Kafam karıştı ne yapsam ?

Zeynep_440808

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
146
24
28
Kizlar kızım 18 aylık maşallah iştahı da iyi ama kilo alımı düşük 10.800 belirli süre 10 kiloda kaldı Daha snra az az aldı ama günde en az akşama kadar 4-5 kez kakasını yapıyor yediğini bekletmeden bir gün hemen ciksrtiyor arkdslarim demekki yediği yaramıyor diyor ne yapmalıyım her hangi bir sağlık sorunu da yok

Kizlar kızım 18 aylık maşallah iştahı da iyi ama kilo alımı düşük 10.800 belirli süre 10 kiloda kaldı Daha snra az az aldı ama günde en az akşama kadar 4-5 kez kakasını yapıyor yediğini bekletmeden bir gün hemen ciksrtiyor arkdslarim demekki yediği yaramıyor diyor ne yapmalıyım her hangi bir sağlık sorunu da yok
Doktor my dedı dusuk dıye
Boyu kaç

Boyu 77 cm kilo 10.800 18 aylık yok doktora goturmedim götürünce de normal deyip gönderiyor ya
E çünkü normal. Niye üstüne çıkarmaya çalışıyorsunuz? Çocukların yapısı,kilosu taa anne karnından belli olur. Bebişiniz daha çok küçük. Siz şükredin olması gereken kilonun altında değil.

E hasta değil, bir şey değil neden illa ki kilo alsın istersiniz ki. Metabolizması öyledir zorlamayın çocuğu, belki zayıf bir yapıda olacak. Ben şahsen hayatım boyunca hep zayıftım hâlâ da öyleyim

X