Kafam karmakarışık

bir kaç ay kaldı sadece dönmesine seneler değil.

yukarda da dediğim gibi 2 kez tatil yaptığım yere geldi ilkinde ben yoktum kardeşimle selamlaşmış 2.sinde ise ben gördüğüm halde beni görmesin diye hemen o ortamı terkettim neden yaptım blmiyorum

konumdan çıkarmısınız yorum yapmanızı istemiyorum
Yorum yapmak icin senden izin alacak degilim.
Saygisizlik yapmadigimiz surece istedigimiz konuya yorum yapariz. Yorumlarimin isine gelip gelmemesi senin problemin.
Donmesine bir kac ay kaldi da, acaba sana mi donecek? Hic senin olmus muydu? Sen once bunlari bir dusun, bize degil, kendine cevap ver. Ondan sonra asktan bahset.

Bundan sonra onu arkamda birakiyorum yeni sayfa aciyorum diye söz ver kendine madem..
Bazen dillendirmek gerekiyor zaten dua gibi niyet etmek gibi böyle düsünceleri..

Çok güzel, o zaman hayatınızı etkileyen bu "söz verme" takıntınızdan kurtulup yeni insanlarla sağlıklı ilişkiler kurmak için destek almanız gerekiyor.

söz vermek başka batıl şeylere inanç başka neyse.

Bundan sonra onu arkamda birakiyorum yeni sayfa aciyorum diye söz ver kendine madem..
Bazen dillendirmek gerekiyor zaten dua gibi niyet etmek gibi böyle düsünceleri..

güzel fikir :)

bu bahsettiğin adam hocan değil mi? ben gerçekten üzülüyorum o adama ya, harbiden laftan anlamayan bir aşıksın. bir de hala rüyalarından anlam çıkarmaya çalışıyorsun, beklentin de insanların sana "evet canım, kaderinde o var sana geri dönecek." denmesi filan sanırım ama yok öyle bir dünya. adamla sevgili bile olmadın, olmuşsun gibi triplerdesin. tedavi ol diyenlere azar atacağına, neden bu kadar insan aynı şeyi söylüyor bir düşün.

ben o psikolojik yardımı size tavsiye ederim kendi kendime verdiğim bir söz değildi kendisine söz verdim. kendisi de gayet hiç bekleme falan da demedi
yav adam seni cagirip azarlamadi mi 'bidaha msj yazma, rahatsz etme' diye?! hala anlam cikarmaya devam edip adami rahatsz etmeye devam etmedin mi? adam en son baska okula gitmedi mi?
sen gercekten hayal alemindesin; buna iyice emin oluyorum konularina bakinca.. eskileri bilmesek, severek ayrilmis iki insani anlatiyo havasi estireceksin..

yav adam seni cagirip azarlamadi mi 'bidaha msj yazma, rahatsz etme' diye?! hala anlam cikarmaya devam edip adami rahatsz etmeye devam etmedin mi? adam en son baska okula gitmedi mi?
sen gercekten hayal alemindesin; buna iyice emin oluyorum konularina bakinca.. eskileri bilmesek, severek ayrilmis iki insani anlatiyo havasi estireceksin..
adam başka okula gitmedi canım halen bizim fakultenin kadrosunda araştırma programıyla yurt dışına çıktı bekar ve 2 dili var diye onu gönderdiler diğer bölümlerden de bekar ve dili olan hocaları yolladılar yine

peki diger hususlar?
Dediginz uyarma sadece bir kez ve ilk basta oldu daha ne beni tam anlamıyla tanıyordu ne de ondan vazgeçip gecmeyecegimden emin değildi zaten kendisi o yaz benim olduğum tatil yerine geldi ki biliyordu orada olduğumu üstelik kardeşim ile selamlasmislar. Ben o gün kışlık eve dönmüştüm işlermden dolayı yani her zaman uyaran bir adamın surat ifadesi yoktu

Dediginz uyarma sadece bir kez ve ilk basta oldu daha ne beni tam anlamıyla tanıyordu ne de ondan vazgeçip gecmeyecegimden emin değildi zaten kendisi o yaz benim olduğum tatil yerine geldi ki biliyordu orada olduğumu üstelik kardeşim ile selamlasmislar. Ben o gün kışlık eve dönmüştüm işlermden dolayı yani her zaman uyaran bir adamın surat ifadesi yoktu
aah elif ah ne diyeyim ben sana.. bildigini yap..

X