• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafasi Karisik

chocolateaddict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
2
0
1
34
Sevgili arkadaslar , basimdan gecenleri , hissettiklerimi elimden geldiginde kisa ve oz anlatmaya calisacagim . Ben 26 yasinda bir bayanim evleneli 1 bucuk yil oldu . Acik konusmak gerekirse esime cilginlar gibi asik olarak evlenmedim onun kalbini , bana olan duygularini , saygisina minnettardim . Hayatimda beni benden fazla dusunen hic bir erkek olmadigi icin kendisiyle evlendim. Ben Ege'li bir ailenin kiziyim ve orada buyudum o ise Karadeniz erkegi arada kulturel farkliliklar vardi bana normal gelen seyler ona anormal gelebılıyordu anlayısla karsılıyordum . Nisanlilik surecimizde bir iki defa telefon , flash disk , bilgisayarimi karistirmis bunu gelip bana soyledi ve eski sevgililerimle olan fotolarimi silmemi istedi . Ilk basta tepki gosterdim neden karistiriyorsun seni suphelendiren birseyler mi var dedim . Hayir neden yaptigimi ben de bilmiyorum dedi ama herkesin hassas oldugu bir konu var diye anlayisla karsiladim . Evililigimizin ilk ayinda bu sefer de cantalarimi karistirdigini yakaladim bir bayanin en az 20 tane cantasi oldugunu varsayarsak siz dusunun ne kadar efor sarfettigini .. Kabullendi . Defalarca sordum neden surekli birseyler aramaya calisiyorsun bir hareketimden mi suphelendin ? Cevap hep bilmiyorum bilmiyorum.. Once ben psikologa gittim sende sorun yok esinle gorusmem lazim dedi esim gitti psikiyatriste yonlendirmisler . Takinti hastaligi ( obsessif kompulsif ) teshisi kondu ve ilac tedavisine baslandi . Evlilik oncesi de cinsel hayatimiz cok tutkulu degildi zaten ama ilaclara baslayinca iyice koptu yeni evli olmamiza ragmen 3 haftada 1 ayda 1 iliskiye giriyorduk . Hatta bir keresinde yataktayken seni istemiyorum anlamiyor musun diye hircinlasti o gunden sonra ilaca bahane bulup bıraktı . Yaklasik 1 sene oldu birakali ama sonuc yine ayni .. Sevismeyi bilmiyor , ben ne istedigimi soyledigim zaman kendını yetersız hıssedıp yıne surat asmaya baslıyor vs derken 2 ay once biriyle tanistim inanilmaz bir sekilde sohbet muhabbet gece yarilarina kadar sabahlar kadar . Yurt disinda yasiyor . Yasadigim yere de surekli geliyor isi dolayisiyla goruselim muhabbeti oldu siradan bir gorusme olmayacagini ikimiz de biliyorduk . Esimi bi sekilde atlattim ve 2 gun boyunca birlikte vakit gecirdik . Hos sohbet muhabbete , dokunulmaya o kadar hasret kalmisimki ... Ben evli oldugumu ona soylemistim ama o hatirlamadigini soyledi . Fakat soyle bir durum var ona yalan soyledim esimle aramizin kotu oldugunu ayri yasadıgımızı ve bosanacagımızı soyledım . Once umursamıyormus gıbı davrandı ama sonra durgunlastı . Bana dokunurken de bunu hıssettım . Ayrılırken de normal bı arkadas tanıdık gıbı hersey ıcın tesekkurler dedı ve gıttı . Muhtemelen bır daha gorusmeyecegız . Esıme karsı kendımı suclu hıssetmıyorum cunku onu defalarca uyardım ve konusmaya calıstım . Tek istegim ondan bosanmak ve kendı yoluma bakmak . Goruldugu uzre bu ısın civisi cikmaya basladi . Esim beni okadar seviyor ki bosanmanin lafini bile gecirmez . Diger adama gelince ona karsi bos degilim aklimdan hic cikmiyor . Ne yapacagim hakkinda degerli fikirlerinizi bekliyorum .Simdiden tesekkurler

Zaten yüreğinize başka bir ateş düşmüş.
Boşanmak bu kadar zor olmamalı.
Ama yerinizde olsam evli olduğumu bile bile bana yaklaşan adama asla güvenmezdim.

Back