Kafay yedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
diş yapımda bozukluk var tel taktırdımm perşembe günü acayip derece de pskolojım bozulduu çok kotuyum.az once aglama krızıne girdım titredim resmenn.çıkarrttırmak istiyorum ben yapamıcamm mumkunmuu acaba yardım edın nolurr:gitme: kendımı cok kotu hıssedıyorum:sinifsinif: delirdim sanki

Son düzenleyen: Moderatör:
kalıcı mı canım.ben de taktırmıştım, ama sağlığın için canım alışamaz mısın.benim ki çıkmalıydı, çıkarıyordum geceleri .

tedavin bitip telleri çıkarttırdığında ne kadar güzel olcağını düşün

yaa yapma... çok arkadaşım kullandı tel, ve çıkardıklarında süper dışlerı oldu :)
neden senı bu kadar rahatsız ettı?

çıkartmalı degıl kalıcı alt ve ust takıldı tedavıı bıtıp ne kadar guzel olucagını dusunuyorum ama yapamam yapamıcam :gitme:kötüyümmm

basta firlatip atmak,istememen dogal zamanla alisacaksin..:1hug:

tek derdin bu olsun... sıkma canını bitince inci gibi dişlerin olacak :) ben korkudan dıscıye bile gidemiyorum...

çıkarttırmak istiyorum ben yoksa gerçektenn sorunlar yasıcamı bılıyorum:gitme:

vücudunun yeni birşeye alısması zaman alır guzelim
bu kadar sorun etme alışırsın azıcık sabret
soyle dusun
ilk kez taktıran sen degilsin baskalırının basındanda bu olaylar gecti
sonunu dusunerek dayan tatlım

sakın çıkartma canım..tedavi bitipte çıkarttıklarına iyikide çıkartmamışım diyceksin..tedaviden sonrasını düşün değer bence...

Çok kişi takıyor canım sabırlı ol inan sonu çok güzel olucak senin sağlığın için kendin için yaptırıyorsun başkalarının ne düşündüğü seni ilgilendirmesin kendin için yapıyorsun unutma opuyorumnanaktan

Canım üzüldüğün tek şey bu olsun..Ne dertleri oluyor insanların,senin üzüldüğün o kadar küçük birşey ki..Bunları düşünerek şuanki durumundan mutlu olmalısın.Kendini üzme,çevrendeki insanlarıda önemsememelisin.
Sevgiler canım

benim çok yakın bi arkadaşımında dişlerinde sorun vardı.normalde üst sırada 4diş yerine onun ayrık ve 2taneydi.lisede filan herkes garip bakardı.geçen yıl tel taktırdı.hemde kendisi şu an avukat.başta zorlandı tabi davaya gidiyor hakimin karşısında dişlerinde tel var:) ama sabretti ve şu anda inci gibi dişleri var.mükemmel oldu. sende sabret lütfen sonunu düşün.tabi yinede kendi kararın...

ne kadar takılı durcak?
ben de çıkartma canım ömür boyu yapısı bozuk dişlemi dolaşmak yoksa bi süre sabraadip ömrünü güzel dişlerle mi geçirmek?önünde iki yol tercih senin ama bu sefer dişlerinin bozukluğu allahtan değil senin yüzünden olmuş olacak kendine kızıcaksın çıkarttrıdın diye ve üzülen sen olacaksın yine..biraz sabır..

canım yha bnm amcamın iki kızıda taktırdı.ilk başta onlarda çok zorlandıı.hala kullanıolarr.1 ayda gözle görülür bi deişme oluoo.bu değişimi gördüklerindede mutlu oldularr.bence çıkarttırma.biraz zor alışcan ama sonra iiki yaptırmışım diceksinn.ömrünün sonuna kadar yapısı düzgün olmayan dişlere sahip olmak bence daha moral bozucu olur :teselli:

zorla mı taktılar?

çıkartmak istiyorsan doktorunla görüş, tellerini bizim çıkartacak halimiz yok yakaydirigubbakcemile3

sonra çirkin dişli susu18 olmaya devam edersinCADIARZU

karar seninsositososito

çıkartmalı degıl kalıcı alt ve ust takıldı tedavıı bıtıp ne kadar guzel olucagını dusunuyorum ama yapamam yapamıcam :gitme:kötüyümmm

bende ilk gün böyle demiştim ama 11 ay çabucak geçti şimdi bakıyorum da iyi ki yaptırmışım diyorum hem bence o kadar da kötü durmuyo hatta güzel bile durdugunu söyleyebilirim gerçekten samimi söylüyorum bunu..

Bu davranisin cok cocukca bence... ama yasini gözönünde bulundurdugum zaman bir nebze anlayabiliyorum...
Benim de vardi dislerimde tel; 3 tane kiz yegenimin de vardi... kimseden, ki onlarda bakimlarina, güzelliklerine cok düskündürler, önem verirler; böyle bir tavir görmedim...
Sonucta az cok görüntünün nasil olacagini tahmin edebiliyormussundur; tamamen sürpriz birsey degildi ki bu; kollarindan tutupta zorla taktiklarini sanmiyorumsırnaşık şey
Ayrica sirf görüntü icin de takilmiyor bu teller; saglik acisindan da cok önemli...
Bu yüzden birak cocuklugu... kimbilir senin yerinde olmak isteyen kactane gencimiz vardir; imkansizliktan dolayi böyle bir sansi olmayan...
Böyle bir imkanin oldugu icin Allah`a sükret; ciktiktan sonraki o muhtesem dislerini hayal et ve en önemlisi simarikligi birak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…