- 28 Ekim 2016
- 2
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi chocolateaddict
Sevgili arkadaslar , basimdan gecenleri , hissettiklerimi elimden geldiginde kisa ve oz anlatmaya calisacagim . Ben 26 yasinda bir bayanim evleneli 1 bucuk yil oldu . Acik konusmak gerekirse esime cilginlar gibi asik olarak evlenmedim onun kalbini , bana olan duygularini , saygisina minnettardim . Hayatimda beni benden fazla dusunen hic bir erkek olmadigi icin kendisiyle evlendim. Ben Ege'li bir ailenin kiziyim ve orada buyudum o ise Karadeniz erkegi arada kulturel farkliliklar vardi bana normal gelen seyler ona anormal gelebılıyordu anlayısla karsılıyordum . Nisanlilik surecimizde bir iki defa telefon , flash disk , bilgisayarimi karistirmis bunu gelip bana soyledi ve eski sevgililerimle olan fotolarimi silmemi istedi . Ilk basta tepki gosterdim neden karistiriyorsun seni suphelendiren birseyler mi var dedim . Hayir neden yaptigimi ben de bilmiyorum dedi ama herkesin hassas oldugu bir konu var diye anlayisla karsiladim . Evililigimizin ilk ayinda bu sefer de cantalarimi karistirdigini yakaladim bir bayanin en az 20 tane cantasi oldugunu varsayarsak siz dusunun ne kadar efor sarfettigini .. Kabullendi . Defalarca sordum neden surekli birseyler aramaya calisiyorsun bir hareketimden mi suphelendin ? Cevap hep bilmiyorum bilmiyorum.. Once ben psikologa gittim sende sorun yok esinle gorusmem lazim dedi esim gitti psikiyatriste yonlendirmisler . Takinti hastaligi ( obsessif kompulsif ) teshisi kondu ve ilac tedavisine baslandi . Evlilik oncesi de cinsel hayatimiz cok tutkulu degildi zaten ama ilaclara baslayinca iyice koptu yeni evli olmamiza ragmen 3 haftada 1 ayda 1 iliskiye giriyorduk . Hatta bir keresinde yataktayken seni istemiyorum anlamiyor musun diye hircinlasti o gunden sonra ilaca bahane bulup bıraktı . Yaklasik 1 sene oldu birakali ama sonuc yine ayni .. Sevismeyi bilmiyor , ben ne istedigimi soyledigim zaman kendını yetersız hıssedıp yıne surat asmaya baslıyor vs derken 2 ay once biriyle tanistim inanilmaz bir sekilde sohbet muhabbet gece yarilarina kadar sabahlar kadar . Yurt disinda yasiyor . Yasadigim yere de surekli geliyor isi dolayisiyla goruselim muhabbeti oldu siradan bir gorusme olmayacagini ikimiz de biliyorduk . Esimi bi sekilde atlattim ve 2 gun boyunca birlikte vakit gecirdik . Hos sohbet muhabbete , dokunulmaya o kadar hasret kalmisimki ... Ben evli oldugumu ona soylemistim ama o hatirlamadigini soyledi . Fakat soyle bir durum var ona yalan soyledim esimle aramizin kotu oldugunu ayri yasadıgımızı ve bosanacagımızı soyledım . Once umursamıyormus gıbı davrandı ama sonra durgunlastı . Bana dokunurken de bunu hıssettım . Ayrılırken de normal bı arkadas tanıdık gıbı hersey ıcın tesekkurler dedı ve gıttı . Muhtemelen bır daha gorusmeyecegız . Esıme karsı kendımı suclu hıssetmıyorum cunku onu defalarca uyardım ve konusmaya calıstım . Tek istegim ondan bosanmak ve kendı yoluma bakmak . Goruldugu uzre bu ısın civisi cikmaya basladi . Esim beni okadar seviyor ki bosanmanin lafini bile gecirmez . Diger adama gelince ona karsi bos degilim aklimdan hic cikmiyor . Ne yapacagim hakkinda degerli fikirlerinizi bekliyorum .Simdiden tesekkurler