• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kafamdan çıkardığım an hamile kaldım diyen arkadaşlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Marka veriliyor mu bilmiyorum. Orkd kullanıyordum kotex geçtim. İlgisi varımdır bilmiyorum ama kotex i taktım içimdeki tüm pislikler gitti resmen 6 gün süren adet 10 gün sürdü içim temizlendi hamile kaldım diğerinde tam temizlenmiyor Du...
Bunu baska birinden daha duymuştum hamile kalmak ısteyen bayanlar orkd ve domstos u hayatindan çıkarsın dmstos dokulmus wc ye oturmasin diye

Var dediler ama hafifmiş ameliyatlık değilmiş. Ameliyatla daha kötü de olabilir dediler
Tek tarafliysa cok dert etmeyin ama iki testistede varsa bir baska doktora daha gidip tavsiye almanizi oneririm. Daha iyiye gitme ihtimali cok daha yuksek diye biliyor um Ana 4-6 ay beklwmeniz gerekebilir. Sizin de yasiniza bagli.

Arkadaşlar yaklaşık 10 aydır bebiş için uğraşmamıza rağmen bi sonuca varamadık. Burada okuduklarımın çoğu kafamdan attım hamile kaldım diyen arkadaşlardı. Bi kaç haftadır ben de uğraşıyorum atmaya. Ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Sabah daha gözümü açmadan şu zaman yumurtlarım, acaba olacak mı, hiç olmazsa? sorularından beynim yanıyor. Gün içinde bile düşünmeyeceğim derken yine kendimi bu fikirle yerken buluyorum. Artık işin içinden çıkamıyorum. Bazen isyan ediyorum istemeden sonra tövbe ediyorum. Ama içim acıyor. Biliyorum herşeyin bi zamanı var ama kendime, düşünmeme engel olamıyorum.

Canım ben 1 sene kafama taktım olmuyor diye hatta her ay adetim gelmicek hamileyim diye kendimi inandırıyordum. Ne zaman bundan vazgeçtim o ay hamile kaldım. Biraz zamana bırak herşey oluruna varır. Ve bitek ben değil arkadaşım da aynı şekilde 1 seneden sonra tam olrsa olur dediği bi zamanda hamile kaldı.

Canım ben 1 sene kafama taktım olmuyor diye hatta her ay adetim gelmicek hamileyim diye kendimi inandırıyordum. Ne zaman bundan vazgeçtim o ay hamile kaldım. Biraz zamana bırak herşey oluruna varır. Ve bitek ben değil arkadaşım da aynı şekilde 1 seneden sonra tam olrsa olur dediği bi zamanda hamile kaldı.
Ben de olmayacagını kabullendim bu da geçerli olur insallah hamile kalırım :KK45::KK45::olamaz::confused:

Hadi ya inşallah biz de kalırız. Ne bileyim geçen de biri hafif doz antidepresana başladığı ay hamile kalmış.Rabbim bize de tez vakitte hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin.

Hadi ya inşallah biz de kalırız. Ne bileyim geçen de biri hafif doz antidepresana başladığı ay hamile kalmış.Rabbim bize de tez vakitte hayırlı sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin.

Olur stres yapmamak çok önemli. Olmuyor diye kafana takıp stres yaparsan gerçekten olmuyor :)

Kızlar doğum yaptım tam 1 sene korunmadık ve bebeğimiz olmadı ikinciye. Sonra görümcem dedi o kullandığın pedi kullanma çocuğun olmasını engelliyor yunurtalıklara zarar veriyor tam adette takıyorsun rahmin en ufak mikrop da zaten hemen bişey kapar sen düşün dedi o pedde de vardır bişey. Bende dedim doğru diyorsun ya mantıklı. Pedimi değiştirdim ve olur mu olmaz mı diye düşünmedim ve hamile olduğumu öğrendim belki pedle bi ilgisi vardır dimi olabilir mi? :110:

Hurafe ve rastlantı başka bir açıklaması olamaz :D

Tek tarafliysa cok dert etmeyin ama iki testistede varsa bir baska doktora daha gidip tavsiye almanizi oneririm. Daha iyiye gitme ihtimali cok daha yuksek diye biliyor um Ana 4-6 ay beklwmeniz gerekebilir. Sizin de yasiniza bagli.
Dr beklemeyin tüp yaptırın dedi. Çünkü varikosel tedavisi kesin çözüm değil belki değerler daha düşer sıkıntı olur dedi.

Umarim hayirlisi olur. Kadin doktorlari tup bebege erkek doktorlari varikosel tedavisine yonlendiriyor biraz.

Bence Ilk tup denemesi tutarsa bebisiniz 5-6 haftalik olunca esinizde hemen varikosel tedavisi olsun. Duzelmesi 4-6 ay arasi surermis. Gerekirse be isterseniz ikinci bir gebelik icin de hazir olursunuz.

Ayrica bir b planimiz var diye dusunup daha stressiz bir hamilelik gecirirsiniz.

Biz oyle yaptik en azindan. Ben hamile kaldim esim gecen haftalarda varikosel tedavisi oldu. Morfoloji 1 ve 2 arasindaydi. Simdi sanki aylarca hamile kalamama sikintilarini hic cekmemisiz gibi ikinciyi ne kadar zaman sonra yapariz onu planliyoruz.

Umarim hayirlisi olur. Kadin doktorlari tup bebege erkek doktorlari varikosel tedavisine yonlendiriyor biraz.

Bence Ilk tup denemesi tutarsa bebisiniz 5-6 haftalik olunca esinizde hemen varikosel tedavisi olsun. Duzelmesi 4-6 ay arasi surermis. Gerekirse be isterseniz ikinci bir gebelik icin de hazir olursunuz.

Ayrica bir b planimiz var diye dusunup daha stressiz bir hamilelik gecirirsiniz.

Biz oyle yaptik en azindan. Ben hamile kaldim esim gecen haftalarda varikosel tedavisi oldu. Morfoloji 1 ve 2 arasindaydi. Simdi sanki aylarca hamile kalamama sikintilarini hic cekmemisiz gibi ikinciyi ne kadar zaman sonra yapariz onu planliyoruz.
Çok sevindim canım hamile kalmana. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Sizin değerler nasıldı? Morfoloji 1-2’yken mi hamile kaldın canım ?

İnşallah gerek kalmaz çok sevindim sizin adınıza.Evet aslında dediğiniz gibi de yapabiliriz bakalım inşallah güzel olur her şey

Back