- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
konu çok altlarda kaldı diye açtım ki sadece brden fazla konu açan ben değilim herkes bnu yapıyorKeske konundan devam etseydin adam aklina her geldiginde konu acacaksan vay geldi basimiza
Keske konundan devam etseydin adam aklina her geldiginde konu acacaksan vay geldi basimiza
ben o psikolojik yardımı size tavsiye ederim kendi kendime verdiğim bir söz değildi kendisine söz verdim. kendisi de gayet hiç bekleme falan da demediKendi kendine gelin guvey olup hayal dunyanda yasiyorsun sadece.
Ciddi ciddi adama mi gidip soz verdin yoksa? Ya da kendi kendine? Bence senin bir yardim alma vaktin gelmis.
Olmayacak, platonik bir aski, sanki karsilikli bir seyler yasamissiniz gibi algilayip davraniyorsun. Kendin yazip kendin oynuyorsun. Adama sorsak ne der acaba...
Kizacaksin simdi ama, inan hic normal gormuyorum seni.
Ne dedi peki?ben o psikolojik yardımı size tavsiye ederim kendi kendime verdiğim bir söz değildi kendisine söz verdim. kendisi de gayet hiç bekleme falan da demedi
Kendi kendine gelin guvey olup hayal dunyanda yasiyorsun sadece.
Ciddi ciddi adama mi gidip soz verdin yoksa? Ya da kendi kendine? Bence senin bir yardim alma vaktin gelmis.
Olmayacak, platonik bir aski, sanki karsilikli bir seyler yasamissiniz gibi algilayip davraniyorsun. Kendin yazip kendin oynuyorsun. Adama sorsak ne der acaba...
1.5 yil bir aska bagli kalmak için cook uzun sure. Bence de kizmaniza gerek yok yardim alirsaniz daha mutlu bir birey olursunuz.
Bekleme dememiş karsindaki ama umrunda olsa ya da en az senin kadar sevse şimdiye kadar bin kere yanina gelmişti. Eski yillarda değiliz yüz turlu iletişim araci var.
Sizi umursamayan biri için yillarinizi ruyalarinizi heba etmemize değmez
konu devamı değil amaTatlım konunu devamı niteliğinde konu açmak yasak diye biliyorum.
Kafanızda ekmek kırın.
Kendi kendine gelin guvey olup hayal dunyanda yasiyorsun sadece.
Evet.platonik aşkına mı söz vermiş
Yemin bozma yöntemidir.sözle bunun bir alakası oldğnu sanmıyrum
Tek yaşam hakkı olan hayatınızı sizi hiiç sallamayan bir adam uğruna boşuna harcıyorsunuz.. siz yıllarca onu bekleyeceksiniz, o da hayatını yaşayacak.. sizin elinizde harcanmış bir ömürden başka hiç bir şey kalmayacak.. ben sizden ziyade giden 1.5 senenize üzüldüm..
ayrıca destek almak neden hakaret gibi gelmiş ki? baş edemeyeceğimiz durumlarda ilk yapılması gereken şey o.. hem dışarıdan bir bakış hem de huzur elde edersiniz :)
aslında yaşadığınız şey sadece tesadüf (ona benzeyen kişilerle karşılaşmanız, onu hatırlatan şeylere rastlamanız), ama ona siz bir anlam veriyorsunuz. ilk aşkınızı takıntı haline getirmişsiniz gibi geldi bana. o sizi gerçekten sevseydi, yukarda bir arkadaşın da dediği gibi bir şekilde size ulaşırdı.
Evet.
Eski konularindan cogumuz biliriz kendisini. Istersen goz at.
Simdi ozet bile gecerdim de, konu sahibi istiyorsa kendi gecsin.
batıl şeylere inanmıyorumYemin bozma yöntemidir.
Bu batıl olan tavsiyemdi, daha bilimsel olanı ise destek almanız olacak.
Selamlar, sevgiler...