- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yarın alayım en iyisi.Böyle olmıyacakSirke dediğiniz bit yumurtası . Büyüyüp minik minik bit olucaklarBit şampuanları var artık onlardan kullanın .
Sirke falan var mı bı bakın ıyıce benceYa böyle bir konu açılmışken benim de son zamanlarda kasinmaya başladı ve cok kepeklenmeye başladı.. kasidikca dipleri yara sivilce gibi oluyo... kepek dışında birsey yok ne olabilirki
Elımle sırkelerı alıyorum.Aksamları elım hep kafamda Ama aynı yerde gene sırkeler cıkoyorBir an önce bit yumurtası alın. Saçınızın her yerini kendiniz kontrol edemezsiniz, bit olma ihtimali de var.
Yastık nevresim, kıyafet elden geçirmeyi de unutmayın
E bu bit olduğunu gösterir. Yumurtluyor işte.Elımle sırkelerı alıyorum.Aksamları elım hep kafamda Ama aynı yerde gene sırkeler cıkoyor
Baktım iyice soyulan deriden yani kepekten başka birşey göremedim... kasidikca yara oldu sonra yine kasiyinca yaralar pul pul dökülüyor.. ufak ufak yaralar.. şimdi tarayinca bile kepek dökülüyor bayaSirke falan var mı bı bakın ıyıce bence
Kusacağım galiba. Bitleniyorsunuz işte bit şampuanı alın acilen.Görünürde sirke yok ama hep içerde az az var.Hepsı de canlı
Kepekte kasıntı yapabılır yalnızBaktım iyice soyulan deriden yani kepekten başka birşey göremedim... kasidikca yara oldu sonra yine kasiyinca yaralar pul pul dökülüyor.. ufak ufak yaralar.. şimdi tarayinca bile kepek dökülüyor baya
Annelerı yok ama ortada.1 ay önce 1 kez yakaladım elımle sadeceSirke kaşıntı yapmaz. Analarını bul sen onların
Şu rahatlıktan istiyorum.Annelerı yok ama ortada.1 ay önce 1 kez yakaladım elımle sadece
sampuani ayrica bit taragi var ,nette gordum..Bu aralar sürekli kafam kaşınıyor.Geçen saçımdan sirke aldım biraz.Dğn baktım sirkeler çogalmış.Bu sirkelerden kurtulmanın dogal yöntemi var mı?Kafam çok kaşınıyor ama bit yok ortada.Bit yoksa bu sirkeler nerden geliyor
İyyy niye elinle yakalamaya çalışıyorsun anlamadım kiAnnelerı yok ama ortada.1 ay önce 1 kez yakaladım elımle sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?