- 29 Aralık 2014
- 143
- 42
- Konu Sahibi sonsuzunsihri
Mor galiba 2. Resim morlu olanı çok güzelmiş ben beğendim canım fiyatı ne kadar bütün gecede giyilebilir bence kaftan.
Ben de ona bittim 600 lira ama
Kiralığı var mıdır bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mor galiba 2. Resim morlu olanı çok güzelmiş ben beğendim canım fiyatı ne kadar bütün gecede giyilebilir bence kaftan.
Bence cok hos duruyorlar.
Ama ben olsam renk olarak klasigin disina cikardim.
Herkes ama herkes kinada kirmizi giyiyor.
Degisik bi renk yap, gece mavisi mesela.
Simdiden mutluluklar canim
İstanbul'da yaşıyosan zten rahat rahat bulursun. Netten kiralık olanları araştır ve mağaza ile irtibata geç. İnşallah herşey hakkında hayırlı ne ise o şekilde olur. Şimdiden mutluluklar dilerimEvet canım içimde kalsın istemiyorum.İstanbulda yaşıyorum inşallah bulurum
İstanbul'da yaşıyosan zten rahat rahat bulursun. Netten kiralık olanları araştır ve mağaza ile irtibata geç. İnşallah herşey hakkında hayırlı ne ise o şekilde olur. Şimdiden mutluluklar dilerim
Nasıl bir şeydi kınalığınız,elbise gibi mi? Beğendiğim modelleri de ekledim yorum yaparsanız sevinirim
Ya bunlar pek tarzım değil. Sana özelden fotosunu atayım kendi kınalığımın istersen??
Çok güzel canım bayıldım resmen rengi ve modeli harika fiyatı biraz tuzlu imiş aynı model ve rengi diktirirsen belki daha ucuza gelir.Ben de ona bittim 600 lira ama
Çok güzel canım bayıldım resmen rengi ve modeli harika fiyatı biraz tuzlu imiş aynı model ve rengi diktirirsen belki daha ucuza gelir.
Bence elbise giymeyin. Hem hayatta bir kere olan şeyler bunlar. Ben bindallıya bayılıyorum mesela. 1.resimde çok güzelmiş bu arada. Ama fiyatlar ne öyle?
Fatmagül mü Ayşegül mü bilemem ama çok uçuk fiyatlar.Ama senden kıymetli değil. Durumun varsa al giy.Sayfada 200-300e çok güzel kaftanlar bindallılar vardı,bir tanesini beğendim.Tamam budur ne iyiymiş dedim meğer beğendiğim 600müş
Onca şey arasından bunu bulmuşum
1. resimdeki de Fatmagül bindallısı
Canım bak burada çok güzel uygun fiyatlı ürünler var :)İyi akşamlar hanımlar. Benimki çok önemli bir şey değil ama artık karar verip oraya yönelmek istiyorum. 5 ay sonra evleniyorum,kına gecesinde elbise giymek istemiyorum,sonuçta elbiseyi her zaman giyerim.bir de herkes elbise giyecek farkım olsun istiyorum açıkçası. Bindallının da şalvarlısını sevmiyorum,kaftan tarzı şeyler çıktı son senelerde onlardan kiralamak istiyorum.
Ablam da biraz olumsuz konuştu kendi sevmediği için beni de soğutmaya çalıştı giymemi istemiyor.Kaç paradır o git elbise al onu kiralayacağına diyor, Açıkçası biraz moralim bozuldu sürekli soruyor konuşuyor
Siz olsanız ne yapardınız? Ben nereden bulacağımı da bilmiyorum,yardımcı olursanız çook sevinirim..
tatlım ben de kaftan giydim kına gecemde. hiç pişman olmadım. sana da öneririm.çok yakışıyor her genç kıza. rahatça oynuyorsun o gecenin ruhuna da uygun. ben bursa kapalı çarşıdan 80tlye satın almıştım. bence de normal elbise alma. ama kesin kırmızı giy. kırmızı etekleri kabarık nişanlık tarzı birşey de olabilir meselaİyi akşamlar hanımlar. Benimki çok önemli bir şey değil ama artık karar verip oraya yönelmek istiyorum. 5 ay sonra evleniyorum,kına gecesinde elbise giymek istemiyorum,sonuçta elbiseyi her zaman giyerim.bir de herkes elbise giyecek farkım olsun istiyorum açıkçası. Bindallının da şalvarlısını sevmiyorum,kaftan tarzı şeyler çıktı son senelerde onlardan kiralamak istiyorum.
Ablam da biraz olumsuz konuştu kendi sevmediği için beni de soğutmaya çalıştı giymemi istemiyor.Kaç paradır o git elbise al onu kiralayacağına diyor, Açıkçası biraz moralim bozuldu sürekli soruyor konuşuyor
Siz olsanız ne yapardınız? Ben nereden bulacağımı da bilmiyorum,yardımcı olursanız çook sevinirim..
Ben de ona bittim 600 lira ama
Gelin olacak sensin içinden geleni yap, sonra uhde olarak kalmasın... Ama kaftan olayını bende sevmiyorum. Bindallıyıda sevmiyorum...
Benim nişanlığım kabarık abiye gibiydi özel dikimdi o yüzden kına gecemde bindallı giydim herkes çok beğenmişti.Hatta eşimin kuzenlerinede görümcemin aracılığıyla laf gönderdim kimse bindallı giymesin diye :)
Canım bak burada çok güzel uygun fiyatlı ürünler var :)
http://www.alatesettur.com/bindalli-modelleri-ve-fiyatlari
tatlım ben de kaftan giydim kına gecemde. hiç pişman olmadım. sana da öneririm.çok yakışıyor her genç kıza. rahatça oynuyorsun o gecenin ruhuna da uygun. ben bursa kapalı çarşıdan 80tlye satın almıştım. bence de normal elbise alma. ama kesin kırmızı giy. kırmızı etekleri kabarık nişanlık tarzı birşey de olabilir mesela
Benzerini geçen sene 300'e aldım, araştırın biraz daha dolaşın bence. Üstündeki nakışlar gerçek işleme falan değildir sonuçta, o kadar etmez.
Kaftan benimde hosuma gitmiyor ..
Icine sinen bisey bulursun insallah canim.Bir heves ettim bakalım bulurum inşallah.
Kimisi sevmiyor evet,elbise tercih ediyor