Canım ben dayanamadım şimdi verdim bakalım sonucu paylaşırım inşallahBen de yarın kan tahlili vereceğim inşallah güzel sonuçlar alırız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar sonuçSonuçtan anlayan var mı
Eki Görüntüle 3423612
- 15 Şubat 2024
- 578
- 387
- 18
Hamilesiniz hayırlı olsunSonuçtan anlayan var mı
Eki Görüntüle 3423612
Acaba kaç hafta aralığıHamilesiniz hayırlı olsun
Teşekkür ederimHamilesiniz hayırlı olsun
- 15 Şubat 2024
- 578
- 387
- 18
Son adet tarihinize göre hesaplanır betaya göre 5-6-7 haftalık da olabilirAcaba kaç hafta aralığı
Mart sonu olmuştum adetSon adet tarihinize göre hesaplanır betaya göre 5-6-7 haftalık da olabilir
- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Beni üzüyorsunuz dkfkfMart sonu olmuştum adet
Tam tarihin önemli ona göre hafta ve gün belirli olur ama ultrasona girdiğinde geç döllenme vs olduysa doktorun farklı bir tarihten baz almanı söyleyebilir uygulamalar var onları da indirebilirsin oraya son adet tarihini girip takip edebilirsin hafta ve gün olarak ne kadarlık gebe olduğun yazarMart sonu olmuştum adet
Ama şu var adet bitiminden sonra ne zaman sonra hamile kaldım işte onu merak ediyorumTam tarihin önemli ona göre hafta ve gün belirli olur ama ultrasona girdiğinde geç döllenme vs olduysa doktorun farklı bir tarihten baz almanı söyleyebilir uygulamalar var onları da indirebilirsin oraya son adet tarihini girip takip edebilirsin hafta ve gün olarak ne kadarlık gebe olduğun yazar
- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Ne önemi var ki bunun?Ama şu var adet bitiminden sonra ne zaman sonra hamile kaldım işte onu merak ediyorum
Kaç haftalık onu öğrenmeye çalışıyorumNe önemi var ki bunun?
- 12 Temmuz 2022
- 24.873
- 3
- 89.190
- 528
Ablacım haftası sizin hamile kaldığınız güne göre hesaplanmıyorrr. Ben tek ilişkiden hamile kaldım 10 gün sonra öğrendim ama bebek 10 gün değil 4 haftalık sayılıyor. Sizin çocuk da gününüze göre 6 ya da 7 haftalık.Kaç haftalık onu öğrenmeye çalışıyorum
Ablacım haftası sizin hamile kaldığınız güne göre hesaplanmıyorrr. Ben tek ilişkiden hamile kaldım 10 gün sonra öğrendim ama bebek 10 gün değil 4 haftalık sayılıyor. Sizin çocuk da gününüze göre 6 ya da 7 haftalık.