Kafama çok takıldı...

Sinem diye bir sarkıcı var o da bahsettigin tarzda soyluyor bir bak istersen.. yaz yagmuru diye bir sarkısı var diger sarkılarıda olabilir.

Yok oda degil canim benim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

irem derici - dusler ulkesinin gelgit akillisi

soylediklerinize uyuyo gibi

bende çatlamak üzereyim merakla okuyorum yorumları bakalım kim çıkacak bu şarkıyı söyleyen büyülü bayan

"pembe renkli şişe"den yola çıkarak parfüm bulundu bu sitede, şarkı da neymiş mutlaka bulur kızlar

he ya deli etti milleti..keendin arayamıyor isen..teli ver biz arayalım ala ala yaaaa

Geline msj attim cevap gelmedi daha o mu verdi adam mi caldi bilemiyorum yoksa bende bilirim aramasini yani.

bende çatlamak üzereyim merakla okuyorum yorumları bakalım kim çıkacak bu şarkıyı söyleyen büyülü bayan

İnan delirdim ya sabahtan beri ne sarkilar dinledim biri bile cikmadi gelin arkadasim insallah en kisa surede cevap verirde bende sizde rahatlarsiniz :)

"pembe renkli şişe"den yola çıkarak parfüm bulundu bu sitede, şarkı da neymiş mutlaka bulur kızlar

Umarimm umarim ya bir sozu dahi gelse aklima cikicakta cikamiyor ya cikmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…