S sevoke Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 140 11 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi sevoke #1 Arkadaşlar sık sık belirgin akıntım oluyor, mide bulantısı, konulara karşı hassasiyeti m artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Arkadaşlar sık sık belirgin akıntım oluyor, mide bulantısı, konulara karşı hassasiyeti m artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.765 21.106 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi sevoke #2 Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir.
Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir.
S sevoke Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 140 11 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi sevoke #3 Barta kulesi .!.: Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz ve akışkan akıntım var
Barta kulesi .!.: Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz ve akışkan akıntım var
S sevoke Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2024 140 11 34 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi sevoke #4 Barta kulesi .!.: Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz ve akışkan akıntı benim
Barta kulesi .!.: Merhaba, hamilelik belirtileri ve regl belirtileri aynıdır. Akıntınızın rengi şeffafsa yumurtlama, farklı renkteyse enfeksiyon belirtisidir. Genişletmek için tıkla... Şeffaf beyaz ve akışkan akıntı benim
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.765 21.106 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi sevoke #5 sevoke .!.: Şeffaf beyaz ve akışkan akıntı benim Genişletmek için tıkla... Yumurtlama belirtisi oluyor o
sevoke .!.: Şeffaf beyaz ve akışkan akıntı benim Genişletmek için tıkla... Yumurtlama belirtisi oluyor o