- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi Yinemipilav
Oz elestiri yapmayi ogrenecegiz, oz elestirinin hakaret olmadigini anlayacagiz hep beraber.
Hala anlamamissiniz. Ben biz kadinlarin cogu asiri konuskanliktan gurultu kirliligine sebep oluyoruz diyorum. Oz elestiri degil de nedir?Bakın özeleştirinin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz özeleştiri kendini eleştirmektir siz burada çalışma arkadaşlarını eleştiriyor eleştirirken de hakaret ediyorsunuz bu mu yani kaliteli insan olmak aralarına giremediğin için bozulmuşsun belli ki
Ben cok kesin ve son teslim tarihi kati olan projelerin yuksek odaklanma gereken islerinde calisiyorum. Guya onlar da calisiyor EGER BEYINLERINI SABITLEYEBILIRLERSE!
Kulak tıkaçları var negzel
Kullanın
Hayir her firsatta etrafa teror estirip mobbing yapiyorlar, is kalitesi sifirin altinda, ama yuksekte tanidiklari var ve patronun elinden birsey gelmiyor.Hala aynı ortamda çalışıp maaş alabiliyorlarsa onlar hem konuşup hem de odaklanabiliyorlar bence..
Siz odaklanamıyorsunuz sanırım.
Hala anlamamissiniz. Ben biz kadinlarin cogu asiri konuskanliktan gurultu kirliligine sebep oluyoruz diyorum. Oz elestiri degil de nedir?
Kesin bilgi diyorsun yaniHayir her firsatta etrafa teror estirip mobbing yapiyorlar, is kalitesi sifirin altinda, ama yuksekte tanidiklari var ve patronun elinden birsey gelmiyor.
Ay biraz da siz kendinizi degistirmeyi ogrenin baskasina "benim gibi ol soyle ol boyle ol" diyeceginize!. fikirlerin tarzin uslubun neden hep ayni kaliptan cikmasini beklersiniz bilmiyorum.. Sizin dediginiz turlere ne deniyor biliyor musunuz? "Snowflake"(kartanesi).Pilav, birine öz eleştiri yaptırtmak istiyorsan, parmak yöneltmez, el uzatırsın. Yazı dilin çok işaret edici; oysa ki "Kızlar çok konuşuyoruz farkında mıyız?" tarzı toparlayıcı bir girişle, konu çok güzel dönerdi ve muhtemelen "Evet, ben de çok konuşuyorum bazen, ne gereksiz konuşuyorum diye kendime de kızıyorum, sizce bu nasıl aşılır" vb. sorularla-paylaşımlarla da pekişir, üzerine düşünülür, yöntemleri tartışılır vs vs... bir şeyler yapılırdı.
Ama bu şekilde nefret uyandırıyor maalesef. Konun tepki alacak Pilav, yazı dili yüzünden. :/
Birkaç aynı sorundan mustarip çıkacak ama onun haricinde esas sorun gördüğün kişilere ulaşamayacaksın.
Bence biraz yumuşat girişi naçizane..
Kesin bilgi otesi, her gun baska birine saldiriyor.Kesin bilgi diyorsun yani
Ay biraz da siz kendiniz degistirmeyi ogrenin baskasina "benim gibi ol soyle ol boyl ol diyeceginize!". Sizin dediginzi turlere ne deniyor biliyor musunuz? "Snowflake"(kartanesi).
O kadinlar cikinca isyeri sessiz sakin erkek calisanlarla gayet guzel ve duzgun calisiyor. Herhalde "profesyonellik" denir bu size gore "sendrom" olan seye.benide konuşmayan insan bozar..bu sendromun da bir adı varmı sizde
doğrudan iş arkadaşlarına söylesene bunu. içine atıp atıp buraya patlamışsın. kampanya mı baslatalim pilavin is arkadaşlari zorunlu haller dışında konuşmayın diye
O kadinlar cikinca isyeri sessiz sakin erkek calisanlarla gayet guzel ve duzgun calisiyor. Herhalde "profesyonellik" denir bu size gore "sendrom" olan seye.