Bariz hamilesin diyor test canım ilk 10 dkkada çıktysa hamilesindir kan testiyle netlestir zaten hamilelikle adet belirtileri aynıdır korkmaKızlar merhaba testim böyle çıktı dün ama adet belirtilerim de var karnım ağrıyor erken gebelik testi yapmıştım
Eki Görüntüle 3423346
Hemen çıktı anında çift çizgi belirdiBariz hamilesin diyor test canım ilk 10 dkkada çıktysa hamilesindir kan testiyle netlestir zaten hamilelikle adet belirtileri aynıdır korkma
Nisan sonu olmam lazımdıMerhaba beklenen adet tarihin nedir ? Testte gebelik var görünüyor inşallah güzel ilerler
Aa o zaman kan testi verin isterseniz sağlıcakla gelsinNisan sonu olmam lazımdı
Amin canım ama karın ağrısı normal mi acabaAa o zaman kan testi verin isterseniz sağlıcakla gelsin
İnşallah canım çok sağoltebrik ederim. sağlıkla al kucağına inşallah
Canım ben ilk gebeliğimde adet olucakmış gibi ağrılarım oluyordu rahim kendini hazırlıyor demişlerdi.Farklı sebeplerden ötürü düşük olmuştu o zaman.Benim de adet günüm cumartesiydi öncesinde silik çizgi ile görmüştüm senin mesajını görünce tekrarlayım dedim anında koyulaşmış çizgi belirdi yarın ben de kan vermeye gideceğim.Amin canım ama karın ağrısı normal mi acaba
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah belirtileriniz nelerdi kaç aydır deniyordunuz?Hemen çıktı anında çift çizgi belirdi
8 aydır deniyoruz canım belirtim şuan adet sancım varHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah belirtileriniz nelerdi kaç aydır deniyordunuz?
Hayırlı olsun canım mutlu oldum sizin adınıza bende 9 aydır deniyorum hala gebelik elde edemedim adetlerim düzenli 28 günde bir olurum ama 9 aydır çift çizgiyi göremedim çok üzülüyorum ilk hamileliğim olacak8 aydır deniyoruz canım belirtim şuan adet sancım var
Rabbim gönlünüze göre versin sağlıcakla inşallah en kısa zamanda ilk gebelik mi olcak sizin olursaHayırlı olsun canım mutlu oldum sizin adınıza bende 9 aydır deniyorum hala gebelik elde edemedim adetlerim düzenli 28 günde bir olurum ama 9 aydır çift çizgiyi göremedim çok üzülüyorum
Evet ilk gebelik 24 yaşındayımRabbim gönlünüze göre versin sağlıcakla inşallah en kısa zamanda ilk gebelik mi olcak sizin olursa
İnşallah hayırlısı olur canım benim şuan karnım ağrıyor işte bilmiyorumCanım ben ilk gebeliğimde adet olucakmış gibi ağrılarım oluyordu rahim kendini hazırlıyor demişlerdi.Farklı sebeplerden ötürü düşük olmuştu o zaman.Benim de adet günüm cumartesiydi öncesinde silik çizgi ile görmüştüm senin mesajını görünce tekrarlayım dedim anında koyulaşmış çizgi belirdi yarın ben de kan vermeye gideceğim.
Doktor kontrolüne gittiniz mi hiçEvet ilk gebelik 24 yaşındayım
Ne kadar yorucu bir süreçmiş her ay erkenden kırmızıları görmeye yoruldumRabbim gönlünüze göre versin sağlıcakla inşallah en kısa zamanda ilk gebelik mi olcak sizin olursa
Evet bu ay gittim hatta rahim temiz dedi progesteron 15,60 çıktı şimdi adetimin 4. günü kan testi vereceğimDoktor kontrolüne gittiniz mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?