Kafamda deli sorular:)

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.340
398
Merhaba kizlar çok heyecanliyim temmuz gibi ilk bebek denememize baslayacagiz .Hatta eşim bu yüzden güzel bir tatil ayarlamis bebek calismalarina orda başlayacağız.Regl biter bitmez mi ilişkiye girmeli yoksa tatil surecim tam yumurtlama gününe denk geliyor sadece o günler mi ilişkiye girmeliyiz sonraki günler koruma yi birakiyor musunuz yoksa bebek olana kadar devam mi?
Regl günü geçince kaç gün sonra test yapıyorsunuz çok bilgisizim .
Olursa eşime nasıl bir supriz yapmaliyim herşey kafamdan geçiyor hemen olacak mi sizler neler yaptiniz bu özel an için
Kimi kadin evde kendisi yapiyor pozitifi görüyor hiç birşey olmamis gibi eşiyle hastaneye gidiyo

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmeden gelir bebiş. Korunmayı tamamen bırakıyoruz sakın yumurtlama günü yapayım diğer günler yapmayalım deme. Çünkü yumurtlama günlerimiz farklılık gösterebiliyor ben hamile kaldığım ay geç yumurtlamışım mesela en güzeli 2 günde bir ilişki canım.

Regl gittiği günden itibaren 2 günde 1 sürekli ilişki sonraki retle kadar en sağlıklısı. Yumurtlama gününü kaçırma ihtimaliniz olmaz. Spermlerde canlı olur. Regl günü 1 hafta geçtiğinde test yapmak en iyisi ama pek sabırlı olamıyoruz bu konuda. Eşinize sürpriz kısmına gelince onu zaman yaklaşınca düşünmekte fayda var bence çünkü o an sürpriz yaparım diye düşünürken dayanamayıp eşinize testin resmini atabiliyorsunuz. Hayırlısı olsun

Hayirli olsun bebisiniz bu bilgiyi alman iyi oldu ben telefonumdaki takvime gore sadece yumurtlama günleri düşünüyordum .İnşallah çok bekletmez ama kasmiycam çok takmiycak çünkü çok stres yapanlarda genelde uzun bi süreç bekletiyo gibi

Çok da üşengecim bakalim nasil olucak o kadar heyecanliyim ki sut peynir ceviz vs tüketmeye basladim beslenmeme dikkat ediyorum daha karari bile etkiliyor insani

Canım ne olursa olsun bebek için ilişkiye girme. Psikolojik olarak bebeği kurarsan kafanda hormon salinimlari değişiyor, tatilin keyfini çıkarmaya bak derim ben. En guzel zamanda gelecektir bebeğin. Rabbim aratmaz insallah. :)

Aynen canim acelesi yok diyorum eşime de kaç yildir yapmadik çocuk acelesi yok diyorum ama yine de telaş başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…