Merhaba kizlar,
Aklima takilan birsey var. Ben yanlislikla tabi ki kafamin arkasini duvara carptim siddetli bir sekilde, yatakta otururken kendimi hizla arkaya atarken.
Simdi boynum, butun kollarim ve omzum tutuldu cok kotu.. birsey olurmu acaba cok tedirgin ve huzursuz oldum ...
Merhaba kizlar,
Aklima takilan birsey var. Ben yanlislikla tabi ki kafamin arkasini duvara carptim siddetli bir sekilde, yatakta otururken kendimi hizla arkaya atarken.
Simdi boynum, butun kollarim ve omzum tutuldu cok kotu.. birsey olurmu acaba cok tedirgin ve huzursuz oldum ...
Hastanede Mr cektirdim birsey cikmadi. Ama dedigim gibi oyle tutuldu tum kollarim omzum boynum. Omzum ve kollarim gecti gibi boynumda sorun yasiyorum su an icin tek. 3 ay once carpmistim..
İyileşiyor sanırım daha da kötüye gitmez diye düşünüyorum ama sağlık bu, içiniz rahat olması lazım, boynunuz için ortopediden randevu almak mantıklı olacaktır.
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.Nasil bir ağrı bildirim.Ayni şekil kafamı çarptığım da aynı saniye halüsinasyon görmüştüm.Hala hatırlarim.Trende yolculuk yapıyorduk ben geldik mi diyordum meğer bağıra bağıra tekrarlayarak diyormuşum Uzun süre basım ensem agrimisti.Doktora gittiğimde hiç bir şey çıkmamıştı.