Kafamda mı kuruyorum 😔

catidakimorkar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
16
4
28
Kameraya yansıtamıyorum ama yemin ederim görüyorum. Gece gece uykum kaçtı. Kan testi vermeye korkuyorum. Bekleyemiyorum da. Biliyorum çok yaşadık bunu… beni anlayanlar vardır eminim.

Merhaba canım anlamaz olur muyum bizde cok yasadik aylarca neden kan vermeye korkuyorsun negatif görmekten mi böyle belirsizlik daha mi iyi ben ikinci çizgi görüyorum varsa kanda kesin cikar korkmayın verin

Merhaba canım anlamaz olur muyum bizde cok yasadik aylarca neden kan vermeye korkuyorsun negatif görmekten mi böyle belirsizlik daha mi iyi ben ikinci çizgi görüyorum varsa kanda kesin cikar korkmayın verin
Merhaba. Adetime henüz 6 gün var çok erken. Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sahip olup kaybetmekten, sevinip üzülmekten, testin yanlış çıkmasından… beni anladığın için teşekkür ederim

Merhaba. Adetime henüz 6 gün var çok erken. Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sahip olup kaybetmekten, sevinip üzülmekten, testin yanlış çıkmasından… beni anladığın için teşekkür ederim
İki kere kimyasal gebelik yasadim canim kimyasal gebelik te kotu birşey değil gercek gebeliğin habercisi birini temmuz ayında birinide ekim ayında şimdi şükür 5 haftalık hamileyim sağlıklı ilerliyor regliye 6 gun varken öğrendim

Ben de ikinci çizgiyi hafif bir şekilde görüyorum ama adetinize 6 gün varmış bekleyin bence. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…