan
hatta renga renkler var beğendiğin rengi kullan bak çok beğeneceksin

kuzu alıştınmı benımde 2. haftam doldu ben şimdi alıştım çok şükür senin nasıl 2. kontrolüne gittinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…