peki ya 35-40 gün geçtikten sonra kesin çıkar mı evde ki testlerde
canım çok uykum geldi birazdan yatıcam...Peki şu belirtilerimi tekrar yazayım sende bidaha oku ve bana yorumun söyle
Şimdi söyle açıklayayım en son ilişkimi 2-3 mart gibi yaşadım (((korunarak)))
ondan sonra bir ilişkim olmadı çeşitli sebeblerle…
1. Adet tarihim her ayın 14 dür. Ve bu ayın 14 dünde de yine şaşmadı ve adet oldum ama ilk defa adetim faklı oldu…ilk 4-5 gün çok açık (yani suyla karışık kan gibi) ve çok yoğun geldi sonra 2-3 günde normal kıvamında devam etti nedeyse 2 paket ped harcadım 8-9 gün sürdü toplam
2. Normalde miğdem bulanmazdı bu aralar pek bişey yiyemiyorum ve miğdem bulanıyor
3. Aşerme denilen bişey var sanki bende çünkü çok alakasız şeyler geçiyo aklımdan ve yiyesim geliyo…ama pek de canım cekmiyo bişey yemek
hamile değilsin de diyemiyosun. ama burda herkes eğer adet gördüysen hamile lik diğer aya kaldı diye yorum yapıyo
SAOL CANIM YA RAHATLATTIN BENİ..
aslında bence de ihtimal dahilinde değil de. işte su mide bulanmaları ve garip garip şeyler yeme düşüncesi varya. insanı şaşırtıyon.
ama söylim korun ma geri çekme ile oldu ve biliyorum ki bu yöntem pek etkili değil...
ve şunu da eklim eğer hamile olsaydım o kadar uzun bi adet geçirmemem gerekiyor du forum dan öğrendiğim kadarı ile
olur mu olur zaten benim korkularımın sebibde bu spesifik örnekler ya... canım çok saol gözlerim kapanıyo yarın bir gün devam ederiz değil mi. kend
ne çok iyi bak
arkadaşlar herkes aynı şeyi söylüyor.kafana takarsan hamile kalamazsın....ama nasıl takmıycaz.kimse nasıl takılmayacağını anlatmıyor.bunu aşan varsa yardım etsin lütfen.
bubuş umarım demir takviyesinden sonra muradına erersin... allah hepimizin gönlüne göre verirde bu stresten kurtuluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?