- 16 Kasım 2021
- 1.249
- 1.188
- 83
Toplulukta arkadaşlarım var, gecen sene guzel bir etkinlik yaptik hatta bu sene de yapacagiz ama insanlar sanki beni ciddiye almiyormus gibi hissediyorum bazen. Sinifimda çok sevdiğim insanlar da var. Her şeyi cok ciddiye alıyorum sanırım.@yenGEnC size bir sürü öneride bulunmuş arkadaş edilebileceğiniz siz cevap olarak tanıştığınız insanların ne kadar kötü olduğunu yazmışsınız. Yeni insanlarla tanışın madem öyle seçenek çok. Konu içeriğiniz sadece arkadaşınızın gerçek yüzünü görmeniz değil direkt olarak başlığa yazdığınız gibi arkadaş bulamama sorununuzdan oluşuyor. Binlerce insanın olduğu koskoca okulda kendinize uygun bir insan bulamamanız bana inandırıcı gelmiyor açıkçası. Dahası faal bir insan olduğunuzu iddia ediyorsunuz. Klüptekilerle uyuşmuyorsunuz, sınıf arkadaşlarınızla uyuşmuyorsunuz... Bu durum bana sizde çözülmesi gereken bir problem olduğunu düşündürdü. Belki fazla seçicisiniz, belki gere şeyi çok ciddiye alıyorsunuz belki hep karşı taraftan atak bekliyorsunuz bilemem bir sürü sebebi olabilir. Kendinizi siz tanıyorsunuz, bunun cevabını bulup sorununuz neyse çözebilirsiniz bence arkadaşta edinebilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Hep aynı şeyden kastınızın ne olduğunu anlamadım ama bir insanın hiç arkadaşı yoksa bu o insanla ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Bir insanın hep ama hep kötü insanlara denk gelmesi de tercihlerinde bir hata olduğunu gösterir. Siz bana aynı şeyi yazmayabilirsiniz ben siz değilim neticede. Birbirimizden farklı insanlarız
Bu arada sitemim sadece size değildi yanlis anlamayın lütfen. Sitede birkaç kere rastladım. Bazi üyeler konu sahibine "Herkes çok kötü bir tek sen iyisin" yazıyor daha önce de denk geldim. Bir insan derdini yazınca böyle yazilmasi çok sinir bozucu bence. Hepimiz insanız elbette hatalarimiz var.
Dediklerinizi kesinlikle gözden geçireceğim. O kızla da zaten mesafemi koydum mutluyum. Ama işte hocayla arama girilince dün sinirlendim. İşi düşünce bana çok iyisin diyen insan şimdi bana hiç yoktan düşman oldu. Gerçekten ilginç.