- 16 Kasım 2021
- 1.249
- 1.188
- 83
Herkese merhaba. Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. Okulda konuştuğum insanlar var ama çok samimi değilim. Bir arkadaşım vardı. Çok fikir değiştiren, aşırı negatif biriydi. Memur birisi benden hoslaninca bana sene başında "Askerler, polisler hatta diğer memurlar seni begenmezler" dedi. Ben de o böyle deyince arama mesafe koydum. Kızla eskisi gibi samimi degilim. Salı günü ders arasında yanına gittim havadan sudan konuşmak için pek konusmadi. Kız özel hayatımla ilgili bir şey sorunca anlatmiyorum, gecistiriyorum. Seçmeli dersin birinde beni sürekli rahatsız ediyor. Ben en önde oluyorum, o bir iki sıra arkamda. Hoca bir şey soruyor, cevap veriyorum hemen arkadan laf yetiştiriyor. Yorum yapıyor. Hocaya iki de bir "Hocam sizi cok seviyorum" diyor. Bildiğiniz yalakalık, tamam sevebilir ama böyle şeyler ilkokulda kalmadı mı? Ben kızı yok saydigim için bana ters davranıyor artık.
Öte yandan başka negatif bir arkadaşım var. Ne zaman güzel bir şey olsa hemen kötü bir şey olur diyor. Bana wpden mesaj atiyor. Cevap veriyorum, günlerce bakmıyor mesaja. Birkaç gün sonra da görüldü atıyor. Sorunca da "Ben çok meşgulüm" diyor. Yaptığı iş öyle ağır değil. Sonuçta bir iş insanı ya da uzay mühendisi falan değil. Ben ondan destan yazmasını veya bana şiirler şarkılar yazmasını istemiyorum. Sadece kısacık bi mesaj yazacak. En fazla bir dakikasini alır. Instagram hikayelerinde hep konserlere gidiyor, başka arkadaslariyla geziyor tozuyor. Bana gelince meşgul.
Geçen ay doğum günümdü kimse kutlamadi. Ben de yemin ettim bir daha kimsenin doğum gününü kutlamayacagim.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki etrafimdaki hiç kimse benim mutlu olmamı istemiyor. O kadar yoruldum ki. Ben de arkadaş edinmek istiyorum. Bunu nasıl basaracagim?
Öte yandan başka negatif bir arkadaşım var. Ne zaman güzel bir şey olsa hemen kötü bir şey olur diyor. Bana wpden mesaj atiyor. Cevap veriyorum, günlerce bakmıyor mesaja. Birkaç gün sonra da görüldü atıyor. Sorunca da "Ben çok meşgulüm" diyor. Yaptığı iş öyle ağır değil. Sonuçta bir iş insanı ya da uzay mühendisi falan değil. Ben ondan destan yazmasını veya bana şiirler şarkılar yazmasını istemiyorum. Sadece kısacık bi mesaj yazacak. En fazla bir dakikasini alır. Instagram hikayelerinde hep konserlere gidiyor, başka arkadaslariyla geziyor tozuyor. Bana gelince meşgul.
Geçen ay doğum günümdü kimse kutlamadi. Ben de yemin ettim bir daha kimsenin doğum gününü kutlamayacagim.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Sanki etrafimdaki hiç kimse benim mutlu olmamı istemiyor. O kadar yoruldum ki. Ben de arkadaş edinmek istiyorum. Bunu nasıl basaracagim?