• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama çok takıldı...

hulusss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
602
53
98
İzmir
Kizlar cuma gunu bir dugune katildim dugunun sonunda bir dans muzigi calindi turkce bir kadin soyluyor boyle arabeks filan degil boyle sanki esrarengiz boyle fisildayarak soyluyor cok tatli bir ses kelime dahi hatirlamiyorum sarkidan sadece cok hosuma gitti boyle bir sarki bilen var mi dugunde calindi sonucta muhakkak aranizda bilen vardir diye dusundum tanidik bir ses degildi ama.kafama taktim ben bunu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bızım bilmediğimiz bie şey soruyorsun :D ılk bas duymamız gerekıyor. ya da bazı sözlerı :) samanlıkta iğne arattırmak ıstıyorsun :D

Irem derici kalbimin tek sahibi olabilirmi canım çok çalıyo buara dugunlerde

bızım bilmediğimiz bie şey soruyorsun :D ılk bas duymamız gerekıyor. ya da bazı sözlerı :) samanlıkta iğne arattırmak ıstıyorsun :D

Tarif etmete calistim ama sanki ben ya hic mi bilemediniz :)

Tarif etmete calistim ama sanki ben ya hic mi bilemediniz :)

yani, tek ipucu kadının fısıldıyarak söylemesı :D belkı kendı söyleyıs tarzı öyledır :D söyledıgı bısı de anlasılmıyormus :D

Irem derici kalbimin tek sahibi olabilirmi canım çok çalıyo buara dugunlerde

Yok o ilk girisleriydi bu sarkiyi ben hic duymamistim cok duyulmamis bir sarki gelin arkadasim kiz balayinda ona bile sordum oda bilmiyormus adam kafasina gore calmis son muzik diye :)

Sizin duyup bilemediğiniz birşeyi bizim tarifle anlamamızı ve size söylememizi beklemeniz cok ilginc.

İsmail YK Allah belanı versindir kesin :)

Ya ne biliyim iste belki tahminleriniz vardir diye dusundum ben.o bosanma sarkilari olur muhtemelen.ay tovbe tovbeee :)

Fısıldayarak söyleyişi dikkatimi çeken bir şarkıcı kız geldi aklıma. O da eski şarkı gerçi...
Sinem - Yağmur

Son düzenleme:
İçinden bir kelime bari hatırlasan güzelim. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Back