Kafasiz tavuk sendromu: Isyerinde kadinlarin motor cenesi!

O zaman yöneticiniz patronunuz her kimse onun müdahale etmesi gerekli , mesela “iş konusu haricinde sohbet etmek yasaktır “ diye bir uyarı yazısı asılabilir .
ANLAMIYORLAR sayin uyehanim, anlamiyorlar. Sozle soyluyorum, ben konusmayi sevmiyorum diyorum, ben is konusmak istiyorum diyorum. ==> AN LA MI YOR LAR.

ANLAMIYORLAR sayin uyehanim, anlamiyorlar. Sozle soyluyorum, ben konusmayi sevmiyorum diyorum, ben is konusmak istiyorum diyorum. ==> AN LA MI YOR LAR.
siz sevmiyorsaniz konuşmayın. siz ve erkeği kadından üstün gören Cinsiyetçi , cehaletinin farkında olmayan kibirli insanlar konuşmasın

Yazimin cinsiyetci oldugunu iddia edenler iyi okumamislar, halbuki konuda erkek gevezelerin daha da beter oldugunu yazmistim.
Bence OZELESTIRI yapmak istemiyor ve her zaman pamuk prenses modunda hayatinizi devam ettirmek istiyorsunuz.
Biraz esneklik yahu!

Hayir her firsatta etrafa teror estirip mobbing yapiyorlar, is kalitesi sifirin altinda, ama yuksekte tanidiklari var ve patronun elinden birsey gelmiyor.

Patron mu söyledi bunu size nereden biliyorsunuz? Ya da torpillerini mi açıkladılar?

Ben de her şeyi ben bilirim kalıbındaki insanlara sinir oluyorum mesela. Karşısındaki sessizse fikri yokmuş pasifmiş gibi davranan insanlara.. Ama kalkıp da konu açmıyorum..

@GangstaWalk ın dediği gibi benim de gün içinde konuşmam sayılıdır. Zaten bir ortamda konuşmaya kalk karşıt görüşlüysen ahkam kesmekle itham ediliyorsun. Ama buraya gayet özgürce bol bol yazıyorum.

Siz, sizin gibi değiller diye, bir kaç kadını ailesinden bahsediyor veya bilmem kaç liraya ayakkabı aldığını söylüyor diye eksik akıllı ilan edemezsiniz..

İş arkadaşları tarafından dışlanmış yüksek egosuyla bunu hazmedemeyen birinin çığlıklarını duyuyoruz. Suçlayıcı kaba bir dil. Cinsiyetçi söylemler tepeden bakan tavırlar. Özellikle polemik için konuyu acmissiniz. Yaptığınız meditasyon nasıl bir seyse artık dünyaya daha güzel bakmanizi sağlayacağına "kafası kopuk tavuklar" gormenize sebep oluyor. Tedavisi yok bunun. Siz onların konuşmasından da birbirine yakınlığını kıskanıyor olmayasiniz?

Neden bu kadar tepki? Gayet yerinde ve seviyeli yorum yapmış, sizin aksinize “itici” olmadan, sizin için sizi uyarmış. Yine sizin aksinize “kibirli” olmamak adına, mütevazice “nacizane” diyerek fikrini belirtmiş

Gerçek hayatta da böyleyseniz “herkes tü kaka ben iyiyim, ben biliyorum” minvalinde konuşmaya pek hakkınız yok
Valla kusura bakmayın ama iş arkadaşınız olsam, inadınıza bol bol boş(!) konuşmalar yapardım

Siz de gelip burada onlarin dedikodusunu yapiyorsunuz.
Cunku cozumu olabilecek bir dert degil.
Farkiniz yok su anda.

Robot gibi sadece calisip konusmasinlar mi?
Ben hemcinslerimin muhabbetinden hoslanirim.
Kimi zaman elbise taki konusulur kimi zaman is kimi zaman gundem kimi zaman annelik.
Sonucta bu hayatta tek bir rolumuz yok.

Vay canina, demek ki kadinlar kendi kendilerini sagir ediyorlar konusmalara, o kadar aliskanlik olmus ki surada "ay gercekten cok konusuluyor az dusunuluyor" diyemiyoruz.
Oyle olsun. Hic gelismeyelim hic kendimize ceki duzen vermeyelim hic konusmamiza dikkat etmeyelim yani oyle mi.
Offf

O zaman profesyonel degilsiniz, veya profesyonel bir is ortaminda calismiyorsunuz demektir.

Bizim sirketteki bir ablanin sozu geldi aklima.Kendisi mudur ve ekibinde hep erkek var.Dilinden dusmeyen sozu;
'KIZlar 3 harfli'

8 yaşımda duymamı kaybettim. yine aynı yaşta biyonik kulak yapıldı. bizim işyerinde erkekler de kadınlar da geveze. halka kapalı bir devlet dairesi. iş az. yüzde 10 çalışma yüzde 90 car car carlama...
bende cihazımı kapatıyorum. oh mis. ergenliği atlatana kadar engelliyim cihaza bağımlıyım diye ağladım ama meğerse çok şanslıymışım. sevgiler

Ben hiç öyle düşünmüyorum genelde kopyala yapıştır yapar hiç olmadık konularda hiç olmadık şeyleri
Ben klavyede iyi olduğunu eğitimli fakat olabildiğince ukala olduğunu düşünüyorum
Aslında kızamıyorumda:))
Ama şunu biliyorum
Bu konu kapanır
Banlanmak istemeyen yazmasın çünkü kıyım yaşanıyor yinemipilav ile:)))))

iddia sahibi benim Cinsiyetçi buluyorum konuşmalarınızı. konuşmayı sevmemeniz isabet olmuş.
OZELESTIRECEKSINIIIZZ diye saldiracaksiniz nerdeyse siz ordan elestirin ben ozelestirmeyecegim kendimi su an

Yani diyorsunuz ki isitme yetenegimizi kapatmadan bu durumdan kurtulus yok. Cok uzgunum.

Hay agzini öpeyim. Gecen burdaki gevezeler bana cernde mi calisiosum diye atip tutuolardi o ceneyle kreş ogretmenligi zor yapilir anlatamiorum. Bi susun ya sabahtan aksama kadar ayakkabi üst baş konusuosunuz gene de b.k gibi gorunuosunuz ustelik. Ayni bluzun hem sarisi hem mavisi olumca noluo tarzi degistirmedikten sonra nato mermer nato kafasiniz her konuda boyle. Lutfen cok konusuosaniz azcik susun ben çenesi yüzünden isten cikardigim insanlar yuzunden vicdan azabi duyuyorum ama kadin is arkadasini ve kendini yerin dibine sokarken duymuo. Erkekler de boyle demeyin cogu degil. Kadinlarin cogu cok fena zir cahil konusuo mutemadiyen.

Ay işinize çok özendim ben de bayanlarla çalışmaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…