Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kameraya yansıtamıyorum ama yemin ederim görüyorum. Gece gece uykum kaçtı. Kan testi vermeye korkuyorum. Bekleyemiyorum da. Biliyorum çok yaşadık bunu… beni anlayanlar vardır eminim.
Merhaba canım anlamaz olur muyum bizde cok yasadik aylarca neden kan vermeye korkuyorsun negatif görmekten mi böyle belirsizlik daha mi iyi ben ikinci çizgi görüyorum varsa kanda kesin cikar korkmayın verin
Merhaba canım anlamaz olur muyum bizde cok yasadik aylarca neden kan vermeye korkuyorsun negatif görmekten mi böyle belirsizlik daha mi iyi ben ikinci çizgi görüyorum varsa kanda kesin cikar korkmayın verin
Merhaba. Adetime henüz 6 gün var çok erken. Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sahip olup kaybetmekten, sevinip üzülmekten, testin yanlış çıkmasından… beni anladığın için teşekkür ederim
Merhaba. Adetime henüz 6 gün var çok erken. Kimyasal gebelikten korkuyorum. Sahip olup kaybetmekten, sevinip üzülmekten, testin yanlış çıkmasından… beni anladığın için teşekkür ederim
İki kere kimyasal gebelik yasadim canim kimyasal gebelik te kotu birşey değil gercek gebeliğin habercisi birini temmuz ayında birinide ekim ayında şimdi şükür 5 haftalık hamileyim sağlıklı ilerliyor regliye 6 gun varken öğrendim
İki kere kimyasal gebelik yasadim canim kimyasal gebelik te kotu birşey değil gercek gebeliğin habercisi birini temmuz ayında birinide ekim ayında şimdi şükür 5 haftalık hamileyim sağlıklı ilerliyor regliye 6 gun varken öğrendim
Ben yurtdışında yaşadığım icin kan testi veremiyorum Beta kac hic bilmiyorum cok erken öğrendim için jinekoloji 10 gun sonra randevu aldim utrsayonda görünmez diye dun randevu vardi karin utrsayonda görünmedi alttan göründü kese bebek
Eki Görüntüle 3523485 Eki Görüntüle 3523486 Kameraya yansıtamıyorum ama yemin ederim görüyorum. Gece gece uykum kaçtı. Kan testi vermeye korkuyorum. Bekleyemiyorum da. Biliyorum çok yaşadık bunu… beni anlayanlar vardır eminim.