• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kafamdan çıkardığım an hamile kaldım diyen arkadaşlar yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cilekli_sut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
818
949
103
Arkadaşlar yaklaşık 10 aydır bebiş için uğraşmamıza rağmen bi sonuca varamadık. Burada okuduklarımın çoğu kafamdan attım hamile kaldım diyen arkadaşlardı. Bi kaç haftadır ben de uğraşıyorum atmaya. Ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Sabah daha gözümü açmadan şu zaman yumurtlarım, acaba olacak mı, hiç olmazsa? sorularından beynim yanıyor. Gün içinde bile düşünmeyeceğim derken yine kendimi bu fikirle yerken buluyorum. Artık işin içinden çıkamıyorum. Bazen isyan ediyorum istemeden sonra tövbe ediyorum. Ama içim acıyor. Biliyorum herşeyin bi zamanı var ama kendime, düşünmeme engel olamıyorum.

Güncel yazdığınıza göre demekki sorun psikolojik degil cnm senin ve eşinin degerlerine baktırdınız mı?
Psikolojik değil arkadaşım eşimde sıkıntı var fakat bi dr normal de olabilir daha gençsin bekle diyo bi dr tüp bebek diyo. Hani durumu tüp bebeklik olanlar bile kafalarından attığı zaman hamile kalıyorlar yani çok duydum öyle. Hatta tam ümidini kesiyor hamile kalıyor. Onun için sordum.

Psikolojik değil arkadaşım eşimde sıkıntı var fakat bi dr normal de olabilir daha gençsin bekle diyo bi dr tüp bebek diyo. Hani durumu tüp bebeklik olanlar bile kafalarından attığı zaman hamile kalıyorlar yani çok duydum öyle. Hatta tam ümidini kesiyor hamile kalıyor. Onun için sordum.
Degerlerinizi yazarsan fikrimi paylaşırım canm elimden geldiği kadar eşimde de problem var araştıra araştıra artık az cok fikir üretiyorum

Sayı 20 milyon ileri hız %10 morfoloji %3 neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim.
20milyon * %3=600bin saglikli sperm. Sadece 1 sperme ihtiyaciniz var ama o spermin bir dunya sampiyonu/ rekortmen olmasi gerekiyor diye dusunun. Iste her yarismada da bir rekortmen cikmiyor. Morfoloji zor duzeliyormus, siz en iyisi sayiyi arttirmaya calisin.

Kızlar doğum yaptım tam 1 sene korunmadık ve bebeğimiz olmadı ikinciye. Sonra görümcem dedi o kullandığın pedi kullanma çocuğun olmasını engelliyor yunurtalıklara zarar veriyor tam adette takıyorsun rahmin en ufak mikrop da zaten hemen bişey kapar sen düşün dedi o pedde de vardır bişey. Bende dedim doğru diyorsun ya mantıklı. Pedimi değiştirdim ve olur mu olmaz mı diye düşünmedim ve hamile olduğumu öğrendim belki pedle bi ilgisi vardır dimi olabilir mi? :110:

Kızlar doğum yaptım tam 1 sene korunmadık ve bebeğimiz olmadı ikinciye. Sonra görümcem dedi o kullandığın pedi kullanma çocuğun olmasını engelliyor yunurtalıklara zarar veriyor tam adette takıyorsun rahmin en ufak mikrop da zaten hemen bişey kapar sen düşün dedi o pedde de vardır bişey. Bende dedim doğru diyorsun ya mantıklı. Pedimi değiştirdim ve olur mu olmaz mı diye düşünmedim ve hamile olduğumu öğrendim belki pedle bi ilgisi vardır dimi olabilir mi? :110:

Butun pedler ayni dgl mi?
Siz ne kullandiniz peki..

Butun pedler ayni dgl mi?
Siz ne kullandiniz peki..
Marka veriliyor mu bilmiyorum. Orkd kullanıyordum kotex geçtim. İlgisi varımdır bilmiyorum ama kotex i taktım içimdeki tüm pislikler gitti resmen 6 gün süren adet 10 gün sürdü içim temizlendi hamile kaldım diğerinde tam temizlenmiyor Du...

20milyon * %3=600bin saglikli sperm. Sadece 1 sperme ihtiyaciniz var ama o spermin bir dunya sampiyonu/ rekortmen olmasi gerekiyor diye dusunun. Iste her yarismada da bir rekortmen cikmiyor. Morfoloji zor duzeliyormus, siz en iyisi sayiyi arttirmaya calisin.

Hızınız düşük bunun için her aksam bi bardak havuç suyu tavsiyemdir.vitamin içinde sabah aksam emodex tok karnına kullanmanızı tavsiye ederim

Ari sutu bal polen propolis yaptirabilirsiniz

Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Nedendir bilmiyorum bu dediğiniz şeylerden birçoğunu aşılamadan önce yaptım sayı 5 milyona düştü. Ne yapacağımı şaşırdım. Tek çare tüp bebek gibi. İşte tüpün şansını nasıl artırırım diye düşünüyorum.

Marka veriliyor mu bilmiyorum. Orkd kullanıyordum kotex geçtim. İlgisi varımdır bilmiyorum ama kotex i taktım içimdeki tüm pislikler gitti resmen 6 gün süren adet 10 gün sürdü içim temizlendi hamile kaldım diğerinde tam temizlenmiyor Du...
Valla olur mu okur ben de 3 senedir kotex kullanoyorum. Daha pamuksu ve doğal geliyor bana.

Back