Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buldunuzmuuuu kıııııızzz
Sibel Alaş-Adam
Bir bakın.
Yok oda degil biliyorum o sarkiyi yani genc biri bu sarkiyi soyleyen
Bulabildin mi acaba Benimde kafama Takıldı çok
Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.
Sizin duyup bilemediğiniz birşeyi bizim tarifle anlamamızı ve size söylememizi beklemeniz cok ilginc.
İsmail YK Allah belanı versindir kesin :)
konu sahibi buldunmuuuuu
ÇOK KAFAMA TAKILDI değil KAFAMA ÇOK TAKILDI olmalıydı.
Karanlıkta göz kırpıyorsunuz. Görmedik diye kızıyorsunuz. :26:
ne gelin var ne giden hala bulunamadı yar yar
daha bulunmadımı :44::44::44::44:
Bulunamadi canim malesef iki gundur dinledigim sarkinin yaptigim arastirmanin haddi hesabi yok.
Çilem Duman'ın seslendireği Ask Gitmez Benden olabilirmi ,videosunu bulamadım ama içimden bir ses bu diyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?