- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Oz elestiri yapmayi ogrenecegiz, oz elestirinin hakaret olmadigini anlayacagiz hep beraber.Ne kadar hakaret ediyorsunuz insanlar öyle yani şimdi siz profesyonel mi oluyorsunuz hiç durmadan tüm gün ne konuşsunlar ki niye işyerinde iş dışında konuşulmasın zaman mı geçer başka türlü hayır yani gereksiz diyorsunuz onlar muhabbet ediyorlar anlaşıyorlar işin yoğunluğunda kafa dağıtıyorlar ne demek geveze insanlar uyarılsın falan sabahtan akşama konuşacak değiller onlar çalışmıyor bir siz mi çalışıyorsunuz siz onlardan kendinizi soyutlamışsınız kendinizi kaf dağında görüyorsunuz siz çok kaliteli onlar kalitesiz falan yani konuşmadan da zaman geçmez
Oz elestiri yapmayi ogrenecegiz, oz elestirinin hakaret olmadigini anlayacagiz hep beraber.
Seni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde aynı serzenisi psikologuma yaptım. İnsanlar çok konuşuyor boş konuşuyor. Hiçbirine verecek cevap anlatacak bir şey bulamıyorum. Komsularim cahil evet onları anlayabiliyorum ama iş arkadaşlarım ? Her turlu eşit olmamıza rağmen konuştukları bana boş geliyor. Yalnızlık en güzel şey dedim.
Psikoloğum da , bazen islerin o kadar yoğun olur ki boş konuşmaya bile ihtiyaç duyabilirsin. Ya da rahatsız olmamalısın normal değil dedi. Nasıl keyif alır insan bunca laf kalabalığından anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?