Öncelikle herkese merhaba. Kısa tutup kimseyi sıkmadan derdimi anlatıp fikir alıp gideceğim. 23 yaşındayım güzel giden bir ilişkim var. 4 yıldır beraberiz erkek arkadaşım 25 yaşında. Şu sıralar evlilik konusu aramızda hiç olmadığı kadar sık konuşuluyor ve yaklaşık 1 haftadır şüphe ettiğim başka bir şey var. Sanki bana yüzük aldı gibi hissediyorum ama yine de buraya da anlatıp dışardan fikir almak istedim. Erkek arkadaşımın hep kullandığı yüzükleri vardı. Bundan 1 hafta önce beraber otururken ben yüzüklerimi kaybettim internetten bana yüzük söyleyelim dedi. Tamam dedim sonra senin parmağında yüzük var mı şuan diyip benim parmağımdaki yüzüğü alıp kendi serçe parmağına filan taktı çıkardı. Kaç numara olduğunu biliyorsam o da 1 numara büyüğünü söyleyecekmiş kendine ondan diye açıklama yaptı neyse burda da sorun yok ben ona yüzükleri sipariş ettim 1 akşam sonra sende beğen bende sana alayım dedi bende beğendim trendyoldan normal çelik bir yüzük attım bunu beğendim diye. Tamam sipariş ettim yavrum diye mesaj attı bana. Bu mesajlaşma geçen hafta pazartesi akşamı oldu. Neyse erkek arkadaşımın yüzükleri geldi verdim bana dedi ki senin yüzüğünün gelmesi 10 günü bulacak ptt kargo ile çalışıyolarmış geç getirirler ona da tamam dedim ama çok sık trendyoldan alışveriş yapan biri olduğum için olaya uyandım. Ona alması için attığım yüzük linkine tıklayıp satıcısına hangi kargo ile çalıştıklarını sordum ve trendyolexpress dedi. Ptt kargo filan hikayeymiş yani. Sonra dün akşam yüzüğüm nerde kaldı diye takıldım bugün dağıtıma çıktı diye mesaj geldi ama bana ulaşmadı daha dedi. E dedim sen geçen hafta pazartesi söylemedin mi çok uzun sürdü. Yok dedi çarşamba sipariş ettim. Oysa pazartesi akşamı whatsapptan yazmıştı bana şimdi sipariş ettim diye neyse velhasıl kelam bir evlilik teklifi beklemeli miyim, yoksa her şeyi kendi kafamda kurup yanlış anlamış olabilir miyim? Tecrübeli arkadaş ve ablalarımdan fikir bekliyorum ona göre tırnak yaptıracağım. Okuduğunuz için teşekkürler