- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.602
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
ANLAMIYORLAR sayin uyehanim, anlamiyorlar. Sozle soyluyorum, ben konusmayi sevmiyorum diyorum, ben is konusmak istiyorum diyorum. ==> AN LA MI YOR LAR.
Bunu patronu bypass ederek insan kaynaklarina ulastirmak mumkun degil.Denetmen falan mı isteseniz acaba?
siz sevmiyorsaniz konuşmayın. siz ve erkeği kadından üstün gören Cinsiyetçi , cehaletinin farkında olmayan kibirli insanlar konuşmasınANLAMIYORLAR sayin uyehanim, anlamiyorlar. Sozle soyluyorum, ben konusmayi sevmiyorum diyorum, ben is konusmak istiyorum diyorum. ==> AN LA MI YOR LAR.
Ben hiç öyle düşünmüyorum genelde kopyala yapıştır yapar hiç olmadık konularda hiç olmadık şeyleriBilmeyenlere duyurayım arkadaşın çenesini bilmem ama klavyesi çok güçlüdür:))))
Hayir her firsatta etrafa teror estirip mobbing yapiyorlar, is kalitesi sifirin altinda, ama yuksekte tanidiklari var ve patronun elinden birsey gelmiyor.
Ay biraz da siz kendinizi degistirmeyi ogrenin baskasina "benim gibi ol soyle ol boyle ol" diyeceginize!. fikirlerin tarzin uslubun neden hep ayni kaliptan cikmasini beklersiniz bilmiyorum.. Sizin dediginiz turlere ne deniyor biliyor musunuz? "Snowflake"(kartanesi).
O zaman profesyonel degilsiniz, veya profesyonel bir is ortaminda calismiyorsunuz demektir.Siz de gelip burada onlarin dedikodusunu yapiyorsunuz.
Cunku cozumu olabilecek bir dert degil.
Farkiniz yok su anda.
Robot gibi sadece calisip konusmasinlar mi?
Ben hemcinslerimin muhabbetinden hoslanirim.
Kimi zaman elbise taki konusulur kimi zaman is kimi zaman gundem kimi zaman annelik.
Sonucta bu hayatta tek bir rolumuz yok.
Ben klavyede iyi olduğunu eğitimli fakat olabildiğince ukala olduğunu düşünüyorumBen hiç öyle düşünmüyorum genelde kopyala yapıştır yapar hiç olmadık konularda hiç olmadık şeyleri
iddia sahibi benim Cinsiyetçi buluyorum konuşmalarınızı. konuşmayı sevmemeniz isabet olmuş.Yazimin cinsiyetci oldugunu iddia edenler iyi okumamislar, halbuki konuda erkek gevezelerin daha da beter oldugunu yazmistim.
Bence OZELESTIRI yapmak istemiyor ve her zaman pamuk prenses modunda hayatinizi devam ettirmek istiyorsunuz.
Biraz esneklik yahu!
Yani diyorsunuz ki isitme yetenegimizi kapatmadan bu durumdan kurtulus yok. Cok uzgunum.8 yaşımda duymamı kaybettim. yine aynı yaşta biyonik kulak yapıldı. bizim işyerinde erkekler de kadınlar da geveze. halka kapalı bir devlet dairesi. iş az. yüzde 10 çalışma yüzde 90 car car carlama...
bende cihazımı kapatıyorum. oh mis. ergenliği atlatana kadar engelliyim cihaza bağımlıyım diye ağladım ama meğerse çok şanslıymışım. sevgiler
Ay işinize çok özendim ben de bayanlarla çalışmaktan nefret ediyorumİşyerımde 15 erkekle çalışıyorum . Günde 3 saatliğine gelen bayan hariç .
O kadar mutluyum kı :)
Muhasebeye bakmasaydım sanırım konusmayı unuturdum :)
Hiç bana karışan yok . Giyime dik dk bakcak biri yok .
oohhhhhhhh demeyın keyfıme.
Evde eşimle car car konusurum yalnız
Oda sever konusmayı .